Ben yalan söylediğim için bitmişti 2 ay oldu ayrılalı 1 ay önce bir konuştuk ben yazmıştım istemiyorum yalan söyledin bana dedi soğuttun kendinden dedi tekrar yazayım mı ya da o yazar mı
23 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer eski sevgiline tekrar yazmak konusunda biraz dikkatli olman daha iyi olur çünkü ilişki yalan yüzünden bittiyse asıl mesele sadece ayrılık değil aradaki güvenin kırılmış olmasıdır eğer yalanı söyleyen taraf oysa ve yaptığı şeyin farkında olup gerçekten pişmanlığını gösteriyorsa aranızdaki sorunlar konuşularak zamanla toparlanabilir ama sadece özledim demesi geçmişte yaşananları düzeltmeye yetmez eğer sen yazarsan da ilk adımı atmış olursun ama kendini tekrar aynı hayal kırıklığının içine sokmamak için onun ne istediğini ve gerçekten değişip değişmediğini anlamaya çalışman gerekir bazen insan sevdiği için geri dönmek istiyor ama sevgi tek başına sağlıklı bir ilişki kurmaya yetmiyor güven yeniden kurulabiliyorsa ilişki tekrar başlayabilir fakat aynı yalanlar ve aynı davranışlar devam edecekse geri dönmek sadece eski yaraları yeniden açabilir.
Onu kaybetmekten korktuğum için yalan söylemiştim Onada kaç kere anlattım ama anlamıyor yalanı affetmem dedi en son seviyorum ama dedi sevgi yetmiyor ben sana nasıl güvencem dedi toparlarız dedim toparlayamız bitti dedi 10 gün öncede askerden geldi şimdi hastanedeymiş neyi var bilmiyorum
Güven bir kere zedelenince toparlamak gerçekten zaman alıyor melisacım 🥺 Yalan, ilişkinin temelini sarsan en büyük etken maalesef. Aradan iki ay geçmiş ve bir ay önceki konuşmanızda sınırını net bir şekilde çizmiş.
Şu an ona tekrar yazman kendini daha çok değersiz hissetmene neden olabilir. Onun soğudum demesi bir savunma mekanizması da olabilir ama zamana ihtiyacı var. Kalbini iyileştirmek için biraz geri çekilip beklemen en doğrusu 💅
Sence o sana gerçekten kapıyı tamamen kapattı mı, yoksa sadece kırgınlığı mı devam ediyor? ✨
Cevap
3Cevap
Selam merhaba nasılsın iyi misin
Poponu yalamak öpmek koklamak istiyorum izin verirsen kokuna muhtacım gerçekten
erkekler bu konuda katıysa ki çocuk öyle yalan söyleyen kadını istemezler sogurlar bu kadın yalan söyldiyse yarın bigün herseyi yapar kafasındalar
Ne yalanı söyledin
Zamanında biriyle konuşmuştum ısrarla bu çocukla konuştun mu dedi ben hep hayır dedim sonra ortaya çıktı
Neden yalan söyledin
Onu kaybetmekten korktuğum için
Ne yaptında yalan söyledin
boş ver yazma
Yaz bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?