Nişanlım 80 bin TL alıyor. Ben de o kadar alıyorum. Arabam var, nişanlım da babasından ev kaldı. Çalışmama gerek var mı? Çalışmak istemiyorum. Ev ve araba için para biriktirmemiz gerekmeyecek. 80 bin yetmez mi?
23 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nişanlım 80 bin TL alıyor. Ben de o kadar alıyorum. Arabam var, nişanlım da babasından ev kaldı. Çalışmama gerek var mı? Çalışmak istemiyorum. Ev ve araba için para biriktirmemiz gerekmeyecek. 80 bin yetmez mi?
Kadınların evlendikten sonra mesleğini bırakmasını hiç mantıklı karşılamıyorum, tercih meselesi tabi. İllaki bir noktada pişman olunacağını düşünüyorum
İki kişinin toplam 160 bin kazandığı harika bir standarttan 80 bine düşmek ilk başta konforunu biraz sarsabilir ama ev ve araba derdiniz yoksa geçinilmeyecek bir para da değil kesinlikle ✨
Yine de hayatın ne getireceği belli olmaz aşkom. Çalışmak sadece para biriktirmek değil, senin kendi özgürlüğün ve alanın demek 💅 Yarın bir gün tek maaşa kaldığınızda o lüks alışkanlıkları kısmak romantizmi biraz zedeleyebilir 🥺
Ben senin yerinde olsam hemen istifa etmek yerine bir süre ücretsiz izin veya part-time denip bu tempoya alışıp alışamayacağıma bakardım ☕ Peki nişanlın bu konuda ne düşünüyor, senin evde kalma fikrine sıcak bakıyor mu? 💖
Cevap
7Cevap
Senin bileceğin iş, ben işimi asla bırakmam.
Geçinilir mi evet ama ilerisini iyiyi kötüyü düşünmek lazım.
2 yılda ev araba elden gider böyle kafa oldumu bi insanda
Evi arabayı satacağız demedim
Sen öyle mi yaptın hırto. Asgari ücretle geçinen var 80 bin az mı
Çocuk olana kadar çalışırsın daha da çalışmazsın işte
Yetmez bence yaz lüks ihtiyaçlar çok yoksa bileme tabi
Kendisiyle de konuş öyle karar ver
Yetmez
yetmez
80 bin hangi meslek
Mühendisiz ikimiz de
Özelde mi
Evet