EŞİMLE BAŞ BAŞA KALMAK İSTİYORUM, AMA AİLESİ SÜREKLİ GELİYOR SİZCE HAKLI MIYIM?

Merhaba arkadaşlar. 4 yıllık evliyim, ben 23 eşim 26 yaşında. Kendisinin mesleği astsubaylık. Biliyorsunuz ki mesleğinden dolayı sürekli evde kalmıyor. Başbaşa geçirdiğimiz vakitler de o kadar kısıtlı ki. Dün evdeydi, ben onunla başbaşa vakit geçirmek istedim, cünkü eşimi cok özlüyorum birlikte vakit geçirmek istiyorum. Ama annesi aradı dün, gelmek istediklerini söyledi güya oğullarını özlemişler. Zaten her eşim izinli olduğunda burada oluyorlar ya da bizi çağırıyorlar. Ama hic düşünmüyorlar evde eşi var, bırakalım cocuklar biraz vakit geçirsin demiyorlar. Bende kızdım, ben seninle kalmak istiyorum bir şeyler yapalım istiyorum dedim. Eşim de zaten yorgunum gelme üzerime, bende istiyorum beraber vakit geçirmeyi ama annem işte bir şey desem gelme desem olmaz onlar da özlemişler sabaha kadar kalıcak değiller idare et biraz dedi. Geldiler ve gece 2ye kadar oturdular. Ve eminim eşimin bundan haberi vardı. Bana yalan söyledi. O kadar sinirlendim ki. Şu an konuşmuyorum eşimle, sizce de haklı değil miyim ne yapıcam ben🥺

EŞİMLE BAŞ BAŞA KALMAK İSTİYORUM, AMA AİLESİ SÜREKLİ GELİYOR SİZCE HAKLI MIYIM?