Size âşık olan yakın arkadaşınızı size âşık olduğu için suçladınız mı ve ona karşı nefret hissi oluştu mu içinizde? Ya da sen âşık oldun diye suçlayıp nefret benzeri duygular hissettin mi?
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Size âşık olan yakın arkadaşınızı size âşık olduğu için suçladınız mı ve ona karşı nefret hissi oluştu mu içinizde? Ya da sen âşık oldun diye suçlayıp nefret benzeri duygular hissettin mi?
Elinde olmayan bir şey için karşındakini suçlamak biraz ağır , kırılabilirsin ama karşındakinede saygı duymak zorundasın sonuçta. Sakince konuşup aranızda çözebilirsiniz olmazsa yolunuzu ayırırsınız ya da o duygularıyla başa çıkıp arkadaşlığını devam ettirir.
İlişkilerde dengeler bir anda değişince hissedilen o karmaşa çok insani bir durum 🥺 Benim başıma böyle bir şey geldiğinde nefrete değil, sadece büyük bir şaşkınlık ve kırgınlığa dönüşmüştü.
Çünkü güvendiğin o dostluk bağının kopması ve karşı tarafın beklentisinin değişmesi insanı incitiyor. Yine de kimseyi duyguları için suçlayamayız, hisler kontrol edilemiyor maalesef 💖
Peki sen şu an bu durumun hangi tarafındasın, dostluğunu kaybeden mi yoksa aşkını itiraf eden mi? ✨
Cevap
4Cevap
Hayır
En son ilkokulda kızmıştım benden hoşlanan cocuga ve ağlamıştım
Ama şu an herhangi bir insana makul derecedeki duygulari yüzünden bu tarz ust tepkiler verecegimi düşünmüyorum yani umarım
Olmadı sınır koyar uzaklasirsin
Biri senden hoslandi diye bu kadar insafsız olmamak gerek
Hiç ümit vermedim ve olmayacağımı ısrarla söyledim gibi düşün
Yinede olmuşsa hosgorup geçmek iyidir kimseyi kırmaya degmez
Yoo neden oluşsun normal
Nesi normal
Kadın ve erkek arkadaşlık sınırları açılınca olan bu zaten ateşle barut yan yana
Hayir
Gördün mü peki böyle bir şey
Yok ya daha neler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?