millet kocasıyla sarılır el ele tutuşur bazen küçük öpücükler saçını okşar. falan benimki odun gibi. ben sarılsam ona zoraki olarak sarılmıyor bile öylece duruyor. arkadaş gibiyiz aynı. evde ailenin çocukların yanında da öyle soğuk. baş başayken çok sıcak halbuki. sarılır öper prensesim der sever bambaşka bir adam oluyor ikimiz kalınca. ona da açtım bu durumu. erkek adam millete karşı karı sevmez seni küçük düşürmüş olurum diyor. doğru mu söylüyor sizce gerçekten böyle mi?
Cevabın nedir?
+1 yılKeşke kaç yillik evli oldugnuzu ve yaşlarinizida yazsaydiniz. Daha net yanitlar alirdiniz. Erkekler toplum.. ya da grup içinde eşlerinin kendilerine gore yanlarına yakismadiklarini dusunduklerinde bu sekilde kaba olabilmektedirler. İlk önce şu cevabi kendiniz nasil veriyorsunuz? Başliga konusu olan şikayetinizi diş ortamda hissettigniz de kendinize şu soruyu sorun ve cevabini arayim. Ben.. esimle girdigim tüm ortamlarda.. onun, o ortamda yaninda bulunmasini arzu ettiği kadin tipini ben tam olarak tamamlayabliyor muyum? Bu soruya verecginiz samimi cevap.. dogruuu bulabilmek adina çok çok önemli.
05 Yorumla
Soran+1 yıl7 yıllık evliyiz yaşlarımız 30 ve 47. çok da beğenir beni yanına yakıştırır.
- +1 yıl
Öyleyse ben ciddi bir sorun olduğunu zannetmiyorum. ya da en azindan sorunun kaynagi siz değilsiniz. Yas farkida harika. O 47 yasinda da olsa. siz onun için bence halen güzel ve heyecan vericisiniz. Hiç bir erkek. 40 yasinda sabah yataginda uyandiginda.. karsisinda da 40 yasinda bir kadim görmek istemez. Bu ve bir çok acidan ben büyük bir sorun görmüyorum.. Biraz sert mizacli bir kişiliği olabilir esinizin. Yetiştirilme tarzi olabilir. Has bir karadeniz erkeği. ise olabilir. . Bazi erkekler toplum içinde eşlerine.. partnerlerine sevdiklerini belli etmeye çekinirler. Bu sizde sosyal bir ihtiyaç elbette. Ama ben ciddi bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Esinizin kişiliği ya da yetiştirilme tarzi ile ilgili olduğunu dusunuyorum.
Soran+1 yılosmaniyeli. evet sert bir mizacı var. umarım halen güzel ve heyecan vericiyimdir :) teşekkürler
- +1 yıl
Gulu seven dikenine katlanir diyelim o zaman :) buyuteck bisey yok bence. Mutluluklar :)
Soran+1 yılteşekkürler :)
En İyi Cevaplar
insanların gözünde seni kıymetli tutuyo bencede ulaşılamaz dokunulmaz gibi hani özelde iyiysen kafana hiç takma sende iyi ol özelinle geneli ayır rahat et bence
01 Yorumla
+1 yıldışarıda soğuk davranıyor çünkü pek önemsemiyor başbaşayken sıcak davranıyor çünkü seni seks için havaya sokmaya çalışıyor
tebrikler evliliğinizin aşkının kullanım süresi sona ermiş
yani bence erkek dediğin asıl dışarıa sıcak davranmalı ki bakın biz mutluyuz diye göstermeli herkese03 Yorumla
Soran+1 yılama tanıştığımdan beri böyle yani hep soğuk insan içinde. adam sonradan olsa tamam aşk bittiği için dicem.
- +1 yıl
hmm o zaman dışarda maço evinde romantik biriyle evlenmişsin alışacaksın :D başka çare yok
Merak ettiğin çocuğunuz var mı? Adam yaş farkı var diye dışarıdaki insanların gözüne batmamaya çalışıyor bence. Bir de merak ettim cinsel hayatınız nasıl? Yaş farkının olumsuz/olumlu etkileri oluyor mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılvar. cinsel hayatımız iyi. olumsuz bir etki yaşamadım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
48Cevap
Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı. yalan söylüyo seni küçük düşürmekten değil, kendisi hanım köylü, kılıbık vs. gibi saçma tabirlere maruz kalıcakmış gibi düşündüğü için sevgisini göstermek istemiyo :) neyse en azından sevdiğini biliyosun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir bak :)
Katılıyorum başkalarının yanında seni ön planda tutmaması daha iyi. En azından bakın bu benim karım dercesine hareket etmesinden iyiydir. Dışarıdan hoş görünmüyor o durumlar.
