Selamlar,
Burada senin gerçek niyetin önemli olan. Şimdi flörtün varken ben hiç arkadaş yapmayayım mantığı zaten olmaz. Sonuçta flört senin dünyan değil ve başka insanlarda olması gerekiyor hayatında. Bunun dışında ben bunuda tanıyayım. Belki bir duygusal ilişki çıkar kafasında böyle bir şey yapıyoran elbette yaptığın doğru olmaz. Duygusal olarak sadece flörtüne odaklanma daha etik geliyor bana.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirincisi flörtüne bahsetme durduk yere kavga vs yapma ikincisi sence doğru bir şey mi senin konuştuğun erkek tabi hoşlantı durumunu bilmiyorum arkadaş ayağına ek bir kız bulsa kendini yerine koyarsan dediğimi gayet iyi anlayacaksın kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapma derler aynı mantık burada da geçerlidir. İkinci olarak tanıştığın erkek çocuk belki senle flörtleşecek ya da hoşlanacak durduk yere acı çekmesine sıkıntı yaşamasına sebep olacaksın anlayacağın flörtün ya da sevgilin var ise uzak dur başka erkeklerden
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, normal bir arkadaşlık yapıyorsanız yani duygusal bir düşünceye kapılmadan, o zaman bir sıkıntı olmaz ama vaktinizi, ilginizi flörtünüzden uzaklaştırıp yavaş yavaş başka erkeklere kaydırıyorsanız bu yanlış tabii ki. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
Flörtün varken başka bir erkekle konuşmamı elbette kimse doğru bulmayacaktır. Bu ihanete girer. Sonuçta flört olduğun kişiyle arkadaşlık ilişkisi kurmuyorsun. Bence hayatında biri varken başka arayışlar içine girme. Sadece müstakbel sevgiline odaklan. Ayrıca bu durum flörtünün kulağına giderse hiç olumlu geri dönüş almazsın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılSıradan bir arkadaşlık ilişkisi olabilir tabii ki ama sıradan değilse bir şeyler varsa hayır tabii ki doğru değil
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Vaktini flörtünü tanımak için harcaman gerekmiyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Yaptığım pek doğru bir şey değil. Arkadaş bşr sonraki buluşma için ayak falan da yapmıştı ama soğuk davranıp gitmeyeceğim ben böyle bir şey bilsem aşırı kıskanırım mesela
- +1 yıl
Kendine istemediğin şeyi başkasına yapma.
- Aşk İlişkileri konusunda 265b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır normal değil.
00 Yorumla
+1 yılBir eylemin normal olup olmadığını toplumda görülme sıklığını baz alıp belirleyecek olursak eğer, günümüzde çoğu kişi yedekleme yaptığı için anormal sayılmamış oluyor. Flört dediğimiz evre zaten bir seçim evresidir. Yani karşımızdaki kişiyle aderansı arttıracak mıyız, azaltacak mıyız bunu teyit ederiz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi durum şu güven ilişki varsa hayatınızda sorun yok hayatına yeni insanlar girebilir bu erkekte olabilir yani problem yok önemli olan sen iliskine ne kadar sadık kalabileceksin sana gelen tekliflerde kafan karışacak mi yoksa sevgiline mi odaklanacaksin bu çizgiyi çözebilecek olgunlukta olmasın eğer daha o kadar olgun değilim diyorsa aldatma durduk yere sevgilini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılflört demek sevgili olmadan daha iyi tanımak demek gibi bir şey sende şu an bi başkasını ekleyerek kendini kötü lanse ediyosun söylersen daha kötü olur ilerde çıkar takipten sorarsa konuşmuştuk bi ara ekledi bende ayıp olmasın diye ekledim dersin zaten senden bahsettim diye de ekle
013 Yorumla
Soran+1 yılYani kendisi karşı cins arkadaşların olması seviye olduğu müddetçe olabilir demişti ve şimdi benim de erkek arkadaşım oldu mevcut bir tane harici. Aslında merak ettiğim flörtken biriyle arkadaşça tanışıp konuşmak normal mi ve karşı taraf bunu nasıl karşılar ki konuştuğum kişiye flörtüm olduğunu da söyledim
Cevap sahibi+1 yılbenimde şu an mesela flört ettiğim bi kız var 1.5 ay felan oldu onunda ilkokul arkadaşı varmış çocuk bunu istediği zaman arıyo felan ben bile ararken müsaitmisin felan diyorum öyle arıyorum ben bu durumdan rahatsızım oda bunun farkında bunun nasıl önüne geçerim bilemiyorum yani bi erkek sürekli yazıp arıyorsa farklı düşünüyodur biz erkekler öyle görüyoruz yani ve öyle şimdi buda geçmişten epey oldugu için ne yaparım bilemiyorum arkadaşça konuşabilir ama fazla samimiyet her gün her gün fazla benimde kız arkadaşlarım var ama bi olay oldugunda kızla ilgili bir şey anlatcagım zaman felan yazarım öyle konuşuruz
Soran+1 yılYani bir erkek olarak mesela sen bu durumu nasıl karşılarsın sana desem?
