O kız yüzünden benden ayrıldı şu an sevgililer. Biz ayrılalı 3 ay oldu ve 3 aydır kızla konuşuyormuş. Kıza yazıp içimin yağlarını eritmek istiyorum sizce yazsam mı? Biolarına birbirlerinin baş harfini eklemişler.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Geçmişte kalan kişileri hortlatmaya çalışmayın. Sonra günah keçisi ilan edilirsin hiç gereği yok. Karmasini eninde sonunda yaşarlar
eğer sürekli sevgili değişen biriyse eski sevgilin yani p*çse kısaca yapabilirsin hoş olur
canım misin cemile? Ne diyeceksin? O nu benden aldin mi? Ya da benimleyken soyl böyle mi oldu? Ne gerek var? İki pislik bulmuş birbirini de geç, nasil olsa bir gün ayrilacaklar.
Çok saçma olur deneme bile, hem ne diyeceksin sevgilin önceden benimle sevgiliydi onunla senin yüzünden ayrıldım mı
2,3 gün önce eski sevgilim bana WhatsAppdan kimsin yazdi. İsmimi söyledim. Kusura bakma nasılsın dedi. İyi sen. İyi. Görüşürüz dedi. Görüşürüz dedim. 2 saat sonra biosuna harf ekledi. Ne yapmaya çalışıyor olabilir?
biosuna harf ekledi derken?
Yeni sevgilisinin baş harfi yanü
Sen ona yazdın da mı kimsin dedi sana ona göre anlarım
Hayır yazmadım tabiki.. durduk yere bana kimsin diye mesaj attı. Devamını anlattım zaten sana:)
Anladım, sana yeni sevgilim var sen artık umurumda değilsin, numaranı bile sildim yazma bana demek istemiş olabilir
O zaman neden mesajın sonunda görüşürüz diyor :)
Zaten görüşürüzü herkes der birbirine vedalaşırken
Hoşçakal demek varken🙃?
Aklına gelmemiştir belki
Bugün de bana yazdı kız ve ben ne kadar ucuz biri olduğunu düşündüm sende burdan ders cikararak kesinlikle yazma 😂
Ne yazdı
Peşimizi bırak aklından çıkar bizi falan halbuki peşlerinde olduğum yok hayatımda yeni birisi var kız benimle paylastigi bir story görmüş cocugun hesabında anlayacagin kudurmuş kudurmuş bana yazmis
O kızın da midesi bulansın istiyorum. Eski sevgilimi hala çok seviyorum dönsün istiyorum..
Sen yazınca ne dicek aaa bak bu kız böyle böyle yazmış hemen geri donmeliyim mi yapma askk kendine yapma
2,3 gün önce eski sevgilim bana WhatsAppdan kimsin yazdi. İsmimi söyledim. Kusura bakma nasılsın dedi. İyi sen. İyi. Görüşürüz dedi. Görüşürüz dedim. 2 saat sonra biosuna harf ekledi. Ne yapmaya çalışıyor olabilir?
Ucuz kıskandırma hareketleri görmezden gel
Ben fake hesaptan konuştum çocukla 1 hafta önce ağzından bu kız ile ilgili laf aldım seviyor musun onu dedim 2 ayda ne sevgisi 😂 dedi. Beni kıskandırmaya mı çalışıyodur
Fake hesaptan sorulara hep böyle cevap verilir 😂anlamıştır sen oldugunu senin kafanı karıştırmaya calisiyor
Ee senden bu yüzden ayrılan bir insan için mi uğraşıyorsun zaman kaybı
Allah'a havale et bence.
O kız yüzünden aramız bozuldu çocuğa istek atmış aynı köyden bunlar.
Onların seviyesine düşme..
İkinizi bir arada götürecek ya da o kızla olmayınca sana dönecek..
Umursamaz ki
Yaz gitsin kızda onu braksin
Komik olur
Gülerler sana
Bas Gaza gitsin
Seni yedek lastik olarak kullanmak için uğraşıyor tiyatro oynuyor sana