- 11 gü
Aldatmadır kesin şekilde. Biz yeni evliyken eşime de eski sevgilisi yazmıştı evlenmişsin hayırlı olsun diye ( eşim söylemese klasik hayırlı olsun mesajı sanırdım mesajda eşime asılma eski sevgili ibaresi yoktu) , eşim mesajı görünce bana gösterdi ve bu kişi benim eski sevgilim böyle bir mesaj atmış teşekkür ederim yazacağım tekrar yazacağını sanmıyorum ama yazarsa da hemen engelleyeceğim haberin olsun ama üzülme dedi. Güven kazanmaya çalışmak böyle bir şey bana göre sizinkiyse yok öpücük yok özledim bilmem ne ben olsam ayrılırım
018 Yorumla- Soran11 gü
Şöyle olmuş kıza instagramdan kendi hesabından istek atmış sonra isteğini silip şiir sayfasından istek atmış bunun üzerine kız bunun olduğunu anlamis demiş hayırdır inşallah esim de demiş şeytan gibisin hemen anladin sonra kız demiş tabiki hayirli olsun bu arada
- 11 gü
Kızın evli bir adamla olmaya niyeti yok bana göre ama eşinizin niyeti kötü. Eşinizin niyeti önemli bana göre. Kız reddetti ilişki olmadı diyelim bu da aldatma çünkü eşinizin gözü dışarıda. Ben olsam gerçekten eski sevgiliye bu şekilde konuşan biriyle devam etmem benim de çocuğum var ama etmem yani sizi hayatından çıkarmaya hazır siz de ona göre davranın kendinizi bu duruma sokmayın
- Soran11 gü
Sonra kiza demiş ki : vallahi billahi de niyetim ciddiydi ama sen bana o şansı hiç vermedin hep olmaz ben başkasını seviyorum dedin işte ben de pişman oldun mu dürüst ol seninde fikrinin degisegi zamani buldu tam dayaklisin keşke zamanında olsaydı kaybolan moodda da özledim falan demiş en son kıza demiş akışına bırakalım kız demiş akış ne akislik bir durum yok öyle bir durumda değiliz çünkü sen evlisin evli bir insanla konuşacak bir şey bulamam işte daha fazla konuşmayalım demiş eşim de tamam kendine iyi bak demiş o da demiş sen de
- Soran11 gü
Kızlık sorun var mı
- Soran11 gü
Benim eşim kıza ulaşıyor burada ama kıza istek atıyor en sonda arkadaş olarak goygoy etmişler bir sene önce daha da konusmamislar eşim istek atmış kız da hayırdır inşallah demisti şimdi sizce kızlık sorun var midir
- Soran11 gü
He anladım peki benim olaya ne yorum yapiyorsun
- Soran10 gü
Kızı Sevdiği için mi yoksa cinsellik için mi
- Soran10 gü
Belkide gözünü karartmissa
- Soran10 gü
Delil arıyorum
- 9 gü
@SLNGOMEZ ayrilali çok uzun zaman olmuş ve çok uzun ilişkisiymiş. Kızla kötü ayrilamadıysa olabilir ya. Benim de bir sevgilimle ayrıldıktan sonra arkadaş kaldık ben ona davetiye bile attım yani evlenirken gelsin istedim o istemedi. Ben kendim gibi düşündüğüm için sorun etmedim eski sevgiliden sevgiliye fark var bana göre.
- 9 gü
Yıllar yıllar önce bitmiş bir ilişkiydi o kişi benim için eski sevgili olmaktan çıkıp arkadaş olmuştu.
En İyi Cevaplar
- 11 gü
Evet, bu aldatma olarak değerlendirilir. Aldatma sadece fiziksel değil, duygusal olarak da olabilir. Bir insanın eski sevgilisine yazması, özellikle romantik ya da flörtöz bir içerik taşıyorsa, ilişkideki güveni ve sadakati sorgulatan bir davranıştır. İlişkide güven ve sadakat en temel unsurlardan biridir, ve bu tür bir eylem, o temeli ciddi şekilde zedeleyebilir.
Bu durum, partnerin başka bir kişiyle duygusal bağ kurmaya çalıştığını veya en azından geçmişi yeniden canlandırma isteği olduğunu gösterir. Bu da, ilişkinizde bir sorun olduğunu düşündürebilir. Eşinizin böyle bir adım atmış olması, ilişkinizin geleceği hakkında daha derin bir düşünme ve açık bir şekilde konuşma gerekliliğini ortaya koyar. Çünkü böyle bir davranış, aldatmanın bir şekli olarak kabul edilebilir ve ilişkinin sağlığı açısından önemli bir kırılma noktası olabilir.
00 Yorumla
- 11 gü
Evli ve eski sevgilisine istek atmak aldatmak olarak kabul edilir çünkü aldatma genel olarak, bir eşin cinsel veya duygusal bir ilişki kurduğu veya aradığı durumdur. Eski bir sevgilisiyle iletişime geçmek, evli bir kişi için genellikle uygunsuz, ve aldatma olarak kabul edilebilir. Yüksek bir ihtimalle aklı hayla onda kalmış ki öyle görünüyor yoksa neden böyle bir şey yapsın ya da öylesine bekarlığından beri alışkanlık etmiş sürekli takip ediyor ama ben olsam bunu assla kabul etmezdim sonuç olarak bariz ortada her şey et ete ten tene deşmeyle aldatma olmuyor insan düşlerse zihnindede aldatmış oluyor dikkat et derim
04 Yorumla- Soran11 gü
Önce eskileri konuşmuş sen kabul etmedin sen beni istemedin falan bana şans vermedin falan tarzli konuşmalar gecmis Kaybolan moodu açıp bunları yazmış : seninle olabilirdik özledim fotoğraf atar misin öpücük emojisi
- 11 gü
Oha bildiğin seni aldatıyor nasıl devam etmeyi planlıyorsun ne yapmayı düşünüyorsun?
