Kız isteme öncesi sevgilim beni engelleyip kayboldu, hukuki olarak ne yapabilirim şikayetçi olmalı mıyım?

Bu ayın 20'sinde pazar günü kız istememiz vardı, hazırlıklar yapılırken dün erkek arkadaşımı aradım yanıt alamadım, mesajla dönüş yaptı, müsait olmadığını, bana yazacağını söyledi ama beni engellemiş acaba interneti mi kapalı o yüzden mi gitmiyor mesajlarım dedim, hayır, arıyorum hemen meşgule düşüyor. Instagram üzerinden yazmak istedim ama oradan da engellemiş, fake hesap açtım oradan yazdım çok yazdım ama hiçbirine bakmadı ve sonrasında Instagram hesabını kapattı, kapatılan hesaplarla iletişime geçemezsiniz yazıyordu. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü, aileme ne diyeceğim bilmiyorum, şikayetçi olmak istiyorum ama bundan ne çıkar bilmiyorum, böyle bir şey nasıl başıma geldi anlamadım, rüyada gibiyim kâbus görüyorum sanki, insanlara güvenim bitti, yıkıldım mahvoldum, ne yapacağım bilmiyorum.

Kız isteme öncesi sevgilim beni engelleyip kayboldu, hukuki olarak ne yapabilirim şikayetçi olmalı mıyım?