Şimdi şöyleki eski sevgilim beni aldatmıştı ondan sonra bir ilişkim oldu sonradan çocuk soğuk gibiydi sürekli ben yazıyordum en son iyi geceler mesajıma görüldü attı bende dedim bakalım ben yazmayayım yazacak mı dedim yazmadı günlerce konuşmadık halada öyle neyse ben çok alkol almıştım düşündüm düşündüm niye olmuyor hiç birinde bende mı problem var diğer ilişkimde de aldatıldım felan dedim dayanamadım neden aldatıldığımı öğrenmek istedim aklımda sorular vardı gittim eski sevgilime sordum oda sende hiç bir hata yok ben hatalıyım özür dilerim çok pişmanım felan dedi öyle yani tekrar barışma veya flört etme metme gibi bir durum yok ortada o gün konuştuk ve bir daha konuşmadık anneme anlattım dedim böyle böyle aldatmış mı oluyorum dedim oda evet aldatmışsin felan dedi ben asla birini aldatmak istemem zaten kendisi günlerdir ortada yoktu hiç bir şekilde arayıp sormuyordu buna ilişki mi denir ben bitti diye düşündüm ayrıca eski sevgilimle de tekrar barışma gibi bir durum da olmadı aldatma gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum ama evet yazarak hata bir yanlış yaptım
Ayrıca o çocukla da hala konuşmuyoruz ama bu olan olayı anlatmam gerekiyor mu?
Ayrıca o çocukla da hala konuşmuyoruz ama bu olan olayı anlatmam gerekiyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer