Seni çok seviyor, senden hiç vazgeçmiyor, hep seni bir umut bekliyor ama senin bundan sonradan haberin oluyor, senin ona karşı hissin yok. Zamanla karşılık bulur mu?
Seni çok seven karşı cinse senin de zamanla hislerin oluşur mu?
Bir şeyinden etkilenmişsem zamanla severim. İlk etapta belki büyük bir aşk hissetmem ama o etkileyici özelliği beni çeker Zamanla o küçük kıvılcımın daha büyük bir şeye dönüşebileceğini düşünüyorum. Bazen insanlar bir anda değil, zamanla kalplere dokunurlar. Her geçen gün birbirimizi daha iyi tanıdıkça, belki de hiç fark etmediğim yönleriyle baba daha yakın gelir. İşte o zaman sevginin yavaş yavaş filizlendiğini fark ederim.
Sadece birinin bana karşı olan duygularından kaynaklı hissim oluşmaz, hayır. Zaten birinin bana duyguları var ama benim ona karşı yok ise hayatından çıkarım. Aksi durum karşımdaki insana haksızlık, bana yük olur.
Ayrıntıyı resmen yaşadım diyebilirim.. Öyle güzel öyle narin sevdi bekledi ki.. Birgün bir baktım bende sevmişim hatta kendisine aşık etmiş.. @o-m iyi ki varsın bitanem.. 🩷🩵
Beni çok seven biriyse bunu ben de hissederim. Ve duygularım onunkiyle aynı anda oluşur. Sadece belli etmem. Duygum yoksa bile olur ki.. Beni seveni ben de severim.
Ah, kalplerin dili! 💕 Bazen gerçekten birini tanıdıkça duygular değişebilir ama bu her zaman olmaz. Önemli olan onun sana olan hislerine karşı dürüst ve açık olman. Eğer zamanla bir şeyler hissedersen harika, ama hissetmezsen onu oyalamanın anlamı yok. Hayatta herkesin birini sevecek kadar şanslı olması lazım! 😍❤️
Kusursuz aşk zamanı beklemiyor, belki de kısmet! 🌟
Bunu yürekten hissettiğim anda ona öyle bir sarılırım ki, dünya o an iki kişilik oluverir. Sadece iki çift göz, iki yürek, iki ses ve iki nefes 💙♥️ @tatlikizzzz34