- Soran11 gü
Evet kıza demiş ki : vallahi billahi de niyetim ciddiydi ama sen bana o şansı hiç vermedin hep olmaz ben başkasını seviyorum dedin işte ben de pişman oldun mu dürüst ol seninde fikrinin degisegi zamani buldu tam dayaklisin keşke zamanında olsaydı kaybolan moodda mesajlar ekran alınınca görünüyor
- 11 gü
Geçmiş olsun yerinde olsam bunu herkese duyurur ayrılırdım
Peki..
Eşinizi bu duruma sevk eden durum sizce ne olabilir?
Tamamen samimiyetle soruyorum.
Detaylara en hakim kişi olarak siz bu konuda kendinizi sorgulayıp, asla bir kusur bulamıyorsanız.
Durum ciddi bir ayrılık çan'ı olsa gerek.
Bence bunu bir ihtimal de olsa çocuğunuzun da geleceği için değerlendirin.04 Yorumla- Soran11 gü
Kiiza demiş ki : vallahi billahi de niyetim ciddiydi ama sen bana o şansı hiç vermedin hep olmaz ben başkasını seviyorum dedin işte ben de pişman oldun mu dürüst ol seninde fikrinin degisegi zamani buldu tam dayaklisin keşke zamanında olsaydı kaybolan moodda da özledim falan demiş en son kıza demiş akışına bırakalım kız demiş akış ne akislik bir durum yok öyle bir durumda değiliz çünkü sen evlisin evli bir insanla konuşacak bir şey bulamam işte daha fazla konuşmayalım demiş eşim de tamam kendine iyi bak demiş o da demiş sen de kaybolan modda da şunları yazmış : Seninle olabilirdik özledim fotoğraf atar misin öpücük emojisi
- Soran11 gü
Haa bakıyor mu herkes
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBu tam bir radyasyon ölçer gerektiren konulardan! 🤔 Eşim eski sevgilisine yazmışsa, içerik önemli tabii. Evliliğinizdeki güveni sarsacak bir şey mi, yoksa sadece arkadaşça bir selam mı? Bunu tam anlamıyla aldatma saymak, mesajın içeriğine bağlı. Konuşmak en iyisi, belki açıklamaları vardır ama tabii ki senin hislerin de çok önemli. Güven yoksa, ilişkide sorunlar başlar. 🌸💔
18 Yorumla- Soran12 gü
Mesaj içeriği seninle olabilirdik özledim fotoğraf atar misin öpücük emojisi
Yapay Zeka Yorumladi
Fenomen12 güAh be, bu cidden kalp kırıcı! 😢 Güven bu ilişkide ciddi darbe yemiş. Bunun aldatmadan farkı yok yani, duygusal aldatma diyebiliriz. Eşinle oturup ciddi bir konuşmayı hak ediyorsun. Kendini nasıl hissettiğini açıkça anlat. Bunu nasıl aşacağınıza dair açık ve net olmanız lazım. Uzman biriyle konuşmayı bile düşünebilirsiniz. Unutma, bu senin suçun değil! 💔👩❤️👨🚫
- SoranYeni 11 gü
Nasıl analdin onu seviyor
- SoranYeni 11 gü
Keşke senle evlensem mi demiş? Kıza demiş ben de pisman oldun mu kız da demiş en azından geçen sene bulsabilrdik diye dusundumm eşimde demiş ki seninde fikrinin değişeceği zamanı buldu keşke zamanında olsaydı falan
- SoranYeni 11 gü
Ne sevmesi cinsellik için yazmış belki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Başka ne olacak? Hayati bi mesele yüzünden mi? Değilse bas baya arayışa girmiş demektir
04 Yorumla- Soran11 gü
Önce eskileri konuşmuş sen kabul etmedin sen beni istemedin falan bana şans vermedin falan tarzli konuşmalar gecmis Kaybolan moodu açıp bunları yazmış : seninle olabilirdik özledim fotoğraf atar misin öpücük emojisi
- 11 gü
Ayyyy
- Soran11 gü
Kiiza demiş ki : vallahi billahi de niyetim ciddiydi ama sen bana o şansı hiç vermedin hep olmaz ben başkasını seviyorum dedin işte ben de pişman oldun mu dürüst ol seninde fikrinin degisegi zamani buldu tam dayaklisin keşke zamanında olsaydı kaybolan moodda da özledim falan demiş en son kıza demiş akışına bırakalım kız demiş akış ne akislik bir durum yok öyle bir durumda değiliz çünkü sen evlisin evli bir insanla konuşacak bir şey bulamam işte daha fazla konuşmayalım demiş eşim de tamam kendine iyi bak demiş o da demiş sen de kaybolan modda da şunları yazmış : Seninle olabilirdik özledim fotoğraf atar misin öpücük emojisi
- 11 gü
Eşinin sosyal medya kullanması sağlıklı değil bence
- 11 gü
Yok ya pembe yalandır. Allah aşkına düpe düz ihanet. Ve sanmaki bu sadece konuşma ile kalir. Her konuşmanin sonu elbet buluşmaya varir. Kapiyi cami çerceveyi indiririm. Unutmaki şunuda ilk verdiğin tepki çok önemlidir. Dikkat et sana nasil davranacağini göstereceksin ona. Altdan alip bi süre iyiye dönersen e ben yapar yapar dönerim affeder nasilsa der. Dersini verirsen sana bir şey yapmaya kalkişinca 1000 defa düşünür. Yanindan besmele çekerek geçer. Ne demek eskiye yazmak. Eskisi yenisimi var. İradesiz akli geçmişde kalan, geçmişin çöplüğünde eşelenen bir erkek miğde bulandiricidir ya. Sorarlar adama e madem istiyodun benle niye birlikdesin. Yallah derim eteğimden sirker dehlerim 🤬
15 Yorumla- Soran11 gü
- 11 gü
E kaybolan modda yaptiysa sen nasil gördünki?
