AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
siz şaka mısınız kjjnhsdckj
Önce eskileri konuşmuş sen kabul etmedin sen beni istemedin falan bana şans vermedin falan tarzli konuşmalar gecmis Kaybolan moodu açıp bunları yazmış : seninle olabilirdik özledim fotoğraf atar misin öpücük emojisi
Ağzına sokarım o telefonu
Önce kendi hesabından eklemiş sonra isteği geri çekmiş şiir sayfasi vardı oradan istek atmış kız da anlamış demiş hayırdır inşallah eşim de demiş şeytan gibisin hemen anladin
Anlamaması için canım olması gerek
Sonra kız neden hayırdır inşallah tarzli bir mesaj atıyor ki en son arkadaşça bitmiş ama.
Bunu kabullenecek değilsin herhalde?
Bu mesajları kız bana atmak istememiş demiş hani kadın üzülür ama arkadaşı bana attı
Onu hâlâ unutamadığını gösteriyor
Önce eskileri konuşmuş sen kabul etmedin sen beni istemedin falan bana şans vermedin falan tarzli konuşmalar gecmis Kaybolan moodu açıp bunları yazmış : seninle olabilirdik özledim fotoğraf atar misin öpücük emojisi
Aklı hala onda ne yazdığının bir önemi yok.
Kız cevap verse koşa koşa gider 🙄
Kız demiş niye istek attin Merak ettim demiş kıza sonra kız demiş Canin sıkılmış belli eşim de demiş senin neyini ozleyecem evliyim çocuğum var merak ettim yazdım insan gibi kız da demiş özledin demedim ki canın sıkılmış dedim
Eşin yalancı.
Canın sıkılmıs ve özlemek ne alaka ki kız demiş canin sıkılmış o da diyor senin neyini ozleyeyim
Canı sıkılmış yazmış, kız yüz vermediği için terslemiş kızı çocuğum var diyip.😂O seni aldatır ilk fırsattda dikkat et.
Ya şöyle kız diyor canın mı sıkılmış falan o diyor senin neyini ozleyecem kız özledin beni dememiş ki saçma değil mi
Tatlım kızı boş ver sen. Sorun eşin , eşin niye yazmış ona mantıklı açıklma yaptı mı?😂🤦🏻♀️
Kızlık sorun yok mu?
Yok.
Nasıl yaaa cevap vermiş o da
Ne yazmış ki neden yazmış bunlar önemli
Rüyasında görmüş merak etmiş Önce eskileri konuşmuş sen kabul etmedin sen beni istemedin falan bana şans vermedin falan tarzli konuşmalar gecmis Kaybolan moodu açıp bunları yazmış : seninle olabilirdik özledim fotoğraf atar misin öpücük emojisi
ben bosardim valla tabi aldatma
Kiiza demiş ki : vallahi billahi de niyetim ciddiydi ama sen bana o şansı hiç vermedin hep olmaz ben başkasını seviyorum dedin işte ben de pişman oldun mu dürüst ol seninde fikrinin degisegi zamani buldu tam dayaklisin keşke zamanında olsaydı kaybolan moodda da özledim falan demiş en son kıza demiş akışına bırakalım kız demiş akış ne akislik bir durum yok öyle bir durumda değiliz çünkü sen evlisin evli bir insanla konuşacak bir şey bulamam işte daha fazla konuşmayalım demiş eşim de tamam kendine iyi bak demiş o da demiş sen de kaybolan modda da şunları yazmış : Seninle olabilirdik özledim fotoğraf atar misin öpücük emojisi
boşan bence
Peki sence kızlık bir sorun var mi
Aldatmaya girer eyleme yeltenmiş ama geçememiş😉
Hemen fesatlık yapma belki hal hatır soruyor
Sorun yok yaaa Önce eskileri konuşmuş sen kabul etmedin sen beni istemedin falan bana şans vermedin falan tarzli konuşmalar gecmis Kaybolan moodu açıp bunları yazmış : seninle olabilirdik özledim fotoğraf atar misin öpücük emojisi
Tamam seninki işin pokunu çıkartmış ne yaptın da hemen bıktı senden
Bıkmayla ilgisi yok bir insanın önüne dünyaları sersen kanı bozuksa bozuktur düpedüz aldatma sayılır aynı evi paylaşıcaksan hep güvensizlik olucak ve sevgi eksikliği yaşıcaksın
Aldatma dimi
@ÇiçeğiburnundaAnne sende yangına körükle gitme hemen ne biliyoruz tek taraflı dinliyoruz olayı
Aranızda sorun var mi
Sorun yok yaaa Önce eskileri konuşmuş sen kabul etmedin sen beni istemedin falan bana şans vermedin falan tarzli konuşmalar gecmis Kaybolan moodu açıp bunları yazmış : seninle olabilirdik özledim fotoğraf atar misin öpücük emojisi
İnsanların Moralı bozuk olunca boşlukta olunca eskiye özlem duyar. Bunu ona hiç söylene onunla ilgilenen ilgi göster küçük basit şeyler sorum etme erkekler trip , kusne vs şeyler kadından soğutur...
