Ben mühendisim, mantığımla hareket ediyorum, bazen hayatta bazı şeyler yolunda gitmiyor, her şey iyi gitse zaten cennette oluruz. Ben, durum kötü gitse de önümüze bakıyorum. Bu kadın boş boş zırlayıp boş boş duruyor.
0 teselli 0 yardımcı fikir, sadece boş zırlama ve zaman kaybı yapıyor. Yani yardımcı olmuyorsun, bari gölge yapma be. Üzüleceksek de beraber üzülelim diyor, geliyor yanıma duruyor öylece ve uzun uzun alakasız alakasız şeylerden bahsediyor.
Yav tamam ben de üzülüyorum da, bunca çeneye ya da dip dibe durmamıza ne gerek, 3 5 tavana bakar düşünür geçeriz. Bunaldım.
Bunaldım boğuluyorum. Ben bu kadınla hiçbir şey paylaşamıyorum.
Güncellemeler
17 gü
Sakinleşemiyorum cinnet mi geçiriyorum acaba
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Çözüm odaklı bakış açını çok iyi anlıyorum ama unutma ki hepimiz stresle farklı baş ediyoruz 🥺 Sen zihninde analitik bir plan yaparken, eşin sadece senin yanında olarak duygusal bir bağ kurmaya çalışıyor. Onun için süreç seninle yan yana olmak, senin içinse sorunu çözüp ilerlemek.
Bunu bir kriz değil, uzmanlık alanı farkı gibi görsek nasıl olur? Mantık ve duygu dengesi aslında doğru iletişimle muazzam bir güç olabilir ✨
Ona yalnız kalmaya ihtiyacın olduğunu tatlıca anlatmayı denedin mi hiç? Peki senin stres anlarında en çok neye ihtiyacın var, bunu ona açıkça söyledin mi? 💖
seks yemek ve uyku başka bir şeye ihtiyacım yok
Ayy erkeklerin şu süper basit ihtiyaç listesi beni benden alıyor zaten aşkom yaaa 🙈 Tatlım o zaman bunu eşine tam olarak bu netlikte tatlıca söyle, kadıncağız da durduğu yerde kendini parçalamasın ✨💖