E kardeşim aldatma sayma için illaki fiziksel temasmi etmesi lazim adamin. Azcik gözünü korkut ya. Ne demek bu seni yara bandi olarakmi seçmiş kullanmiş. Çok iğrenç yaptiği şey. - Soran11 gü
Arkadasi bana ekranları atti kız demiş kaybolanda bunları yazdı peki niye benimle evlendi
- 11 gü
Onu işte ona soracaksin. Demekki yara bandi olarak kullanmiş seni. Çocuk yoksa noktayi koy. Çocuk olunca insan affetmeye yer ariyor. Ama senide anliyorum. Bir laf vardir ya sevmediyin insanin her doğrusunda bir yalan, sevdiyin insanin her yalaninda bir doğru arar insan. Seviyorsun sende belli. Yoksa burada soru sormak yerine noktayi koyardin. Her kafadan gelen bir cevapla bir şeyler uyuşturmaya çalışıp kendini sakinleşdirmeye çalışıyorsun. Ama bunu bizler değil sen yaşiyorsun. Sor kendine değermi diye. Dünyaya bir kez geliyoruz sadece bir yaşam hakkimiz var. Değermi böyle şeylerle harcamaya?
- Soran11 gü
Çocuk var evet ne yapayım aldatmami bilmiyorum ki fiziksel temas yok ama
Eşin onayı olmadan yazılan bir selam dahi aldatmaya girer... Ben aldatma konusunu insanın birinden birşeyler saklaması gizlemesi olarak değerlendiren biriyim... Bu sadece eski sevgili olarak düşünmem mesela.. rastgele her hangi bir bayana atılan mesajlar dahi eşten gizlenmeye çalışıyorsa aldatmadır gözümde...
31 Yorumla- Soran11 gü
Evet bu aldatmadır. Ve akışına bırakalım diyorsa, kızla konuşmaya devam edecek yeri geldiğinde buluşacak ve belki de yatacak. Kız da aslında açık kapı bırakmış, direkt engellemesi gerekliydi.
Ekran görüntülerini sakla. Bu adam tekrar ona yazacak bak görürsün13 Yorumla- Soran11 gü
Kız demiş sen evlisin bence daha fazla konuşmayalım ve akış ne demek yani
- Soran11 gü
Kıza demiş akışına bırakalım kız demiş akış ne a akislik durumdaa değiliz çünkü sen evlisin daha fazla konuşmayalım
- 11 gü
Aldatma. Ayrıca gönlü eski sevgilisinde ona nispet için evlenmiş resmen. Bak evlendim kıskan kudur dercesine
15 Yorumla- Soran11 gü
- 11 gü
E daha ne. Benim dediğimin aynısı olmuş. Bidahamı yaziyim sana aynı şeyleri. Üstü oku bir. Ne yazmışım. Sen ne cevab vermişsin okumadan yazdın galiba bana
- Soran11 gü
Nispet nasıl peki
- 11 gü
Nispetin ne demek olduğunu bilmiyor musun. Adam demiş ya. Sen beni almadın o aldı falan. Bunlar nispet sözcükleri. Sen almadın bende onu aldım. Sana nispet yaptım. Manasında. Türk değilmisin? Anlamıyon mu ne dediğimi
- Soran11 gü
Anlıyorum da sen almadın o aldın demiyor ki işte zamaninda bana o şansı vermedin keşke zamanında olsaydı falan işte çok zorladim ama ısrarla başkasını seviyorum dedin falan bunları diyor
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bazen hem cinslerimin ne kadar kötü olabileceğini unutuyorum. Cidden yazık. Evli insan bunu nasıl yapar hayret
711 Yorumla- Soran11 gü
- 11 gü
Bu aldatmanın ta kendisi. İşte ondan bu yaşa geldim hala sevgili vs işlerine asla girmem. Ya evlenirsin ya da zamanını beklersin. Geçmişi çok hareketli adam veya kadın ikiside sıkıntılı. Allah kolaylık versin sizede. Ancak net bir yol çizmeniz lazım. Ya bırakacaksınız ya da adam gibi ailesine dönecek.
- Soran11 gü
Evet kıza demiş ki : vallahi billahi de niyetim ciddiydi ama sen bana o şansı hiç vermedin hep olmaz ben başkasını seviyorum dedin işte ben de pişman oldun mu dürüst ol seninde fikrinin degisegi zamani buldu tam dayaklisin keşke zamanında olsaydı kaybolan moodda mesajlar ekran alınınca görünüyor
- Soran11 gü
Kızlık sorun var mı
- Soran11 gü
Eşimin ulaştığı kızlık bir sorun var mi
- Soran10 gü
Tamam ama önce sohbet ediyor eşimle sonra diyor evlisin konuşmayalım falan
- Soran10 gü
Önceden arkadaş kalmışlar gerçi
- 10 gü
İnsanlar nasıl dünyaya gelmiş. ve isanlar nasıl çoğalmış bilmiyor ya da unutmuş. aldatma bana saçma geliyor. bir erkek neden bir başka kadin ister. ya da bir kadın başka erkek niye ister. aldatılan bir kadınla tanıştım boşanmış 1yil arkada olduk 2 hafta da sevgili değilde arada buluşup gece beraberlikler yaşadık. sonra bana tat vermedi. Aklıma kocası geldi niye aldattığını anladım. yatakta düz duvar tatmin oluyor. ama heyacan yok olan bana oluyor. bosaliyoruz ama dedimya heyecen yok. ben böyle bir eş istemem. kadin dediğin yatakta kıvır kıvır olması gerek. erkek ise sonu beklemesi gerek. bunun içinde heyacan gerek. erkek aldatmaz doğası var. Kadın aldatır. kadinin doğasında var. bunu suçlamak gibi düşünmeyin lütfen dogamiz gercekler böyle. aldatmak erkek için saçma çünkü anatomide bakarsan erkek te bir görev yükü var ya bu aldatma olayına takılmayın artık
00 Yorumla - 11 gü
Aklı eskide ama evlenince yapmaz başka. Zaten kız da evlisin demiş. Olabiliyor böyle şeyler, her iki cinsiyette de aklın eskide kalıyor az da olsa. Son kez yazışmak istemiştir ya da görüşmek. Riskli de olsa.
