Kısacası anlatın, kuzenim 19, adam 34 yaşındaydı, adam kuzenime âşık olmuş falan filan 1-2 ayda tanıştı, evlendi. Sizce neden?
7 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
19 yaşında hayatı yeni tanıyan birini manipüle etmek, kendi istediği kalıba sokmak olgun bir kadına göre çok daha kolaydır.
Yasak bir ilişki olmuş olabilir bu yüzden hızla evlilik kararı alınabilir kimse öğrenmesin diye ya da cidden sevmişlerdir kim bilir
Sevdiklerini düşünmüyorum
Mutlu olsunlar yeterli aralarında yaş sorun olacak bir yas değil
Kuzenim mutlu değil işte adam saçma bir şekilde kıskanç işte sen benden ayrılırsan gebertirim seni kafasında bir adam
İyi insan kalmadı artık yapacak bir şey yok
Demek ki çıtır hastası dayanamadı çıtırı bulunca kaçırmayayım dedi
Çok saçma yazık olmuş kıza
Hepimiz yapma etme dedik benim erkek arkadaşım bile aldı karşısına konuştu dinlemedi seviyorum dedi (yalan benim kuzenim flörtöz bir insandır sevemez yani kimseyi) gitti evlendi şimdi de hamile ve mutlu değil adamdan
Yani ne diyeyim ki :( olan olmus bu arada senin manita iyi gördüm fotonuxy
Hayatımın anlamı yaa o benim
Kuzenimle adam nasıl tanışmış
Benim kuzenimin Erzurum’da işlemleri vardı yani bir hafta kalıp gidecekti sonra dedi ki hazır gelmişken bir yere girip çalışayım dedi sonrasında bir lokantada çalışmaya başladı lokantanın şefi buna yavşadı tabi kim kime yavşadı bilmiyorum ama yaşlı yani şef bayağı ya dedim ki benim kuzenim kırıntılık etmiştir büyük ihtimal ondan yüz bulup yavşamıştır sonrasında biz bunu oradan çıkarttırdık zorla sonra bu gitti başka bir lokantada çalışmaya başladı sonrasında bunun patronuyla kırıştırdı sonrasında bir ay gibi bir süreçle tanıştılar flört ettiler sevgili oldular 40 gün içinde evlendiler
Aslında Erzurumlulae iyi olur ama kime denk geldi bilmiyorum
Erzurumlu değildi ki Doğubayazıtlıydı
Belli zaten ben Erzurumluyum çünkü djdj
😂😂
Bu aşk degil
Çok saçma yazık olmuş kuzenine
Ama biz çok yalvardık yapma etme diye
Şimdide mutsuz degilmii?
İlk evliliğinde hamile kaldı adam karnına vurmuş düşürmüş ama şimdi yine hamile ama mutlu değilmiş hiç
İlk zamanlar da hamile kaldı yani
Kaç defa diyoruz 1 2 ayda tanışıp aşk olmaz ki daha tanımadan etmeden güvenip evleniyorsunuz
Sana bir şey diyim mi zerre umrumda değil çünkü biz insan yerine koyup bunu kaç kere anlattık
Çok pişmanlık fayda etmez akıllı biri bunu yapmaz daha yaşın 19 2 ayda ne evliliği tanımadan etmeden
Evlendi demissin sadece adam istemiyor demekki kiz da istiyor onu sorguladinmi peki neden diye
Defalarca yapma etme dedik kıza zaten
Yani bi erkek genc kiza hayir demez kizda tamam diyorsa engel olmak zor iste
Tuhaf
Çünkü 10 yaşındaki kız m. l
Sapıklık bu kadarı
Ee aşık olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle büyük yaş farklarında ve yıldırım nikahlarında genelde adamın hayatındaki taşlar oturmuştur ama genç tarafın tecrübesizliğinden faydalanma isteği olabilir 🥺 Yaşı küçük olduğu için onu daha kolay yönlendirebileceğini, kendi düzenine zahmetsizce adapte edebileceğini düşünmüş olabilir ✨
Ayrıca orta yaş krizine girip kendini yeniden genç ve dinamik hissetme arzusu da çok yaygın bir sebep 💅 Umarım kuzenin çok mutlu olur ama durum biraz fazla hızlı gelişmiş. Sen bu evlilik hakkında ne hissediyorsun peki, aralarında gerçekten büyük bir aşk var gibi mi görünüyor ☕💖