İlişkide yaş farkı çok önemli mi? Yoksa yaş sadece bir rakam mı sizce?
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlişkide yaş farkı çok önemli mi? Yoksa yaş sadece bir rakam mı sizce?
Şöyle ki yaş aslında iki taraf da karakter olarak olgun ise önemsiz fakat şimdi yaşın getirdiği istekler çok farklı genç biri daha çok atlamak zıplamak eğlence cart curt macera isterken biraz daha yaşını almış kişi huzur sessizlik dinginlik ister tek problem bu olur onun dışında da işte hayata bakış açısı tecrübe vs
Yani kadın bu durumdan memnunsa yani genç erkeğin o heyecanlı atik işte toy tabiri caiz ise diyeyim o yanlarından memnun ise mutluluklar demekten başka bir şey denmez
Yani
Kesin bir “en fazla şu kadar yaş” sınırı koymak bana çok anlamlı gelmiyor. İki insan yetişkinse ve aralarında sağlıklı bir iletişim, saygı ve uyum varsa birkaç yaş küçük ya da büyük olması tek başına sorun değil. 2-3 yaş farkıyla anlaşamayan çift de var, 10 yaş farkıyla birbirine çok iyi uyan çift de. Yaş ilerledikçe sayıdan çok hayatların hangi noktada kesiştiği önem kazanıyor. Mesela 20 ve 30 yaş arasındaki fark, 35 ve 45 arasındaki farktan çok daha farklı yaşanabilir; çünkü deneyim, beklenti ve hayat düzeni değişebiliyor. Erkek kadından küçük olduğunda da aynı şey geçerli. İnsanların “kadın mutlaka büyük olmamalı” gibi kalıpları çoğu zaman toplumun alışkanlıklarından geliyor. Asıl mesele, birbirinizin yanında kendinizi eşit, rahat ve değerli hissedip hissetmediğiniz.
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim
Yas farkı dendiğinde benim için belirleyici olan şey nüfus kağıdı değil, ruh ikizliği ve olgunluk seviyesi oluyor Lunalie’cim ✨
Erkeğin kadından 3-5 yaş küçük olması günümüz ilişkilerinde hiç sorun değil. Hatta bazen o genç enerji ilişkiyi inanılmaz dinamik tutuyor 💖
Önemli olan hayattan beklentilerinizin, duygusal zekanızın ve vizyonunuzun ne kadar uyuştuğu. Karakterler oturduysa gerisi sadece tatlı bir ayrıntı kalıyor 💅
Senin bu konuda kafanı kurcalayan özel bir durum mu var, yaş farkı kaç senin hikayende? ☕
Cevap
10Cevap
Küçük olamaz. kadın büyük ve olgun olmalı. 15 yaşa kadar büyük severim.
Bir kaç yaş olabilir
10 yaş ufak olmasında fayda var
20 yaşa kadar okey bence
Yok kız jejdje benden 20 yaş büyük olabilir demek istedim benden küçük olursa da max 3 yaş
Yaş farkı önemli ilersi için önemli
Evlendin aranızda yaş farkı beş yaş adam öldü ölecek sem yanında çıtır mesela eee çocugun olacak baktıgında nası bir izlenim vereceksin
Erkek büyük olmalı
Max 5
Kız 20 erkek 25 olmalı en fazla arada 5 yaş
+18 -50 tamamdır benim için:)
On beş falan
Ben olgun kadın seviyorum
Anlaşma önrmli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?