05 Yorumla- Soran11 gü
- 11 gü
Seninle olabilirdiği eşin mi yazmış?
- Soran11 gü
Evet
- 11 gü
Son dakikalarda olur mu acaba durumu. Bunu kızlarda da yapan çıkıyor. Hatta onlarda daha çok çıkıyor.
- Soran11 gü
Tamam da evliyiz biz
Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. Olaya bak. Demek ikiniz de bu sitedesiniz. O , madem evlisin bana neden istek attın diyen kızın sorusuna denk geldim onu da yanıtladım az önce 😂
04 Yorumla- Soran10 gü
Cidden mi kim bana soyelr misin?
- Soran10 gü
Değilim ben
- Soran10 gü
İnsta vereyim
- 11 gü
Evet aldatmadır ama önce bir adamla konus yine de ve sakın geri adım atma seni manipüle etmesine izin verme Eğer böyle bir durum varsa iliskiyi bitireceğini de belli et
03 Yorumla- Soran11 gü
- 11 gü
o zaman bu cok net bir aldatma Yani cok sert bi sey söylemek istemiyorum ama sana olan sevgisi konusunda süpheliyim
- Soran11 gü
Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Yine KS nin erkoları çok yüce gönüllü ne aldatması canım. Aynı şeyi karınız yapsa 3. Dünya savaşı çıkarırsınız. Ne münasebet eski sevgilisini ekleyecek?
011 Yorumla- Soran11 gü
Önce kendi hesabından eklemiş sonra isteği geri çekmiş şiir sayfasi vardı oradan istek atmış kız da anlamış demiş hayırdır inşallah eşim de demiş şeytan gibisin hemen anladin
- Soran11 gü
- Soran11 gü
Yok o dememiş ozledim dememiş veya öpücük atmamış
- Soran11 gü
Benim bildiğimi bilmiyor ve kıza demiş ki vallahi billahi de niyetim ciddiydi ama sen bana o şansı hiç vermedin hep olmaz ben başkasını seviyorum dedin işte ben de pişman oldun mu dürüst ol seninde fikrinin degisegi zamani buldu tam dayaklisin keşke zamanında olsaydı kaybolan moodda mesajlar ekran alınınca görünüyor
- Soran11 gü
Karaktersiz dimi akışına bırakalım falan demişti o ne demek
- Soran11 gü
Kız demiş ki bu konuşmalara nereye gidiyor o da demiş akışına bırakalım
Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. evet aldatmadır. artık evlenmişsiniz o neden hala eski sevgilisiyle iletişim kurmak istiyor. birde utanmadan ortak hesaptan mı istek atmış bu adam yürek yemiş herhalde
011 Yorumla- Soran11 gü
Önce kendi hesabından istek atmış düğün fotomuz var sonra isteğini silmis şiir sayfasindan atmış kız da anlamış demiş hayırdır inşallah
- Soran11 gü
- Soran11 gü
Kızlık bir sorun var mı peki eşim ulaşmış istek atmış
- Soran11 gü
Aramıyorum ama burada kız suçlu işte diyen var cevap vermeseymis falan demisler
- Soran11 gü
İstek atmış kız da demiş hayırdır inşallah
- Soran11 gü
Zaten kız ilk normal sohbet etmişti depremi sormuş tebrik ederim demiş çocuğunu sormuş maşallah falan demiş işte sonra eşim eskileri açmış
- 11 gü
Yok beee, hatıraları tazeliyordur adamcağız iyi yönden bak falan XJDJDBDHSVDBDDB
Aldatma tabii awq20 Yorumla Aldatmadır. Çünkü sana bir hakarettir bu hareket. Çok üzücü bir durum. Bir de nasıl manipüle etmişse seni emin olmak için burada soruyorsun :( Seni haketmiyor, koy popon bu manipülatörün gitsin.
00 YorumlaAldatma tabiki kafası gitmiş yoksa neden yazsın her şeyi de iyiye yormayalım be bebeğim tepkini koy mutlaka.
06 Yorumla- Soran11 gü
Seviyor mudur sence
- 11 gü
bir şey diyemem tanımıyorum sonuçta ama Sevgi şöyledir gözün başkasını görmez başka bir şeye, başka birine ihtiyaç duymazsın. Biricik olur senin için. Kendini düşün mesela sen onu seviyorsun ve gidip eski sevgiline yazacaksın sonra da sevgilimi gerçekten sevmiyorum diyebilir misin?
- Soran11 gü
Kızı seviyor mudur
- 11 gü
Eşimin eski sevgilisiyle işi olamaz. Saçmalığa bak. Birini en az 3-4 yıl tanımadan evlenmemek lazım.
