Çirkin de değilim güzel bi kızım, boyum da yerinde
Okuduğum, mezun olduğum bölüm de iyi. Şu an işe girmek için kurslara, eğitimlere gidiyorum
Depresyon yüzünden baya kilo almıştım. Şu an zayıflamaya çalışıyorum, spora gidiyorum ne bileyim işte
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çirkin de değilim güzel bi kızım, boyum da yerinde
Okuduğum, mezun olduğum bölüm de iyi. Şu an işe girmek için kurslara, eğitimlere gidiyorum
Depresyon yüzünden baya kilo almıştım. Şu an zayıflamaya çalışıyorum, spora gidiyorum ne bileyim işte
Cevap
7Cevap
Hedeflerine odaklan boş ver illaki çıkar karşına biri bazı şeyleri arıyarak bulamazssın
Biktim zaten olmuyor hic millettd biri gidiyor digeri geliyor bende sifir
Milletin ilişkisi ilişki değil arzularını tazelemek için yapıyorlar bazıları karakterinden ödün veriyor yani anlıyacağın çok sevgilinin olması bir anlam ifade etmiyor evet farkındayım sende ilgi duyulmak hatırlanmak sevilmek istiyorsun ama bazen olmayınca olmuyor ah vah edip bu içinde kalakalmış yalnızlığın duygusuna katılıp kendini üzmene gerek yok
Yoo gayette mutlular
Evlenen veya yillardif iliskisi olan arkadaslarim var benim
Ben zaten biri gidiyor diyeri gieliyor cumlesine itafen yazdım onu benimde etrafımda var evli olan sevgilisi olan mutlu olanlar ama hiç sorgulamıyorum bende mi eksiklik var diye çünkü önceliklerim var onları hedeflemişim ilerlemeye çalışıyorum karşıma biri çıkar oluverir kim bilir bilemezssin belkide hiç olmicak bazen biz seçeriz hayatımızın yönünü ama bir bakmışsin bir günde o yön değişmiş bilemeyiz hayat bilinmez olduğu için birazda güzel zaten hem ilersinde ne olacağını bilmediğimiz hayatın şuanında niye üzülüyoruz ki
Ben yalniz hisediyorum artik
Bende öyle hissediyorum ama bir zaman sonra alışıyorsun biraz zor farkındayım
Dur daha yaşın kaç daha ben bile normal bir ilişki deneyimleyemedim
Senin yapmamis olman sanki normal mi
Valla inanır mısın çok sevgilim oldu ama normaline denk gelmedim normal ilişki ütopya gibi bir şey bence binde bir
Niye sikintili bir karakterin mi var
Kadınlar sıkıntılı dengesiz
Hepsi mi
Bendeki sorun kadın sıkıntı çıkarmaya başlarsa ben daha büyük sıkıntı çıkarırım
Böylelikle çok uzamamış olur günün birinde zaten bitireceğim mesele 😄
Iste demistim karakterinde bi sikinti mi var diye bak belli oldu
Bana ne ilk sıkıntıyı ben çıkarmıyorum dengesizlik yapmıyorum onlar da yapmasın uslu olsunlar düzgün olsunlar ona göre davranayım
Kadin dedigin naz yapar sikinti cikarir ve onu sen cozebiliyor musun diye yapar seni test eder ilerisi icin bu ne kadar saglam adam diye bu testi gecemiyorsan daha bunu anlamamissindir ya da zayifsindir mesela
Nazdan bahsetmiyorum suyu bulandıran hareketlerden sözlerden bahsediyorum bulanık suda fazla takılmayı sevmiyorum iyice içine edip bulandırıp yeni berrak sulara yelken açıyorum benim de tarzım böyle kimsenin de testi zerre şeyimde değil
Somut konusursan anlamamki
Ama neyse benim srounum degil sonucta hshs
Doğru kendi sorunlarına odaklan
Odakliyim zaten ask konusunda biri yok
Sorunlarim icin sana yazmadim
Olur zamanla be. Niye aceleci davraniyorsunuz
Yaslaninca mi bulucam
Henüz 23 yaşındasın
26dan once bulmam lazim yoksa olmaz
Hayatim biter bosuna
O zaman 26 ya kadar 3 sene var. İse gireceksin yeni insanlarla tanisacaksin illa bulursun birini
Nebileyim :(
Korkma evde kalmazsın. Biraz kriterlerini de degistir
Daha napim erkekler bu kadar vasatsa benim sucum mu basit biseyi bile karsilayamiyorlar acizler
Ne mesela beklentin
Yakisikli olmasi icimde bi ilgi cekim duygu olusturmasi
Mesleginde basarili olmasi veya cabbalamaya calismasi
Kendini gelistiren birisi olmali bos beles olmaz zeki biri olmali ayrica muhabbet edebioecegim bi zekasi olmali ki etkileneyim
Bide sadajat merhamet iste kisiligi iyi olmali ve bana iyi davranmali
Yakışıklılık goreceli bir kavram. Diğerleri evet olabilir. Yani haklısın bunlara uyan kimse yok mu?
Yok
Ben varım ya 😉😊
Dayim yasindasin
Dayının yaşı küçükse ben ne yapayım 😂😂😂 ben yakışıklı değilim ki zaten.
O zaman bana asla uymuyorsun
Evet uymuyorum zaten. Gel evlenelim demedim ki ben sana. Ben varım dedim sen yok deyince
Zaten evlenmek istoyen yok once bi karsidakine sor ne istiyo diye yakisikli olmayan erkek bacimdir
İşte acele etme en başa geri döndük 😂😂
Bizim de olmadı üzülme
Iyi biseymi ki sanki bunla teselli bulayim senin de olmamasi kotu
Gecmis olsun
Nerde ne okumustun
Boluda bilgisayar okudum
Şehir kötüymüş ya İstanbul Ankara falan sandım şaşırdım orada bulurdun dicektiö
E napim simdi
Sosyal medyadan bak
Ben oyle guvenmiyorum ama
Düzelir kanka takma o kadar kac kilosun
Sana be allah allah askere mi aliniyorum sanki
Çirkin miydi
Evet
Ahahhahahahhahha aynen kanka yanen
Abi takan yok zaten yorumuna guluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an tam bir kendini keşfetme ve tazelenme sürecindesin, bu harika bir şey! Henüz 23 yaşındasın ve önünde upuzun, pırıl pırıl bir gelecek var ✨
Sırf hayatına doğru zamanda doğru kişi girmedi diye asla umudunu kaybetme. Kendine yatırım yapman, spora gitmen ve eğitiminle ilgilenmen harika bir adım 💅
Sen kendi ışığını parlattıkça, o çirkin tecrübeler geride kalacak ve sana değer veren o doğru aşk seni bulacak 💖
Peki şu an sporda veya kurslarda enerjini yükseltecek yeni insanlarla tanışma imkanın oluyor mu, ortamın nasıl? ☕
:(
Kıyamam sana ama modunu hiç düşürme aşkom, her şey daha yeni başlıyor senin için ✨💖 En güzelleri seni bulacak! (18 kelime)