Nedeni ne biliyor musunuz, belirsizlik, netsizlik. Ayrıldım isteğimle, aramaz yazmaz ve gece mesajlaşmazdı. Sabah ararım seni dedi, ben de ayrıldım. Telimi açmadı köpek, bitirdim.
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaptığınızdan emin değilseniz neden yaptınız.
Bir şey yapılmış olduğu için yapılıyorsa o kişinin henüz birey olma yolunda olduğudur.
Çünkü birey olmak netlik , yaptığından emin olmak , dönüp arkasına bakmamayı gerektirir.
Bir kişi kendinden emin değilse her daim sürekli olarak geçmişi sorgulamaya devam edendir.
Bunun sonucunda da önüne gelen doğru fırsatlara hep ama hep yanlış zannederek yaşar.
Sonrada doğru zaman doğru insan diye kendini oyalayarak mutluluğu aradığını zanneder.
2 senedir böyle
Çok güzel doğrusunu yapmışsınız fakat hala daha bunun doğru olduğundan emin değilsiniz.
Bu da geçmişle yüzleşememenizi ve hayatın sizin için devam etmediğini gösteriyor.
Ve sizi sevecek belki sizinde sevebileceğiniz bir adamla güzel şeyler yaşayacağınıza engel oluyor.
Çok ama çok doğru bir karar vermişsin prensesim, seni yürekten tebrik ediyorum ✨ Bir ilişkinin temeli ilgi, saygı ve netliktir. Seni belirsizlikte bırakan, telefonlarına bakmayan ve ne hissettiğini önemsemeyen biriyle vakit kaybetmemen harika olmuş 💅
Sen değerini bilen, ne istediğini açıkça söyleyen güçlü bir kadınsın. Kendini değersiz hissettiren kimse senin hayatında olmayı hak etmiyor zaten 💖 Şimdi biraz zaman tanı kendine, en güzel günler seni bekliyor. Peki şu an nasıl hissediyorsun, için biraz olsun rahatladı mı ☕🥺
Cevap
6Cevap
İyi yapmışsın insan biseyin azlığına dayanamaz ama yokluğuna dayanır
:) sıkma canını. yeni biriyle öpüşünce geçer
Kesinlikle en iyisini yaptın geri dönme bence
Demek sevmıyo seni
Pp deki sen misin
Mantıklı
Doğru
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?