04 Yorumla- Soran11 gü
- 11 gü
Resmen aldatma yani bu. Seninle evliliği de ona göstermelik bile olabilir.
- Soran11 gü
Nasıl göstermelik? Neden
- 11 gü
Bak benimle evlenmedin ama ben de başkasıyla evlendim gibisinden. Ayrıca niye kaybolan mesaj gönderiyor yani saçmalık resmen. Evli bir insanın artık geçmişiyle işi olamaz. Evlenmeseydin o zaman.
- 11 gü
Bence önce bi eşine sor nedenistek atmış
Eğer mantıklı bir cevabı yok ise sorun vardır
Ama herşeyden ziyade eşinin yaptığı ayıp hoş değil
Aldatmaya girmez vence ama hoş değil00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. Bekara boşanmak kolay gelir derler milletin gazına gelme hemen boşanma ama kabullenme de bedelini ödetir bir şekilde ama bu boşanma olmasın şimdilik
03 Yorumla- Soran11 gü
- 10 gü
Karın aldatsa
- 10 gü
Kıza helal olsun sana saygı duymuş ve eşini boşayabilirsin
02 Yorumla- 10 gü
Mesajları delil olarak sunman kişilik ihlaline girer avukatınla en doğru delili bul ve öyle şikayet et
- Soran10 gü
Konuşmayalım evlisin demiş
- 11 gü
Geçmiş olsun sana çok acı bir durum boşanma sebebi bu
04 Yorumla- Soran11 gü
- 11 gü
Şimdi hanımefendi sizin eski sevgiliniz benim diyelim varsayalım bana mesaj atsanız kocanız sizi tek celsede boşamazsa bana da Selman demesinler
- 11 gü
Maalesef babaannemin bir sözü vardı erkek aldatırsa sorun değil kadının aldatması suç derdi bana
- SoranYeni 11 gü
Kızlık sorun var mi
- 11 gü
Kıza helal olsun, eşin doyumsuz bir insanmış heralde, aklı onda kaldıysa neden seninle evlenmiş
02 Yorumla- Soran11 gü
Kıza neden helal olsun dedin ki
- 11 gü
Kız tepki göstermiş, evli çocuklu olduğun halde neden salyalarını kapımın üstüne akıtıyorsun diye gömmüş, fırsat vermemiş eşine o yüzden
- 12 gü
Baya sıkıntılı bir durum ya aldatma olsa daha iyiymiş gelip geçici birsey derdik. Eski sevgili durumu daha tehlikeli
00 Yorumla - 12 gü
Ne yazmış onu söylesen daha net bir cevap veririz sana
01 Yorumla- Soran12 gü
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani illa yatakta yakalamayı bekleme aldatmaya başlamış
10 Yorumla- 10 gü
Ne yazdığına da bağlı. "Ben evlendim peşimi bırak" yazdıysa hayır aldatma sayılmaz bence
00 Yorumla aldatılıyorsun eline kanıt topla avukata başvur dava falan açtır
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)11 gü
Eşin olacak adama sordun mu ne işi varmış hala eskiyle, böyle gavt bu erkekler boşuna demiyoruz evlenmeyin diye
04 Yorumla- Cevap sahibi11 gü
Ayrıca bu boşanma sebebi haberin olsun sakın çocuk yapayım deme, zamana bırak
- Soran11 gü
Çocuğum var kızı seviyor mudur
- Cevap sahibi10 gü
Sorguladigin şeye bak, konu bu mu senin durumun. Ayrıca boşan demiyorum ama aklında bulunsun bu boşanma sebebi sadece delil olarak sakla bunları. Eşin olacak ne dedi sordun mu bunu ona?
- Soran10 gü
Rüyasında gormus
- Gizli Üye(18-24)11 gü
Sence değil midir? Demekki unutamamış ve aklında hala o var. Yol yakınken kurtul ondan. Aklındaki ayrı yanindaki ayrı cunku..
016 Yorumla- Soran11 gü
Ama kızı sevmiyor canı s. kmek istemiş dediler sizce?
- Cevap sahibi11 gü
Ne farkediyor ha cinsellik için ha unutamadığı için buna mı takıldın? Cinsellik ihtiyacı varsa senle giderebilir
- Soran11 gü
Yani cinsellikse sevmiyordur ama kız uzakta bu arada ve kıza demiş ki
- Soran11 gü
- Cevap sahibi11 gü
Ya sende hic mi akıl yok. Bildiğin seviyor işte ve vazgeçemiyor demekki sende bulamadığını onda bulmuş seni sevdiğine inanıyor musun hala 😂 sakasin ya
- Cevap sahibi11 gü
O adam o kızdan vazgeçemiyor ve sende bunu biliyorsun ve bile bile de kabul ediyorsun helal olsun ayrılma boş ver bsndmsmd
- Soran11 gü
Kız demiş ama konuşmayalım evlisin falan
- Cevap sahibi11 gü
Demiş olabilir önemli olan kızın ne dediği değil erkeğin ne dediği o kızı unutamıyor hala aklına yer etmis adamın tabi anlamak istemiyorsan o ayrı ama sen bilirsin ama aklındaki sen degilsin
- Soran11 gü
Evliyiz sonuçta kızda biliyor yani
- Cevap sahibi11 gü
Evli olabilirsin sonuçta senle yaşıyor da olabilir ama demekki aklında hala o var unutamıyor seviyo da olabilir ki seviyor bence ve sende bunu yutuyorsun hata yapıyorsun bence vardır onun gorustugu biri aldatıyor da olabilir seni ki buda aldatma sayilir zaten ama yutmakla hata yapıyorsun bence
- Soran11 gü
Memleketi gidince yazmis kıza sonra arkadaş olabilirs demiş rahatsız mı ettim demiş kız demiş normal bir sohbetti ama kadının yerine kendimi koyunca hoş değil en sonda demiş akislik durum da değiliz sen evlisin konuşmayalım artik
- Cevap sahibi11 gü
Tamam sen şurayı anlamıyorsun. Kız reddetmis yani kız kabul etseymis kocan onunla kaçamak bir ilişki yasicakmis o kadının koynuna gidecekmis. Yoksa kızın reddetmesi önemli değil ki kocan o kadını istemis yetmezmi? Seni sevse eski sevgilisiyle ne işi var? Demekki seni istemiyor ya da sogumus artık eski sevgilisi olmaz yarın başka bir kadın olur. Kaçamak ilişki yasar sende yutarsın. Kocasının bu yaptığını yutan kadin onuda yutar canını sıkma
- Cevap sahibi11 gü
Memlekete gitmesi önemli değil kadın kabul etseydi iş bahanesiyle ya da başka bir bahaneyle yine giderdi sen çok takıyorsun. Bir kadını isteyen erkek cinsellik için veya sevdiği için her türlü gider. En saçma bahaneyi uydurur yine gider yanına o sıkıntı değil önemli olan seni değil onu istemesi
- Cevap sahibi11 gü
Evli bir adamın başka bir kız arkadaşı nasıl olabilir normal mi? Evli bir adamın kız arkadasi olur mu hemde eski sevgilisinden bahsediyoruz. Ve sen bunu kabul edecek miydin? Bence ederdin..
