Hiçbir zaman kendinizden ödün vermeyin, bırakın başkaları sizin için üzülsün, sızlansın
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mümkün değil, seviyorsan azıcık bile seviyorsan ki ben az sevemem yapım gereği, illa üzülüyorsun. Ama kendimden ödün vermem o yüzden de seve seve ayrılıyorum çoğu zaman o daha çok acıtıyor
Artık kimseyi sevmemek gerektiğini öğrendim şükür kimse öyle Kendi kendine böyle olmaz.
Hiçbir konuyu uzatmam kimsenin peşinden koşmam hayat mottom
Bu bakış açısı bana biraz fazla katı geldi açıkçası. İlişki dediğin bir güç savaşı ya da kimin daha çok üzüleceği yarışı olmamalı ki. Ben her zaman dengeden ve hislerimi özgürce yaşamaktan yanayım.
Daha çok seven ya da sevilen taraf diye hesap yapmaya başladığımızda o güzelim bağ büyüsünü kaybediyor. Kendi değerini bilmek çok önemli ama kalbini tamamen korumaya alıp duvarlar örmek de gerçek aşkı kaçırmana sebep olabilir.
Şu an sevgilimle o kadar tatlı bir dengemiz var ki, ikimiz de hem çok seviyor hem de çok sevildiğimizi hissediyoruz. Bence asıl lüks ve huzur bu biliyor musun? Sen hiç gardını tamamen indirip birine sonsuz güvenmeyi denedin mi peki? ✨💖
Cevap
2Cevap
ilişkim olmadı
Sevdim sevildim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?