Yok iyi niyetli kocan gal hatır sormuştur
Boynuzların çıkmış 🙄
Evet kıza demiş ki : vallahi billahi de niyetim ciddiydi ama sen bana o şansı hiç vermedin hep olmaz ben başkasını seviyorum dedin işte ben de pişman oldun mu dürüst ol seninde fikrinin degisegi zamani buldu tam dayaklisin keşke zamanında olsaydı kaybolan moodda mesajlar ekran alınınca görünüyor
Aldtılmışsın baya
Ne olucak peki sadece mesajla aldatma olur mu sonuçta buluşma ve fiziksel temas yok
Bu kafayla devam et o zaman niye bize soruyorsun
Sonuçta buluşma ve fiziksel temas yok mu🤣🤣 abla daha ne olsun aldatılmışsin resmen
Bu aldatma mi
Yok canım ne aldatması 😂
Niye cevap verme gereği duyuyor ki demeki onunda kanında * var
Kimin
Eşinin
Kıza kendisi ulaşmış kiz da suç var mı peki
Kızda suç yok bütün picclik kocanda o arayışta bunu bil seni aldatır bu yakında
Kız da cevap vermiş ama en son arkadaşçalarmiş bunlar
Sen buna inanacak kadar safsan aynı yaprak ikişirken görsende bişey yapmıyorlar ki dersin. Korkuyorsun demi ailenin yıkılmasindan. Aslında saf değilsin sadece kendini inandırmaya calisiyorsun
Kız arkadaşça depremi falan sormuş ailen nasil demiş esin bak seninle ciddi evlenmiş demiş sonra demiş ki eşim seni rüyamda gördüm o da demiş evli barkli adamın rüyasında olmak itici kadının yerine koyuyorum kendimi hoş değil falan en son da demiş eşim akışına bırakalım kız da demiş ne akışı akislik durum yok evli biriyle konuşacak bir şey bulamam diye düşünüyorum bence daha fazla konuşmayalım
Yok canım maç muhabbeti falandır ne aldatmasi
Ayrılma vaktin gelmiş sanırım:)
Bosuna sormussun bunu tabikide öyle
Peki siz yakaladığınız da tepkisi ne oldu?
Bekle sevıssınler o zaman aldatmadır
ne yazdığına bağlı
İyi kızda exsw yazsin
Değildir nolcak ki 🤦🏻♀️
Evet aldatmadır
Kavgada söylenmez.
bu aldatmalar yüzünden evlenmeyecem
yok canım ne aldatması
Bunu sorman da ayrı bı tuhaf gerçekten
Haklısınız dmye mi gecsek
Sen mi ayrılırsın ben mi ayrılayım bacım
Özlemiş olabilir sonuçta insan
yaramazlık peşinde bence
Her türlü eski sevgilisine yazması aldatmadır.
Aldatmanın geyikli boynuzlusudur
Evet onu arzuluyo hala
tasmasını kısa tut
Karşı cinsle olan her şey aldatma sayılır.