00 YorumlaDışarıda el ele tutusmaktan fazlasi benimde pek hoşuma gitmez. Ozelimi insan içinde yaşamayı pek sevmem
01 Yorumla
Soran+1 yılonu bile yapmıyor :)
Herzaman dışa vuramaz insan sevgisini. Eşinse o gözlerine baktığında anlaman gerekiyor seviyor mu sövüyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılçok sevdiğini hissediyorum. tamam yılışık olmasın ama birazcık sevsin :)
+1 yılBnce cok normal. bn sevgisini disarda gosterenleri samimi bulmuyorum. bir arkadasn esi oyleydi. disarda Allah ne verdiyse. ama adam karaktersizinn teki cikti. yapmadigi kalmadi. bence sizin durumunuz gayet iyi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Pek dedini mantikli bulmasamda ama sonucta disa karsi yaptigi degil sizin beraberken yasadiniz daha lnemli.
00 YorumlaYetiştirilme tarzı ile alakalı bir durum
Basbaksayken de soğuk olsa endiselenirdin11 Yorumla
Soran+1 yılyok başbaşayken çok iyi :)
- Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin icinde bende utanirim ama en azindan sarılsın elini tutsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke ya :)
+1 yılDışarda laubalileşmenin luzmu yok adam haklı. Evdeki tutumunu bilemem ama..
06 Yorumla
Soran+1 yılevde annemlerin yanında öyle. büyük teyzem de dedi kocanın yüzü bir kere gülmüyor diye
- +1 yıl
Büyüklere hürmettendir o bence yine haklı ama yüzü gülmemesi ne alaka senle olan samimiyetiyle?
Soran+1 yılyani çok soğuk gergin duruyor karısına karşı gülmüyor demek istedi.
- +1 yıl
Bu kadar araştırıcı olmasınlar bir zahmet ve sen biliyorsun kocanı o zaman sorun olmamalı senin gönlünü hoş tutuyor mu seni sevdiğini biliyor musun eee tamam o zaman hem inan böylesi daha iyi ve usturuplu 👍
- +1 yıl
Rica ederim ☺
Bence çok güzel. Eşinizin bir duruşu var kötü değil ama sizin yaptıklarınıza karşılık verebilir. Sizde zorlamayın ama
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkürler :)
Yalan söylemiş. Seven adam dayanamaz her dakika öpüp koklamak ister.
22 Yorumla- +1 yıl
47 yasinda diyo la, liseli mi adam her dk opcek koklicak..
+1 yılÇok yanlış... Yanimdakinin elini tutar, öperim ki kadınım onurlansın.
00 YorumlaYanılıyor benim görüşüme düşünceme ters tabii herkesin ke di fikri. Ben öyle bir insanla yapamszdım ne demek erkek adam karı sevmez Cinsiyetçi,...
00 Yorumla
+1 yılhayalimdeki erkek.. gösteriş için yapmıyor işte daha ne
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Milletin içinde sırnasik olmayın gerçekten hoş diil eşinin söylediği doğru
05 Yorumla
Soran+1 yılama öyle soğuk ki ailem bile diyor kocan hiç gülmüyor sana diye
Soran+1 yılseni sevmiyor mu evlilik iyi gitmiyor mu diye sorup duruyorlar
Soran+1 yılbence de :) saol
+1 yılTam benim kafadanmis.. milletin icinde gőrmemisler gibi lakayit hareketler hos degil. napiyorsaniz basbasa yapin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. yok daha neler eşimle sokakta mı öpüşem sevecem falan tutarım elinden helalim derim geçerim laf edenınde dilini koparırım olay budur.
01 Yorumla
Soran+1 yılöpüşüp sevişsin demiyorum zaten biraz samimiyet
+1 yılmilletin yaninda ayıptır, adam prensesim diyo sen illa herkesin içinde... la öp sarıl ona, kıymetini bil
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki saol :)
- +1 yıl
bize de taktik veren olsa :(
+1 yılO zman ona helalinin elinden tutup korumasina almanin sunnet oldugunu soyle.
00 YorumlaAh şu yurdum sakat zihniyeti.
Millete karşı karı sevmek. Üsluba gel.01 Yorumla
+1 yılEn doğrusunu yapiyor helal olsun olmasi gereken bu 😊
02 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim 😊
+1 yılSeni seviyordur ama o edeptendir bence sevinmelisin. O seni değerli goruyo emin ol
13 Yorumla
- +1 yıl
Herkesin içinde eşini open ve sarılan insanları pek sevmem eşim değerlim ise kimsenin gormesini istemem. Bende sevgilimle dışarda el ele tutuşup gezmezdim ama takılırdı koluma opmezdim de inan çok sevdiğşmden kıskançlığımdan ve onu değerli gorduğumden öyle yapıyordum. Eşin de benim gibidir eminim yani aynı huyluyuz 😊
Soran+1 yılsanırım öyle :)
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkeze göre değişir onunda yapısı bu eğer baş başa kaldığınızda aynı olsaydı o zaman sorun olurdu
03 Yorumla
Soran+1 yılyok başbaşa çok iyi :)
- +1 yıl
O zaman sıkıntı yok yaş farkınız çok ondan anılır dışarda insan içinde utanıyor çekiniyor olabilir başbaşa mutluysaniz gerisini takma mutlu olmaya bak
Soran+1 yılanladım. teşekkürler :)
+1 yılSeven ilgili olur. Bu ne ya. Oturup toplantı falan yapın bir de. Bu ne resmiyet. Sanki evli değilsiniz de iş ortağısınız.