- Cevap sahibi11 gü
Kadın evet dese yatacakmis onlada sen hala arkadaş falan diyorsun geç bunları kocan seni sevse başka kadınlarla işi olmazdı hele ki eski sevgilisiyle
- Cevap sahibi11 gü
Ayrıca esin çok doyumsuz bir erkek ki gözü karisinda değil başka kadınlarda. Düzelmez artık. Seni türlü türlü bahanelerle kandırır başka kadınların koynuna gider belkide çoğu kez eminim ki yapmıştır da senin haberin yoktur
- Gizli Üye(25-29)11 gü
Açıkça canı başka a*m çekmiş. Başka bi sebebi yok onla aşk yaşayacak değil derdi s*ikmek. Hiç üzülme canım. Sabır diliyorum
02 Yorumla- Soran11 gü
Ya kıza eskilerden demiş sen beni kabul etmedin sen istemedin falan
- Cevap sahibi11 gü
Evet s*ikecek işte anladın
- 11 gü
Bu soruyu sorman tuhaf hayatım kafan mı güzel? Unutamadığı biri olmasına şaşırmazdım ama yazmış ve mesajın içeriği de ki o kadar korkunç! Boşa gitsin be sanki bir daha güvenebilecek misin de affedesin?
03 Yorumla- Soran11 gü
Önce eskileri konuşmuş sen kabul etmedin sen beni istemedin falan bana şans vermedin falan tarzli konuşmalar gecmis Kaybolan moodu açıp bunları yazmış : seninle olabilirdik özledim fotoğraf atar misin öpücük emojisi bunları yazmış okudunuz mu
- 11 gü
Tam bir ş*refsiz… seni çok iyi anlıyorum ve ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum ama sende önüne bakmak zorundasın bırak ne demiş ne yapmış git yüzüne vur ve hayatından çık
- SoranYeni 11 gü
Sonra kiza demiş ki : vallahi billahi de niyetim ciddiydi ama sen bana o şansı hiç vermedin hep olmaz ben başkasını seviyorum dedin işte ben de pişman oldun mu dürüst ol seninde fikrinin degisegi zamani buldu tam dayaklisin keşke zamanında olsaydı kaybolan moodda da özledim falan demiş en son kıza demiş akışına bırakalım kız demiş akış ne akislik bir durum yok öyle bir durumda değiliz çünkü sen evlisin evli bir insanla konuşacak bir şey bulamam işte daha fazla konuşmayalım demiş eşim de tamam kendine iyi bak demiş o da demiş sen de konuşmuyorlar 4 gündür ne yapayim
- 11 gü
2 ihtimal var 1 aldatma 2 kıskandırma çabası belkide o kız eşine seni kim ne yapsın gibisinden saçma bir şey söylemiştir Buda ortak (resimli) hesabınızdan onun gözüne sokmaya çalışmıştır herşeye takılmayın evliliğiniz biter
02 Yorumla- SoranYeni 11 gü
- SoranYeni 11 gü
Kız öyle dememiş beğenmedim falan dememiş sadece demiş ki işte guvenmiyorum sana
abla aldatmayi sadece başka kadinla yatmakmi zanediyorsun
00 Yorumla- 11 gü
Duydusal bir aldatma var. Oturup konuşun. Aşamazsanız uzmana baş vurun. Geçmiş olsun.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)11 gü
Şrfsiz eşin işte bu yüzden evleneceğim adamın eski sevgilisi olamaz😡
11 Yorumla- Soran11 gü
Şöyle olmuş kıza instagramdan kendi hesabından istek atmış sonra isteğini silip şiir sayfasından istek atmış bunun üzerine kız bunun olduğunu anlamis demiş hayırdır inşallah esim de demiş şeytan gibisin hemen anladin sonra kız demiş tabiki hayirli olsun bu arada
Aldatma sadece birliktelik olursa sayılır biriyle konuşmak fikir alıp vermek bir kahve içmek aldatma değil bence insanın içine bak temizse neşeye etne
05 Yorumla- Soran11 gü
- Soran11 gü
Kız devam etse buluşmayacaklari ne malum
- 11 gü
Aldatmadır senınde aldatmaya hakkın vardır. Sen eskilere yazma yeni erkeklere yaz
02 Yorumla- 11 gü
@Dardelen ne yapsın peki beyfendi tavsiyeniz ne aldattı olsun mu
- 11 gü
Bi tadına bakmak istemiş. Eski sevgilisinin ne var bunda
01 Yorumla 🤦🏻♀️🙄haydaa , ağzına çakıcan bitanee (kusura bakma bacım, hafif sinirlendim)
07 Yorumla- Soran10 gü
Kızı seviyor mudur?
