Her şeyi, her yaşadığı anı çekip paylaşan çiftlikler gerçekten mutlu mu?
15 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
%100 rol yapıyorlar. Sosyal medya insanların gerçeklik algısını yıkmak üzerine kurulmuş bir yalan dünyadır. Amaçları ise tüm insanlığı tek düze haline getirip bir yalan etrafında birleştirerek mutluluk rolü yapmaya itmektir. Yani etkileşim alarak yapay bir mutluluk inşa etmek.
Sanmiyorum , belki vardir. Ama cogu yapmacik , zaten beli oluyo. Kiz o sira ne tesaduf adamin araba kulanisinin yolu cekiyo , adam arabayla giderken daldan cicek kopartip kadina veriyo 🤣. Yani bunun gibi tur seyler o kadar var ki. Hepsi oynanmis , dizi senaryosu gibi.
Ozel hayat mutlu hayat , kim ozelini paylasmiyosa 100 / 80 mutludur. Cunku nazar deyer diye korkar birkere..
Çiçek degilde arabada yol giderken adam kadinin elini ve ya başini öpuyor
Cicek verende var 😅
Benim söylefigimdemi yapmacik?
Nasil?
Yani adam arabada kizin başini elini öpuyor sonrada şarki soyluyorlar
kafalarında hala başkaları olduğu için paylaşım yapıyorlar çünkü başkalarının ilgilerine muhtaçlar. Belki biri belki ikisi de öyle. Daha üst basamağı görünce hemen nedense araları bozulup diğer basamağa çıkıyorlar. Kalitesiz insanların hayat anlayışı ama onlar bunu zevk olarak görüyor. Aslında yaptıkları şey 10 yıl sonra psikolojik olarak bitmek çünkü ne kadar çok yıpranırsan başta, ne kadar genç olursan ol çok hızlı yaşlanırsın.
Bence gerçekten mutlu olan da var, sadece öyle görünmeye çalışan da. Sürekli paylaşmak mutluluğun kanıtı değil 🤷🏻♀️
Değiller herkes sosyal medyaya en mutlu oldukları anları öyle gözüktükleri zamanları paylaşıyor
Rol mü yapıyorlar bilmiyorum ama nasıl mutlu olacaksalar öyle olsunlar
nazarrr diye bir gercek varr. 10 tane yaşarım 1 ini paylaşırım
Rol ve şov. Gerçekten seven birisi eşini paylaşmaz. Buna kadınlar da dahil.
Bazısı gerçekten mutludur, bazısı da mutluluğun basın bültenini yayınlıyordur. 😂
Hayır kolu komşuya hava atmak egolarını tatmin ediyorlar :)
Bence yapılmaması gereken bir durum. Bekar halinde yapmıyorum evli olsam hiç yapmam
Nazar değer anam nazar. Fenomen olmak için yırtınanlara bir şey diyemeyiz ama diğer türlü nazar. Fenomen e de para ver binalar umrunda değil
gösteriş meraklılığından başka bir şey değil hiçbiri anı yaşamıyor
Mutlu gözüküyorlar
Rol sadece
Onlar hep gösteriş dört duvar arasını bilemeyiz
O sadece görüntü ve her zaman aldatır
Yatak odalarını bile atıyorlar
medyada yalnızca maskeler konuşur
Eski resimlerde de öyle miydi sence hrp gülerdik
Başka hangi konularda mütevazi sin
Tabiki rol
Roll
bana aşırı itici geliyor saçmalık
kesinlikle rol
Sence?
Rol tabikşde
çok itici
Görğüsüzlük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyayı ilişkinin sergisine çeviren çiftler bana hiç inandırıcı gelmiyor. Gerçekten o anın tadını çıkaran, mutlu olan insan telefonunu eline alıp 'dur bunu story atayım' diye uğraşmaz. Bence çoğu dışarıya kusursuz görünme çabasından veya ilişkideki o eksikliği beğeni alarak kapatma arayışından böyle yapıyor. Baştan aşağı şov yani! Senin de çevrende böyle sürekli aşk şovu yapıp sonradan bir günde sessiz sedasız ayrılan var mı? 📸💅☕