Devir internet devri ama güvenemiyorum, reelde erkekler iltifat etse de çok yaklaşıyorlar, beni isteyenleri de ben istemiyorum. Açık konuşmak gerekirse ne yapmalıyım
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Devir internet devri ama güvenemiyorum, reelde erkekler iltifat etse de çok yaklaşıyorlar, beni isteyenleri de ben istemiyorum. Açık konuşmak gerekirse ne yapmalıyım
Erkekten neler bekliyorsun bu önemli.
Konuşmasındaki ya da yazısındaki çelişkileri gözden kaçırma. Sana kendiyle ilgili yazdığı anlattığı önemli şeyleri not al, zamanla bunlar doğru mu değil mi anlarsın böylece.
ALLAH'tan, korksun, dürüst, efendi olsun ama ben dindarım şöyle böyle biriyim deyip kendini övüp duran ya da karaktersizliğini dini terimlerle örtmeye çalışmasın
Değer; ama güveni sözlerden değil, tutarlılıktan kurmak lazım. Kişisel bilgileri ve özel fotoğrafları paylaşmadan, sınırlarını koruyarak ve mümkünse yüz yüze tanışmayı güvenli bir ortamda gerçekleştirerek.
10 kişiyle konuşsan, bunların içinden 1 tanesi gerçek hayata taşımaya değer. İşte o 1 kişiyi bulmaya çalışacaksın. O kişinin konuşmaya değer olmadığını anladığın an, yol ver gitsin.
Sanal dünya bazen harika sürprizlerle dolu olabiliyor ama adımlarını çok dikkatli atman lazım 💻✨ Devir değişti, artık aşkı dijitalde bulmak şaka değil çok normal! Yine de hemen teslim olmadan, karşıdakinin tutarlılığına ve hissettirdiklerine odaklanmalısın.
Reeldeki o yapay ilgiden sıkıldıysan, internette önce sohbetin derinliğine şans verebilirsin. Karşı tarafın kelimeleri, sana yaklaşımı ve saygısı zaten niyetini belli eder 💅 Güven zamanla inşa edilir; acele etmeden, görüntülü konuşarak süreci ağırdan alabilirsin.
Peki senin internette tanışıp sohbetini çok sevdiğin, sana güven veren biri oldu mu hiç? ☕💖
Cevap
14Cevap
Sanaldan konuştuğum herkes aldatmaya meyilli çıkıyor çünkü hep arayıştalar bir kişi yetmiyor davarlara djfk
Kaasedeki aşklar bir başkadır. Buranın erkekleri kadar kibar, ahlaklı ve beyefendisini çevrende arasan bulamazsın.
Değer de değmez de. Tamamen şans. İyi biri de çıkabilir ama geneli degmez.
Korkma ya en fazla şey yaparım başka bir şey yapmam
Ne kadar kötü insanların olduğu bir ortam olsa da iyi insanlar o samimiyeti yansıtıyor, şansını dene
Güveniyorsan neden olmasın. sen sosyal medyadaysan senin gibi biri de bu mecradadır. Düzgün biri çıkması düşük ihtimal olsa da
Kimseye güvenme altından ne çıkacağını bilemezsin, temkinli ol
zor yürütülür ama imkansız değil
bence sen ne istedini bilmiyon
Takılmak için mi istiyorsun ciddi mi
Ciddi
Ciddi bulmak zor ys
Bulan nasıl buluyor
İstisna olur geneli cinsel ama
Bir çoğu evli dayılardır pekte güven vermezler
Bence değmez
Ben de çok çekimserim ya
Uzak dur ruh hastasi saplantili man/yak dolu