- 10 gü
Benim görüşüm şöyle:katılıp katılmamak sana kalmış
Bence, kızı sevmiyor, sevse senle niye evlensin, ama bu tip erkeklerin bir kadını sevmesi zor yani, bir sürü kadın isterler, belki de, şu an en kolay ulaşa bildiği eski sevgilisi olduğu üçün ona yazmış. Yani sen ayrısın tabii onun için eşisin sonuçta, yuva dağıtmak istemez ama ikiyüzlü davranıyor, içten sana samimi değil, başka kadın görse , karımla mutlu değilim filan denilecek cinsten. Kısacası , ilgi bağımlısı ve bir sürü kadın isteyen erkek tipi - Soran10 gü
Ama kıza demiş ki sen beni istemedin sen olmaz dedin çok zorladim başkasını seviyorum dedin yani onu sevse benle evlenir durumu yok ki kız kabul etse benden önce onunla evlenirmiş
- Soran10 gü
Aklı kalmış ne demek
- Soran10 gü
Sevgi dolu davranıyor zaten kızı demiş eşim bana çok değer veriyor beni çok seviyor
- 10 gü
Kız redd etmiş ya, ya kendine yediremiyor, ya da kızı özlemiş. Bence, en doğrusunu sen bilirsin, önce sen kendi kafanda netleşdir her şeyi. Ama kendine dürüst ol. Yani dediğim şu ya eşine güven öğle yaşa , ya da ayrılmayı dene. Ama sürekli şübheyle kendini yeyib bitirme, kendini yıpratırsın
Eşinin eski sevgilisi sevgilisi şu an eşine arabasının koltuğunda saksafon çekiyor
01 Yorumla- Soran11 gü
Yok kiz demiş evlisin konuşmayalım
- 11 gü
Yok seni çok seviyor. Sana bakmaya dokunmaya kıyamıyor diye başkasına yazıyor işte anlasana
04 Yorumla- Soran11 gü
- 11 gü
Abla yani bize niye soruyorsun hiç mi zoruna gitmiyor
- Soran11 gü
Ne yapayım ben şimdi çocuğum var
- 11 gü
Allah yardımcımız olsun ailenle konuş
- 11 gü
Aldatma yani evli ve eski sevgilisiyle konuşmak aldatma değilde nedir öyle yapan daha da ileriye gidtmeye çalışır aman dikkat
00 Yorumla Canım ne tür konuşmuşlar? Ve yani bi kere aldatma değil ama saygısızlık cidden
05 Yorumla- Soran11 gü
- Soran11 gü
Peki kızlık sorun var mı
- 11 gü
Kardesim kizda sorun arayacagina kendi sevgiline baksana sen. Kiz demis ki evlisin konusucak bir seyimiz yok senle demis. Sorun senin kocanda bu cok bariz. Her yorumda kiza takmissin kafaya anlamiyorum ki sizi aq
- Soran11 gü
Ama en başta kiz konuşmuş onunla sohbet etmiş en son demiş bence daha fazla konuşmayalım
- 11 gü
Aldatmis olmaza bile yaptigi sey hic hos degil cok yanlis cok
01 Yorumla- Soran11 gü
- 11 gü
Ben mi boşanayım sen mi terbiyesiz. bunu yapan adam bitmiştir.
07 Yorumla- Soran11 gü
- 11 gü
Gerçekten mi sen ne yaptın peki serefsiz
- Soran11 gü
Sonra kiza demiş ki : vallahi billahi de niyetim ciddiydi ama sen bana o şansı hiç vermedin hep olmaz ben başkasını seviyorum dedin işte ben de pişman oldun mu dürüst ol seninde fikrinin degisegi zamani buldu tam dayaklisin keşke zamanında olsaydı kaybolan moodda mesajlar ekran alınınca görünüyor
- 11 gü
Bundan koca olur mu ben olsam o telefonu onun bir yerlerine sokardim
- Soran11 gü
Şimdi benle evlenmiş daha ne diye şey diyor ki işte sen kabul etmedin sen hep olmaz dedin keşke zamanında olsaydı
- 11 gü
Bırak git bacım onu ya seninde bir gururun şerefin var sen yapsan kim bilir ne yapardı
- Soran11 gü
Kızlık bir sorun var mı
- 11 gü
Yani neden olduğuna bakılmalı ama yine de aldatma olması çok muhtemel.
06 Yorumla- Soran11 gü
- 11 gü
Bu yazdıkların kesinlikle aldatmaya girer diye düşünüyorum ben en azından böyle değerlendirirdim
- Soran11 gü
- 11 gü
Üzücü yani keşke böyle şeylere girmeseydi. demekki hâlâ geçmiş hakkında aklında soru işaretleri var. maalesef bu durum çözülmez gibi duruyor aldatma konusunda da artık sen bir aksiyon almak durumunda kalıyorsun - Soran11 gü
Kız demiş ki işte sen evlisin falan bencee daha fazla konuşmayalım 4 gündür mesaj atmıyorlar birbirine
- 11 gü
Dediğim gibi senin kararın ama yine de bunun aldatma sayılabilineceğini ve tekrarının olmaması gerektiğini kesin bir dille belirtmelisin derim.
