Oyundan tanıştığım çocukla buluşup aynı anda başka erkekle arkadaşça konuşmak yanlış mı?

Oyunda bir çocukla tanıştım genelde çok kişiyle orada sohbet ederim ama ne numaramı veririm hele buluşmayı hiç yapmam çok nadir görülür bende ama o çocuk nedense bana güven verdi gerçi kda sohbeti uzun sürdürdü genelde diğerleri sohbeti kısa tutarlar belki de bundan dolayı ve çocukla buluştuk kola çekirdek filan dışarıda sohbet ettik ama bana çok yakın davranıyordu etkilendim açıkçası hatta benimle buluştuktan sonra gitmek isteniyordu sizce o da bana karşı bir şeyler hissediyor mu ve başka bir şey daha var benim arkadaşça konuştuğum bir erkek var ondan bir şey hissetmiyorum arkadaşız hatta lda bana kardeşimsin falan diyo ama bu buluştuğum çocuğa bahsetmedim istemezse diyelim ki sevgili olursak o arkadaşımdan nasıl yolumu ayıracağım çünkü ne bileyim onunla çok dertleştim demez mi neden bu şekilde yolunu ayırıyorsun ne yapacağımı bilmiyorum sizce yaptığım yanlış mı çünkü iki erkekle konuşmak ama benim için arkadaş ama yine de yanlış mı mesela o da konuşsa ben kıskanırım ne bileyim şimdi kıskanması haksız demiyorum sadece napıcam onu bilmiyorum

Oyundan tanıştığım çocukla buluşup aynı anda başka erkekle arkadaşça konuşmak yanlış mı?