Sevgilim yanımda durmadı terk etti, böyle bir karar vermesi ne kadar doğru sizce?

Herkese merhabalar çok sevdiğim bir ilişkim vardı kendisi hemşirelik okuyordu ben ise esnaf çocuğuyum ve haliyle kendi işlerimi yapıyorum. Sevgilimin aklına takılan bir sorun vardı ve birlikte konuştuk ileri de devlet görevlisi olduğunda burada kalıp kalmaması belirsizdi ve bu konudan ortak bir şekilde ayrılık kararı aldık. Sonrasi gün ben dayanamadim ve buluşmak istedim yanında dedim “neresi olursa olsun peşini birakmam sana sahip cikarim her ne olursa olsun arkandayım” gercekten yapardim çok seviyordum aşıktım ve kendisi o gün sarildi kabul etti sonraki gün yine konusunu açtı ve her şeyi düşündüm olmuyor dedi ileri de sorun olucaz birbirimize dedi ben de benim sözlerimi ne çabuk unuttun dedim haliyle kendisi ayrılığa itti tekrardan ilişkiyi gerçekten seven insan daha 2 sene sonra ne olucak bilemezken bir anda böyle bir karar vermesi ne kadar doğru sizce?

Sevgilim yanımda durmadı terk etti, böyle bir karar vermesi ne kadar doğru sizce?