Cevap sahibi+1 yılçok iyi karşılamazdım yani flört ediyoruz ya hani yeni birileriyle tanışcaksak bende ekleyim felan derdim ya da o şekilde ima ederdim
Soran+1 yılEvet mantıklı ben olsam ben de istemezdim bir kızla iletişim halinde olmasını peki bundan sonra ne yapacağım? İnsta adreslerimizi aldık normal konuşsam ve bu kişiyi sorarsa olur da ne demeliyim? Çünkü konuştuğum arkadaş da bir sonraki buluşma gibi bir ayak yaptı ama düşünmüyorum buluşmayı çünkü yanlış olur sanırım
Cevap sahibi+1 yılsen özel olarak gidip buluştun mu? tabiki görüşme bir daha mesajlarına geç cevap ver anlar zaten beklet 1 gün flörtün sorarsa arkadaş ortamında istek yolladı ayıp olmasın diye kabul ettim o an dersin ama senden bahsettim diyerek yumuşatırsın sonra çıkarırsın
Soran+1 yılArkadaş ortamım yok bunu biliyor eskiden tanışıp buluşmuştum uzun zamandır konuşmuyorduk yazdı son zamanlarda senden bahsettim falan desem?
Bu arada çok güzel yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılsen hiç bahsetme flörtüne bundan diğer cocuguda da soguk davran dediğim gibi geç soğuk cevaplar yaz sorarsa eğer bu kim diye eski bi arkadaşım dersin okul dershane hatta eklersin geçen gün yazdı bende bi gün sonra cevap verdim sonra yazmadı zaten diye ama genel olarak o sormadan söyleme ve ilerde çıkar takipten
Soran+1 yılOlmaz öyle demem çünkü tanışmak istemek gibi bir durum olursa ki asla sanmıyorum kim ister ki sonuçta yalan söylediğim ortaya çıkar sadece 3skşden buluşup konuştuğum biriydi geçenlerde yazdı ama pek oralı olmadım desem böyle de mantıklı olur mu sence
- +1 yıl
Usta baya yanlış bi düşüncedesin benim de kız arkadaşım (arkadaş) var yıllardır en yakın arkadaşımdır asla başka bi gözle de bakmıyorum ve istediğim saatte de arayabiliyorum, o tamamen senşn kadınlara bakış açınla alakalı, ki sevgilim de var yani
Cevap sahibi+1 yılOda olabilir ama ondan bahsettiğini söyle mutlaka
Cevap sahibi+1 yıl@MindlessButKind tanımıyorum ama o çocuğu bilemem evet olabilir benimde var kız arkadaşlarım ama her gün aramam ya da her gün mesajlaşmam yani bir şey olduğunda öyle konuşuruz
Soran+1 yılYa benimki nasıl tepki verir ondan çekiniyorum bem mesela onunla flörtken tanıştım sonuçta ama arkadaş olarak tanıştım yani
O... puluktur. İki erkeği birbirine düşürebilirsin ya da diğer erkeğin kıskançlık nedeniyle cinnet cinayetine kurban gidebilirsin.
Ayrıl diğeriyle çık.
Arkadaş ayaklarını geç şimdi. Arkadaş ihtiyacı neden hasıl oldu hem de karşı cins?02 Yorumla
Soran+1 yılKarşımdaki kişi sevgilim değil flörtüm birbirine düşecek bir pozisyon yok
+1 yılBence sen bunun cevabını flörtünden al daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılFlortunle zaman geçirmek varken tanımak varken 2. kisiye gerek yok ayrıca karşı taraf aynı şeyi yapsa ne düşünür ne tepki verirsin bi düşün, o da aynı tepkiyi verecektir. En kısa sürede o kişiyle iletişimi kes bence gerek yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızlarının en sevdiği şeydir 100 tane kişiyle flört etmek hangisi tutarsa önceden bir türk kızını 100 kişi isterdi 1 kişi alırdı şimdi 100 kişi istiyor 100 üde alıyor her şey flört ile başlıyor artık
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılFlörtün sonuçta daha adı konmamış. Sevgilin değil, bir şey değil. Gayet normal. Ona hesap vermek zorunda da değilsin. Kim bilir o kaç kişiyle tanışıp konuşuyor.
