Soğumak ne kelime bir gün önce severken ertesi gün birden ona bir nefret doldum hiç sebepsiz niye böyle oldu bilmiyorum ama oldu ve ben bunun önüne geçemedim birden sogudum neden olduğunu ben de anlayamadım hala üzerini kapattım gitti.
Görüşleriniz için teşekkürler sonra da beğenebilir misiniz?
Merhaba,
Erkek dünyasından şu bilgiyi verebilirim;
Bir kadının kendisinden nefret etmesi erkeğin hoşuna gider çünkü nefret aşkın diğer yüzüdür ve kadının hala sevdiğini gösterir. Nefret o kadar yoğun bir duygudur ki gitgide saplantıya dönüşür ve nefret eden kadın iyice bağlanır, aslında aşktan hiçbir farkı yoktur.
Aniden soğuma ise kadının artık sevmediğini ve erkeğe yönelik tüm hislerini kaybettiğini gösterir ve her erkek içgüdüsel olarak bilir ki böyle hislerini kaybetmiş bir kadını yeniden kazanmak imkansızdır. Şöminede köz bittiği zaman ateş atsanız bile yakamazsınız; kadının kalbinde aşk bittiğinde ne yaparsan yap işe yaramaz hatta çaba gösterdikçe kadının gözünde zavallı durumuna düşersin. Erkekler bunu bilirler…
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için Adil’e Sor uygulamasına üye olabilirsiniz.
Sorulan soruları Adil Yıldırım en detaylı şekilde analiz ederek yanıtlamaktadır. Adil Yıldırım'ın diğer görüşlerine KizlarSoruyor buradan ulaşabilirsiniz.
Görüşünüz için teşekkürler🙏😊