02 Yorumla
Soran+1 yıliş ortağımla evlendim. nokta atışı :)
- +1 yıl
adam olayı çok ciddiye almış
+1 yılmaco erkek :D
normal olması gerektıgı gıbı anadolu erkegı sıkma canını snede onunla bey dıye hıtap et o sana hanım veya hatun desın :D04 Yorumla
Soran+1 yılyok ya isimle takılıyoruz :)
- +1 yıl
ıısm soguk olur kız sahsen ben hatun derım :D
oda ısmım veya agsından askım kacıır :D
Soran+1 yılhatun da laubali geliyor ona. o derece kanka gibiyiz :) ben de sevmem gerçi hatunu.
- +1 yıl
neyse ınsan ııcnde kanka yatakta karı koca olun :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenımkıde öyle ınsanlara malzeme mi vericem dıyor alakası yok bence light erkek gbı gorunmek ıstemıyolar erkeklık dürtüsü işte
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir haklısın :)
bence doğru yapıyor, kimseye gösteri yapmaya gerek yok olan var olmayan var
00 YorumlaBende aile ve akraba çevresinde öyle olurum ama tanıdık olmayan biyerlede elini bırakmam mesela, eski sözlümle öyleydik biz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Düşüncesi yanlış niye resmileşiyor ki öz karısı yani askerlik arkadaşı mı :D
01 Yorumla
Soran+1 yılaskerlik arkadaşıyız da ben bilmiyorum sanırım :)
+1 yılErkeklerin cogunda var öyle bisey milletin yaninda ayip diye canimli cicimli felan konusamuyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılcanımı cicimi bırak sanki tanışmıyoruz öyle bir resmiyet :)
- +1 yıl
Normal cano😊😊 iyi biseyde bence..
hyr çok saçma düşünce sankı özellıkle bırılerı görmesın onu senınleyken mutlu olduğunu :/
04 Yorumla
Soran+1 yılhmm kötü düşündürdün şimdi. :) ama evlenmeden önce de doğru düzgün öpmemişti bile hep böyleydi.
Soran+1 yılpeki saol :)
+1 yılOyle herkesin yaninda sapur supur olmayi sevmiyodur...
00 Yorumla
+1 yılEvet böyle olabilir bence sıkınti
edilcek bir durum yok00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyo bence o bahanesi evli görünmek istemeyen tipler var nedendir bilinmez.
13 Yorumla
Soran+1 yılyoo karım diye tanıştırır hemen çevresiyle falan ama samimi durmaz
Cevap sahibi+1 yılbence gıcık bir davranış:S baana yapılsa kızardım acıkcası ama ilişkinizi bilemem tabiki.
Soran+1 yılya çok iyi anlaşıyoruz ama bence de gıcık durum :)
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOrtamda çekiniyodur aynı şeyi istemeden bende yapıyodum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni sokak ortasinda yapsa afferin kocacim mi diyeceksin. En dogrusunu yapiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılo kadar da demedim yani biraz samimi olsun diyorum :)
+1 yılŞov yapmayı sevmiyor demek ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılaşırı hareketler istemiyorum ki biraz sıcak olsa yeter
- +1 yıl
O da biraz yetiştirilmeyle ilgili. Çok abartılacak bir mesele değil zannımca
Sevmıyo senı cıddıyım onun dedıgı gıbı bısey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılyok ya ben sevdiğini hissediyorum o kadar da değil :)
Aile & Toplum konusunda 523 cevap paylaştı. Başkasının yanında utanıyordur. :)
00 Yorumla
+1 yılkardeşim, acilen boşa hiç uğraşma.
11 Yorumla
Soran+1 yılyok artık ben seviyorum kocamı gayet de iyi anlaşıyoruz
Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı. Allah bana seninki gibi bir eş verir inşallah ya
01 Yorumla
Soran+1 yılo kadar yani amin canım çok saol :)
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok da cekiniyo olabilir yani ama
00 Yorumla
+1 yılTipik maco erkegi hic cekilmez
13 Yorumla
Soran+1 yılçok da modern bir adam aslında neden böyle yaptığını anlayamıyorum hani mesela maço olsa kıyafete gezmeye falan karışsın yok öyle bir şey
- +1 yıl
Hangi kahpe eksiledi
Soran+1 yılmaç severler derneğinden biridir :)
+1 yılSende yatakta soğuk davran
12 Yorumla
Soran+1 yılyok canım yapamam öyle :) baş başayken öyle şeker oluyor kıyamam
- +1 yıl
Yapda görsün anyayı konyayı
+1 yılbenim eşim evdede ayni disardada normal değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılKarakteri böyledir, bence davranışıda doğru.