kızın hiçbir suçu yok tüm suç eşinde
O da cevap verip sohbet ediyor ama
yazan eşin neyi savunuyorsun
Eşim istek atıyor kız diyor hayırdır inşallah
okudum diğer yorumlarını da eşin suçlu
Anladım şey demesi mi eskileri açıp sen beni kabul etmedin falan mi
canım her konuda suçlu neden zorluyorsun? mesaj atmasından tut özledim yazmasına emoji atmasına yav düşünmeye kadar suçlu adam
Serfz karektersiz
Karaktersiz dimi
Kesinlikle aldatma
Kiiza demiş ki : vallahi billahi de niyetim ciddiydi ama sen bana o şansı hiç vermedin hep olmaz ben başkasını seviyorum dedin işte ben de pişman oldun mu dürüst ol seninde fikrinin degisegi zamani buldu tam dayaklisin keşke zamanında olsaydı kaybolan moodda da özledim falan demiş en son kıza demiş akışına bırakalım kız demiş akış ne akislik bir durum yok öyle bir durumda değiliz çünkü sen evlisin evli bir insanla konuşacak bir şey bulamam işte daha fazla konuşmayalım demiş eşim de tamam kendine iyi bak demiş o da demiş sen de kaybolan modda da şunları yazmış : Seninle olabilirdik özledim fotoğraf atar misin öpücük emojisi
Tabi ne yazdıgıda önemli
Hahha yani tamam demişse yatmıslardır yani aldatmıs oluyo o zmn
Tamam derkenn
Yani kocan yazınca kızda tamam deyip bulustularsa aldatma olmuyomu
Kız tamam dememiş
Evlisin konuşmayalım demis
Bence yarısına gelmiş kız tamam deseymiş olan olurmus
Kız uzakta ama
Ona onu yazan baskasına neler yazmıyodur emin ol
Kıza tek sen varsın yazmış ekranda
Bana kimler tek sen varsın dediler evli bile olan varmıs :)
O da doğru
Evet öyle
Her haldee ayrıl
Aldatmadır
Evet
Önce kendi hesabından eklemiş sonra isteği geri çekmiş şiir sayfasi vardı oradan istek atmış kız da anlamış demiş hayırdır inşallah eşim de demiş şeytan gibisin hemen anladin
Maalesef öyle gibi
Sence?
Hala seviyir demeki akli o kizda kalmis sana bir hayri olmaz
Nasıl anladın hâlâ sevdigini
canım deyiliz ya
senden memnun degıl demek
cınsellıkte sorun yasıyormusunuz
Ne yazmış
Sen bunu nasıl gördün kaybolan modda
Gördüm boş ver orasını
Yani aldatmış tabi
evet aldatma bu
Aldatmadır
Ne demiş
Kaybolan mod ne
Bunları kcoan mi yszmis kıza sen beni istemedin fakan
Evet kıza demiş ki : vallahi billahi de niyetim ciddiydi ama sen bana o şansı hiç vermedin hep olmaz ben başkasını seviyorum dedin işte ben de pişman oldun mu dürüst ol seninde fikrinin degisegi zamani buldu tam dayaklisin keşke zamanında olsaydı kaybolan moodda mesajlar ekran alınınca görünüyor
Anladım sen habersiz mi okudun ne kadarlık evlsn
Aynen 1 yılı geçti
Kavga mı ettiniz yoksa aranız iyiken mi boyle yaptı ve sevgili olup mu evlendiniz
Sevgili olup evlendik kavga etmedik kıza zaten demiş eşim beni çok seviyor çok değer veriyor
E hava atmak için mi yazmış buna
Bilmiyorum artık ama seninle olabilirdik özledim fotoğraf atar misin öpücük emojisi falan da mı hava atma
Ha kız ne diyor buna bunca şeye o da evli mi
Akışına bırak demiş kocam o da demiş ki akış ne akışına bırakacak bir şey yok çünkü sen evlisin daha fazla konuşmayalım
İyi demiş kız ve muhtemelen bunu +18 biseyler için yazdı bu kıza
Bilmiyorum artık
Ona sordn mu
Düpedüz aldatma bu sen beni tercih etmedin sen beni sevmedin ne alaka bitmiş gitmiş bir sey
ne demiş
konuşması normall
o kadar itici görme
Neeee
mesafeli kall
we itici bakma
sen o kız gibi konuşma
Aynen
Evet aldatmadir
Sence?
Hiç değil demi😅
Bu net aldatma
Evet öyle
yok başlangıcı
evet
Abla bi zahmet aldatma tabiki
Aldatmadır bence
Ne yazmış?
Ayrıl bence bu adamdan olmaz
E herhalde
Eşinin ne yazdığına bağlı bana göre
İyi kızda exsine yazabilir ozaman
Orası beni ilgilendirmez benim dediğim o değil hani adam kadına ne yazmış kapiş 😉 ekleyip konuştuysa elbette aldatmış olur karısını