Sevgilisi olan eski sevgilime yazmalı mıyım?

3 sene önce 5 yıllık ilişkim bitti. Benim ailemden dolayı ayrıldık, ayrılırken de birbirimizi seviyorduk. Sevgilim başlarda çok üzgündü fakat 6 ayda beni unutmuş. Ben de ayrıldıktan 2 sene sonra sonra hayatıma birini almıştım ama bitti onunla. Ve öğrendim ki o da hayatına birini almış 4 ay önce. Kızla evlenmeyi düşünüyormuş şimdiden. Kızı tanımadan aşık olmuş, kız yabancıymış, üstelik onu görmek için başka ülkeye gitmiş ve sonra da kızı kendi yaşadığı yere getirmiş. İlk buluşmalarında yüzük hediye etmiş. Bana ilk kez seni seviyorum diye sevgili olduktan neredeyse 4 ay sonra söylemişti, o dönemde de 7 ay tanışıklığımız olmasına rağmen. İlişkimiz başladıktan 3 yıl sonra bana da evlilik konularını açtı. Fakat kızla şimdiden evlenme hayalleri kuruyormuş. Kızla ilk buluştukları zamanlar 2 kez fotoğraf atmış sosyal medyaya. O kıza karşı herkesten farklı hissettim, neden bilmiyorum diyormuş insanlara da. Birkaç aydır tanıdığı kız hakkında bu şekilde konuşuyormuş. Oysa biz birbirimize 5 senemizi vermiştik. Ve şu anda onu özlüyorum. Sizce ben ona geri dönsem fikri değişir mi? Sonuçta o kızla kısa süredir beraber. Bizim daha uzun bir geçmişimiz var. Ne tepki verir sizce?

Sevgilisi olan eski sevgilime yazmalı mıyım?