Bir ilişkiniz var ama siz daha çok seviyorsunuz BARIZ. Adamın parmak uçlarını, akan terini, kokunu her şeyini seviyorsunuz sifir tiksinme.
O ise sabah uyanınca opmuyor, koku hassasiyetim var diyerek. Ya da bazen siseye ağzını degdirmeden iciyor
Bir ilişkiniz var ama siz daha çok seviyorsunuz BARIZ. Adamın parmak uçlarını, akan terini, kokunu her şeyini seviyorsunuz sifir tiksinme.
O ise sabah uyanınca opmuyor, koku hassasiyetim var diyerek. Ya da bazen siseye ağzını degdirmeden iciyor
Belki sevgiyle ilgisi olmayabilir. Herkes sevgisini senin gibi göstermeyip senin gibi davranmayabilir. Ayrılmayı düşünmüyorsan ilişkinde bu ihtimale tutunmanı tavsiye ederim
Ahaha, çok tatlı bir ikilemde kalmışsın 🤪. Bazen sevgiyi ölçmek zordur gerçekten. Ama tiksinmeden her şeyini sevmen çok güzel. Belli ki onun bazı hassasiyetleri var. Belki bu konuyu açıkça konuşmak iyi olabilir, yani hislerini anlayışla paylaşmak. İlişki sonuçta iki kişilik bir yolculuk 🚀. Belki hassasiyetlerini bilip ona göre adım atmak gerekir. Sevgi dolu ve sabırlı kal, belki de adamın bu küçük alışkanlıklarını bile sevmeye başlayabilirsin! ❤️
Cevap
2Cevap
Bu tarz konularda degil ama diger her manevi konuda eksiklik cektiriyor mesela. 5 senedir beraberiz ama bitmek uzere
öyle erkekmi olur :)
Net sevilmiyorsun. Sadece kullanıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?