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılSenin kocan tam bir ODUN
02 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :) evet
- +1 yıl
:D :D
gerçekten öyle değil ne alaka küçük düşürmeyle
02 Yorumla
Soran+1 yıldeğersiz kadın açıkta sevilir dedi
Kadin yatakta sevilir taktigi uyguluyor😊
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi oluyormuş :)
Bazı insanlar çekingen olurla r
00 YorumlaEn sevmediğim erkek tipi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka taliplere kapı açıyor
014 Yorumla
Soranyok daha neler
- +1 yıl
Bakin tüm samimiyetimle söylüyorum bir erkek toplum içinde size sıcak değilse mesela elinizden tutmuyorsa hep bir adim uzak yürümek istiyorsa gülmüyorsa bu etraftaki kadınlara evliyim ama mutsuzum seninle neden olmasın msjidir
unutmayın kadınlar için evli erkek cazibe merkezidir
Soran+1 yılhaklısın evli erkeklere daha çok bakıyorlar ama eşimin benden memnun olmadığını sanmıyorum. bazılarına da rahat batar tabi :)
- +1 yıl
Bor alman kadınına esin seni aldatıyor demişler derhal dedektif tutmuş
bir fransız kadınına demişler anında boşanmış
bir türk kadınına demişler benim herif hayatta yapmaz demiş :)
Soran+1 yılyapmaz demiyorum memnundur ama yapıyorsa rahat batmıştır diyorum :)
- +1 yıl
Olabilir birde kafası çalışan erkek memnun olmasa bile asla belli etmez unutma:)
Soran+1 yılhaklısın :) yani sorun çıkaracak bir kadın değilim edebiyle boşanırız belki aşık olmuştur ne diyim
- +1 yıl
Eğer senden memnun olmadığını belli ederse senin aklına ilk aldatiyormu sorusu gelecek bunu düşünme ne fırsat vermemeli
Soran+1 yılben utangaç biri değilim açıkça konuşur sorarım bunu :)
- +1 yıl
Bakın kesinlikle yalakalik iltifat olarak algılamayın meslegimden dolayı kadınlarla iç içeyim sizi görmedim bilmiyorum ama resmen kalite oldugunuz elit bir kadın oldugunuz elektriği yayılıyor
Soran+1 yılneden böyle düşündünüz bilmiyorum ama teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Tecrübe gereği seçilen kullanilan kelimerde bile insan ederini ortaya koyuyor
Soran+1 yılilginçmiş. harika bir insan sarrafısınız o zaman :) tekrar teşekkürler
- +1 yıl
Esd rica ederim kendinizin değerini bilin mutlu kaliniz
+1 yılbunu onunla konuşabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılkonuştum ama sonuç yok
- Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılErkek adam sevgisini belli etmekten korkmaz.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılSacma dusunuyor bence
00 Yorumla çokta yılışık olmamalı eşin doğru yolda bence
00 Yorumlautanıyodur bende utanırım
014 Yorumla
Soran+1 yıl47 yaşında adam ya neyin utangaçlığı öyle yeni yetme gibi :)
Soran+1 yılbir kolunu atsın hiç değilse güler yüzlü olsun. tutup dudağıma yapışsın demiyorum
Soran+1 yıl30.
Soran+1 yılhemen de yaş farkına bağladınız adamın karakteri bu.
- +1 yıl
haklısın yaş farkı çok önemli bence de. 23 yaşındayken 40 yaşında herifle evlenirseniz böyle olur
- +1 yıl
@LilithGray karakteriymiş ama cok gördüm sadece soran değil
- +1 yıl
kesinlike. karşıyım yaş farklarına. babaları yaşlarında adamlarla evleniyolar sonra ilgi bekliyolar. kuşak farkı var bir kere yahu. geri kafalı olur o herifler.
Soran+1 yılhiç de değil canım.
- +1 yıl
@LilithGray yani simdi bu kiz 35 yasinda en iyi caginda olcak adam 52 yasinda ihtiyar ozel hayat bile biter
Soran gun gectikce gorirsun - +1 yıl
aynen öyle. gün geçtikçe görürsün
+1 yılbenim eşim hep soğuk...:)
01 Yorumla
Soran+1 yılaman öyle olmasın :)
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendi ailesinde onu gormus cekiniyor normaldir.
00 Yorumla yetiştirişi tarzı böyle demekki
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026