En çok seven oymuş falan, benim sevgimi sorguluyor, komik bir durum değil mi, hem ben buyum deyip hem seviyorum demesi ne kadar doğru?
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşanılan hayat, tecrübeler, sosyal çevre ve statü farklılıkları olabilir bir ilişki de. Fakat "biz" olabilmek önemlidir. İnsan kusursuz bir canlı değil, kusurlarıyla birlikte kendisini tanıtmalı bir insan. Aşk ise her şeyi sevmekle başlar, o kusurlarla mutlu olmakla devam eder. Biz olamıyorsak devamına gerek yok.
Rahatsız oluyorum bu konu kapansın uzatma dedim tekrar rahatsız oluyorum evet bu ilişkiye sevmediğim bir erkeğin ismini geçirip duruyor kafama takıyorum rahatsız oluyorum dediğimde eyvah huhuu diye böyle saçma sapan kavgalar etti istesem bende kız sokardım ama iğrenç bisey olduğunu biliyorum yazmıyorum ayıbını görsün ciddiyim rahatsız oluyorum dedim hala daha dalgaya vurmaya devam etti beğendim mesajını daha yazmadım oturduğu yerden tiktoktaki ciftleri kıskanıp ağlamaya devam etsin
Dik başlı ailesi demiş senle kimse anlaşamaz dik başlı demişler daha fazla uğraşmaya gerek yok annesi babası görğyor bende görüyorum dik başlı onu sadece kullanmak için sevgili olacak erkeklerle denesin mutluluk şanslarını
Gelişmemiş birisi veya geçmişi ile bağları kopmamış birisi. Çok merak ediliyorsa 1 kereliğine mahsus yüzeysel konuşulmalı ama bu şekilde resmen sana duygusal zorbalık yapıyor. Geleceği konuşun dostum, dün dünde kaldı. Ölen de giden de dönmüyor. Geleceğe bakın düne değil.
Iyyy kesinlikle şok oldum şu an! Hem rahatsız olduğunu söylüyorsun hem de ben buyum çekiyor, üstüne bir de senin sevgini sorguluyor... Bu tam bir manipülasyon klasiği tatlım! Seven insan sevgilisinin huzuru için kendini biraz esnetir, duvar örmez.
Böyle biriyle uzun vadede yürümek seni sadece tüketir. Aşka emek vermek gerekir, "ben buyum" demek kolaya kaçmaktır. Sen bu tavra daha ne kadar katlanmayı düşünüyorsun peki? ✨💖💅
Cevap
1Cevap
Sosyal medyanin iliski taktiklerinden etkilenen bir sürü insan var demek ki ozbenligine sınır cekmek isterken iliskideki (biz) olabilmeyi basaramamis sen buysan biz olamiyoruz de gec
Aynen öyle bende farkediyorum tiktok ile beyni yıkanmış adeta bana yeri geliyor seven erkekleri görüyoruz filan diyor tiktoktaki ciftler var ya hani onları kastediyor ama bunu derken şunu unutuyor kız da erkekte birbirlerine üstten bakmıyorlar dün bana dediği şeyler konuyu kapat ben rahatsız oluyorum kapansın konu dedim , kapatmıyorum ben buyum ne yapcaksın aynen böyle dedi bu ğstten bakma ve egodan başka bşrşey değil hayırdır kapatmıyorum diyor rahatsız oluyorum ben bu konudan diyorum huhuu yazıyor bana dalga geçiyor ciddyim ben desemde dalga geçti bidaha yazmam tiktoktaki ciftleri izleyip ağlayıp dursun
Bence her kadinda bende dahil biraz etkilenip karsi tarafa yuklenmeler oluyo ama senin dedigin sey onemli, iliskileri disardan gorup yorumlamak o iliskinin dinsmigini bilmeden talepte bulunmasi evet ozenmis olabilir. Ne istedi bilmiyorum ama iletisimde yumusak dil gercekten kendini farkettiriyo tabi surekli talebini belli edip ilgisiz kaldiysa onu bilemem
Ablacım ben elimden geleni yapıyorum ama karşılığında sen kimsin diyorsa ben rahatsız olduğum şeyi ve sana yemin ediyorumki bu ilişkide kız ismi geçirsem kendiside bir kadın olarak sende bile rahatsız olabilirsin ben rahatsız oluyorum diyorum kapansın konu diyorum huhuu diyor bana gülüyor ciddiyim rahatsız oluyorum diyorum yine devam ediyor tabi böyle şeyleri ilişkime sokmadığımdan senin kafan rahat benim değil saçma sapan insanları kafama taktırtma konuyu kapat dedim ona yapmıyorum ne yapıcaksın ben buyum hayırdır ee ne yapcaksın dedi yani bunu diyen bir kadın benden mükemmel bir erkek arkadaşı olmamı beklemesi fazla her şey karşılıksız olucaksa ilişki nerde burada aşk nerde o erkeklerin yaptıklarından çok daha iyisini yaparım ama karşılığında bu sözleri işitiyorum yapma diyorum gidip yapıyor birdaha yapmasın diye uyarıyorum sinirleniyor ne yapmam lazım sus sus bir yere kadar ben bu ilişkiye kız sokmuyorsam huzurumuz bozulmuyorsa o da sokmucak
Biz olamamissiniz dedim ya bilerek yapiyo soylediklerine bakilirsa
Benim yapabileceğim bir şey yok ben kaç defa açılmasın şu cocuğun konusu olan bize oluyor biz kendimize odaklanalım dedim gidip çocuğun eski sevgilisinin adını soy adını soruyor bana ne bu söylemem diyince ayrılmakla tehdit etti beni tamam kıza istek filan atma sen tanımıyorsun zaten onu dedim o da neden niye niye niye neden olucak seni ilgilendirmiyor ve kızı tanımıyorsun çocuğun eski sevgilisi kız dedim hala niye niye niye sanane o çocukta benimkine takıntılıymış önceden kim kime takıntılı ben anlayamıyorum
Ben kusurusuzum diyen insana fazla bile katlandım kendisi yapınca en kücük seyi bile ben anlayışla gösterdim kavga cıkarmadım ama onun yaptığı şeyi farketmeden ben yapınca kıyametleri kopardı fazla fedekarlık böyle dönüp dolaşıp giriyor biryerlerimize tekrar barışmak isterse kendimden ödün vermicem
Bize niye stres atiyosun ne istiyosan onu yap😂
boynuna şah damarın olduğu yere sağlam bir sağ kroşeyi indir bende buyum de, bir ömür mutlu ilişki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?