Şereefsizmiş kocan. Nabız yokluyor işte. Karşılık alırsa düşünmez gibi.
01 Yorumla- Soran11 gü
Nasıl nabız yokluyor
- 11 gü
Ablam tabi aldatmak konuşun çözün sorunu eğer olmuyorsa ayrıl ki bence şimdiden ayrılman lazım
04 Yorumla- Soran11 gü
- 11 gü
Eşin bildiğini biliyor mu?
- Soran11 gü
Bilmiyo
- 11 gü
Sen nasıl öğrendin
Aldatma degıl ama neden aklında bunları yapmak vsr sorgularım
015 Yorumla- Soran11 gü
Önce kendi hesabından eklemiş sonra isteği geri çekmiş şiir sayfasi vardı oradan istek atmış kız da anlamış demiş hayırdır inşallah eşim de demiş şeytan gibisin hemen anladin
- Soran11 gü
Rüyamda gördüm demiş o istek atmış kız da demiş hayırdır inşallah mesajı atan kız kıza demiş ki vallahi billahi de niyetim ciddiydi ama sen bana o şansı hiç vermedin hep olmaz ben başkasını seviyorum dedin işte ben de pişman oldun mu dürüst ol seninde fikrinin degisegi zamani buldu tam dayaklisin keşke zamanında olsaydı kaybolan moodda mesajlar ekran alınınca görünüyor
- Soran11 gü
Ne düşünüyorsun
- Soran11 gü
Kız demiş niye istek attin Merak ettim demiş kıza sonra kız demiş Canin sıkılmış belli eşim de demiş senin neyini ozleyecem evliyim çocuğum var merak ettim yazdım insan gibi kız da demiş özledin demedim ki canın sıkılmış dedim
- Soran11 gü
30 aralarında bir şey olduğunu nasıl çözdün
- Soran11 gü
2 aylik
- Soran11 gü
Bu mesajları kız bana atmak istememiş demiş hani kadın üzülür ama arkadaşı bana attı
- Gizli Üye(25-29)11 gü
Bu konu çok ama çok detaya giriyor. Hemen fevri davranma bir iyice anlamalısınız konuyu
01 Yorumla- Soran11 gü
- 10 gü
kız iyi demiş eşin hakkında iyi bi şey diyemem
00 Yorumla Kesinlikle aldatmadır. Hiçbir bahane bu cevabı değiştiremez
00 Yorumla- 10 gü
Allah belasink vere bu erkolarin evlenmeyi abi uzak durun klasik erkek milleti işte belası versin
00 Yorumla - 11 gü
Koskoca insansın bunun aldatma olup olmadığını anlayamıyor musun
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)11 gü
bak bunu seninle sevgiliyken yapsa ayrilirsin edersin okey ama evlenmissiniz hala arsız yani ne diyeyim senin kocan hesabını sen sor
03 Yorumla- Soran11 gü
- Cevap sahibi11 gü
kaybolan modu nasil görüyorsun sohbetten çıkınca gidiyor zaten?
- Soran11 gü
Kızin arkadaşı söyledi
hal hatir sormak icin yazmıştır canım cok sey etme
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)12 gü
Sayılır söyle ki o kadını girip arama kısmına aramış neden içinde birseyler mi kalmış acaba neden merak etmiş de bakmis
03 Yorumla- Soran11 gü
Kız demiş neden istek attin Rüyamda gördüm merak ettim demiş kıza
- Cevap sahibi4 gü
Yaw olmaz ondan hayla onu düşünüyor rüyasına kadar girmiş ben burada sinir oldum elim ayağım titriyor 😂
- Cevap sahibi4 gü
Tövbe yarabbi benim 2 bucuk yillik ilişkim var o bile öyle birsey yapmaya karşı yapmaz evli bile değiliz
- 11 gü
ne sebeple yazmis olursa olsun evet aldatmadir
08 Yorumla- Soran11 gü
- 11 gü
net aldatmadir bu
- Soran11 gü
Peki kızlık sorun var mı
- 11 gü
yok kiz yapmasi gerekeni yapmis
- Soran11 gü
Kıza şey diyorlar cevap vermeyip engelleseydi ama en baş konuşmalar arkadaşça gelişmiş eşim eskiyi açmış sen istemedin falan demiş
- 11 gü
yok kizla alakali bir sey degil bence, sonucta normal konusmus. hic konusmasa daha iyiydi ama olsun
- Soran11 gü
Şöyle gelişmiş kıza istek atmış sonra isteğini silmiş şair sayfasından istek atmış sonra biz demiş hayırdır inşallah eşimde demiş şeytan gibisin hemen anladin sonra depremi falan sormuş işte tebrik ederim falan filan demiş normal sohbetteyken eşim bana olmaz diyen sendin falan demiş işte hatirliyor musun bana olmaz dediğin günleri diyip eskileri açmış falan
- 11 gü
esinde sorun var bence
- 11 gü
Tabiki de evet aldatma
03 Yorumla- Soran11 gü
- 11 gü
Bu kesinlikle aldatmak bence bosan
- Soran11 gü
Peki kızlık sorun var mı
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. siz şaka mısınız kjjnhsdckj
01 Yorumla- Soran11 gü
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ağzına sokarım o telefonu
05 Yorumla- Soran11 gü
- Soran11 gü
Sonra kız neden hayırdır inşallah tarzli bir mesaj atıyor ki en son arkadaşça bitmiş ama.
- SoranYeni 11 gü
Bu mesajları kız bana atmak istememiş demiş hani kadın üzülür ama arkadaşı bana attı
- Devamını Gör (108)
Detaylı bilgi