Eşim nafakayı ödemeyeceğini söyledi, istersen mahkemeye başvur yurt dışına giderim dedi. Ne yapacağım ben?

Eşimle boşanma kararı aldık şiddet problemimiz vardı çocuk yok ilk başta boşanmayı kabul etmedi sonra kabul etti ama bu sebeple boşanmayalım anlaşamıyoruz diyelim dedi tamam dedim birkaç gün önce konuştuk evi sana bırakıcam nafakanıda düzenli ödeyecem sadece hafta sonları birlikte olalım sevgili yapma dedi ne diyecemi bilemedim şok oldum o gün evden kovdum o günden sonra konuşmadık bugün aradı konuşmak istediğini söyledi eve geldi dedi madem benimle hafta sonları birlikte olmacan seni tamamen salıyorum git sevgili yap beni ilgilendirmez evden çık nafakanıda ödemem istediğin kadar mahkemeye başvur yurt dışına giderim gerekirse dedi ne yapıcam ben?

Güncellemeler
+1 yıl
Bazı kişiler nafaka hakkınmı çocuk yok falan diye zırvalamış 1. si evet nafaka hakkım 2. si biz mahkemeye anlaşamıyoruz diye gidicez dedi kabul ettim halbuki ben ondan şiddet gördüm istersem donuna kadar alırım şiddet tazminatı açıp bunu tercih etmedim hem çevre kötü bilmesin hemde zora sokmamak için düzenli nafakasını ödesin yeter evi bana bırakmayıda o söyledi ben istemedim.
Eşim nafakayı ödemeyeceğini söyledi, istersen mahkemeye başvur yurt dışına giderim dedi. Ne yapacağım ben?