Eşim kendi ailesinin yanında bana ve kızıma soğuk davranıyor? ( yardım detayı okuyun)?

Eşimin ailesiyle çok nadir görüşüyorduk bu son zamanlar eşimin ailesi eşime ilgi göstermeye başladı, Bizde onun ailesi olduğu çin lk başta buna olumlu baktık, fakat eşimde hal ve değişikliklere rastladım, Eşim ailesinin yanında ailesii kızıma ve bana laf söylediğinde (hakaret içeren sözler gibi), Eşim kayıtsız kalıuyor ve sessiz kalıyor, Biz elmişiz gibi davranıyor karısını ve kızını ezdiriyor, Eşimin ailesi yılalr önce çok şey yaptı bize , çok kötülük etti eşimin hiç br zorlukta yanınada olmadılar sonra birden çıkıp eşimi yöenetmeye ve gözünü boyamaya çalışıyorlar, Eşimde bunu bile bile onların yaptıklarını söyledğimde beni düşman görüyor, Kendi alesinin yaptığı onca şeyden sonra onların tarafına geçip öz kızını ve beni hiçe sayıyor, ben bunu ona açıkladığımda o bana ' çok dırdır ediyorsun bu evlliğimiz bitirir 'diyor , Nasıl yaklaşacağımı bilmyorum beni her zaman yalnız bırakıyor, nasıl yaklaşmalıyım bu duruma yardımcı olun?
Eşim kendi ailesinin yanında bana ve kızıma soğuk davranıyor? ( yardım detayı okuyun)?