Bizim daha sevgililik dönemimizde nişanlımın ailesi beni hiç istemedi açık olduğum için ve nişanlım sürekli ailesiyle bu guzden bir kavga halinde oldu hatta istemeye bile kavga dövüş geldiler çocuklarıyla. Sürekli nişanlımın ve benim üstüme oynuyorlar. Çeyiz alışverişine çıkıldığı zaman saçma bı şekilde limit için kavga çıktı. Zaten o gün nişanlım sinirliydi. Belli ki evde kavga edip çıkmıştı. 1 hafta boyunca ben ona bağırıp çağırdım o ise sakin kaldi. Fakat bu süreçte ailelerde tartıştı sebebi ise alışveriş zamanı yanlış anlaşılmalar sonucu nişanlımın sert hareket ve bagrislari oldu. Nişanlım yaptığının farkında sürekli özür dilemeler neyse konuyu uzatmadan aileler kararimiza saygı göstereceklerini belirttiler. Fakat benim ailem artık onu ve ailesini kesin olarak istemediklerini belirttiler. Nişanlım bana farklı konuşuyor fakat nişanlımın aileside, benim aileme karşı farklı konuşuyor. Yani ortada bir yalan mevzusu var. Artık kafam o kadar dolu ki ben nereye donecegimi şaşırdım. Nisanlimi çok seviyorum ayrılmakta istemiyorum çünkü bu zaman kadar hep ailesine karşı beni savundu, korudu ve kolladi. Hiç bir zaman benim 1 dediğimi 2 etmedi. Ama ailemin yanındaki tavrından dolayı 2 ailede birbirine girdi. Benim ailem asla istemediklerini ve yine de benim kararima saygı duyduklarını belirtti. Ama ben nereye donecegimi asla bilmiyorum. Nolur bana yardım edin
Nişanlım bana farklı konuşuyor, ailemin yanında ailesi farklı konuşuyor, buna nasıl çözüm bulmalıyım?

En İyi Cevap