Giderek yaygınlaşan ve kullanımı artan sosyal medya uygulamarından tanıştığınız bi kişiye, ciddi gözüyle bakabilir misiniz?
İnternetten tanışılan kişiyle ciddi ilişki yaşanır mı?

Giderek yaygınlaşan ve kullanımı artan sosyal medya uygulamarından tanıştığınız bi kişiye, ciddi gözüyle bakabilir misiniz?
İnternetten tanışılan kişiyle ciddi ilişki yaşanır mı?

Çok zor olmakla birlikte imkansız değil, beklentilere cevap veren biriyse yeteri kadar tanıdıktan sonra reel hayatta karşılaşıldı ve hala his ve düşünceler aynıysa pekala olabilir
"Reel hayatta karşılaşıldı ve hala hisler ve düşünceler aynıysa" cümlesi gözünüzden kaçti sanırım.
Göz teması ve bakışlar benim için çok önemli. O yüzden o ilk elektriği alamadığım biri ile konuşa konuşa öyle bir hissiyat alabileceğimi düşünmüyorum. Mesafe ilişkisi yaşadım karşı değilim ancak sanalda başlaması taraftarı değilim. Ruhu kalmadı bir şeylerin, yazan adam veya kadın belki de 50 kişiye daha yazıyordur yani.
Sadece sevişme odaklı kabulümdür diğer türlü asla yok. En sevdiğim gelse olmaz artık öyle şeyler
Bu ilişki reele dökülecekse neden olmasın günümüzde evlilik bile oluyor :)
Cevap
2Cevap
Bu işler nasip tabi ama öyle bir şey düşünür müydüm? Sanırım o an ki ruh halime bağlı olurdu.
Asla dememek lazım. Sonra o konuda sınanıyorsun.
Devir internet devri karşıdakide insan sonuçta, güvenmek daha zor olur ama olabilir
Çoğu güvenilmezdir ama güvenilir normal insanda elbet vardır
İnternetle ne alakası var ilişki kişi ile yaşanır, karakteri düzgün ve beklentiyi karsiliyorsa nerde tanisildiginin önemi yoktur benim için...
Uzak mesafe ilişkisi ise asla. Yakın mesafe ise bi ihtimal.
Niyetler ciddiyse sonrası reele dökülecekse olur tabi.
Kısa süreli ilişkiler genelde daha iyi oluyor
Netten tanıştığım biriyle ilişki yaşamam 😊
kişisine bağlı bence
Asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?