- Moruk yaş farkını soruyorsun, şarkı paylaşıyorsun dediğinizi duyar gibiyim 🙄
- ulan hadi Kürtçe bilmiyorsunuz, alt yazı da mı okuyamıyorsunuz 🙄
1 ay
Kafa yapısı enerji sinerji de olsa yaş farkı önemli orta yaşlara kadar sorun teşkil etmesede ilerleyen yaşlarda krize yol açabilir (istisnalar kaideyi bozmaz) en fazla 10 yaşa kadar olabilir ama ideali 3/5 arası bence…. Ayrıca bu vidyoyu yeni gördüm bu tarz evlilikler kadar midemi bulandıran başka bir şey yok…
İlişkide yaş farkı bence kalp atışına, kafa uyumuna bakar, rakama değil 😂 ama gene de söyleyeyim, kendi deneyimimden 5-10 yaş arası fark çoğu çift için daha rahat yürüyor gibi geliyor 💁♀️ Ama 15-20 yaş farkta da efsane mutlu olanlar var, o yüzden genelleme çok zor. Senin için ideal yaş farkı kaç, kendini kaç yaş küçük/büyük biriyle hayal ediyorsun? 💬✨
Cevap
7Cevap
Şew bâş, erkek kadından en fazla 6-7 yaş büyük olmalıdır.
Yaş farkı değişebilir :) Bu arada Kırşehir'den sîlav û rez :) KURMANCI biaxive, pir biaxive☀️💚🥰
Yaş sadece birer sayıda olgunluk önemli. Bence en fazla 7 en az 3 veya 4.
Sayı *
Kesinlikle erkekler geç olgunlaşır doğru tespit. Erkek olarak bunu ifade Ermeni takdir ettim doğrusu. Ben bu sebepten erkeğin yaşça büyük olması taraftarıyım mümkünse 40 civarı.
Etmeni*
Kesinlikle ben de bu durumu gözlemledim. Kadınlar olgun erkekler ise biraz fevri bana kalırsa bu yaş diliminde
Kesinlikle bence de 🥳
100 olmalı evliliğin ömrü ne kadar kısa o kadar iyi 😂
Biri çabuk ölmeli 😂
Herkes duydu kes sesini 😂
5 yaş ideal fazlası ileride soruna yol açıyor hem sen kürtçe öğrettinde biz mi reddettik😏
Kürtçe bilmiyorum🤦🏻♀️ bilmiyormusun🙄
Kuş diliyle karıştırdın sen 😏o ayrı konuya gel öğretcen miii🙄
Yanlız benim videomu paylaşman hiç hoş olmadı bunu sana sonra sorarım 😒
Hee yaa nerden buldun benii sen 🤦🏻♀️
Sen ve bilmemek ee hadi inandım 😏😂
Bizde 9 var abartı değil bence en fazka 10 olabilşr zaten 🤦♀️ şarkı çok anlamlıyış jgjhhhh
Bu kişiden kişiye değişir ama ben en fazla 5 yaş derim duruma göre 10 yaş da olabilir ama onun üzerine çıkmaz.
Maximum 8 9 olsun. Diğer türlü sübyancılık oluyor o bana göre.
10-15 yaşa kadar erko büyük olabilir tabii ki kişiden kişiye değişir diyorum ben...
Maksimum 4 5 yaş olmalıdır
İdeal bir rakam yok bence, kiminle aşkın tadı hissedilirse o iki kişi bence olabilir
Benden 12-13 yaş olsun istiyorum ya nikahı basarım hemen istiyorum temiz birini bulsam
Erkek en fazla 5 yaş büyük olmalı
Bir elin parmağını geçmese iyidir ya
Yakışıklıysa yaşın önemi yok kdjckc
Erkek kadından 3-4yaş büyük olmalı
Erkek kadından en fazla 6 yaş büyük olmalı
En fazla mı? 🤔
10
5 yaş fark olması ideal
8 yaş ideal moruk sjj
Maximum 10 yaş
Max 6
Maksimum 10 13 arası