00 Yorumla
+1 yılYanlış yoldasın. Flörtün varsa başka bir erkeğin tanışma teklifine evet dememliydin. Unutma ki senle tanışmak istryen biri arkadaş olmak için tanışmıyor. Böyle söyleyene de inanma.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben öğrenseydim ayrılırdım senden ve ayrılırken hafızamdaki karşılığın hiç hoş olmazdı. Böyle doyumsuz ne istediğini bilmeyenlere illet oluyorum. Ne çok seviyorsunuz basit olmayı.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Flörtün flörtü anasını satayım bu ülke nereye gidiyo ya onlada flörtleş şimdi flörtünede bunla tanıştım flörtleşiyoz şu an de
02 Yorumla
Soran+1 yılFlörtüm olduğunu söyledim kendisine ben öylesine konuştum bir şeyler hissederek konuşmadım.
- Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılYani dönmekle en iyisini yaparsin ikili iliskilerde odak noktasi başka olunca iliskij8n manası kalmıyor
00 Yorumla Kusura bakma ben öğrenseydim tekmeyi direk koyardım
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Anlamak için soruyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer normal olsaydı gelip burada bu soruyu sormazdın.
011 Yorumla
Soran+1 yılAslında sormamın nedeni tanıştığım erkek olduğu için yanlış düşünebilir halbuki ben arkadaşça konuştum ve tanışmış olduk ama kendisi muhtemelen anlamak istemeyecek. Nasıl düşünür ve en önemlisi ne tepki verir bunun merakı içerisindeyim.
- +1 yıl
Kadınlar ve erkekler arkadaş olmaz.
Soran+1 yılNeden olamaz. Flörtüm olabilir demişti belli bir seviye olduğu müddetçe ve benim de oldu. Sadece merak ettiğim benim mevcut erkek arkadaşım bir kişi hariç yoktu flörtken erkek arkadaşımın olması normal mi bunu soruyorum aslında
- +1 yıl
O zaman flörtün normal karşılayacak, ne diye söylemek icin tereddüt ediyorsun? Söyle.
Soran+1 yılSoğur mu benden diye düşünüyorum karşı taraf anlamayabilir
Soran+1 yılYanlış anlayabilir
- +1 yıl
Abla hem o olsun hem bu olsun diye bir sey yok. Flört istiyorsan erkek arkadaslara veda edeceksin. Ne istedigini bilmeyen birisinden herkes soğur.
Soran+1 yılFlörtüm karşı cinsğn arkadaşı olabilir seviyeli olduğu müddetçe demişti benimde arkadaşım oldu şimdi kötü mü oldu?
- +1 yıl
Kötu olmadıysa söylesene ona. Niye soruyorsun burada?
Soran+1 yılSadece tepkisinden çekiniyorum olur olmadık yanlış anlama olur mu diye.
- +1 yıl
Olay zaten yanlış.
Aşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Arkadaş olarak sorun değil ama ciddi ilişki için ise birinden birini seçmen gerekir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil çünkü ortada bir ilişki varken diğeriyle olmak aldatmaya girer.
00 Yorumla Normalde de bir kadın ve erkek arkadaş olmamalı bence 😬
00 YorumlaSevgiline sadık kal arkadaş olarak konuşabilirsin der sana diyecek olursa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılFlört birden fazla olabilir ama sevgilin varsa başka biri olamaz
00 Yorumla
+1 yılFlörtüne bence bahsetmene gerek yok senin kiminle arkadaş olmana karışamwz
00 Yorumla
+1 yılFlörtüne de aman aman bı ilgin olmadığı belli.. senin kafan daha çok karışır
01 Yorumla
+1 yılDoğru değil ama herkes normal karşılıyor artık
00 Yorumlabirisiyle flört etsem bile ona aitmişim gibi hissedecegimden yapmam böyle şey
00 YorumlaSenin gibi düşünüp yapanlar evlerden uzak olsun. Rezilsiniz ya iy
00 Yorumla
+1 yılBence yaptığın doğru değil. Flört sevgili aşamasında olan birisi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya onunla olmazsa bununla devam edersin yedeğe at
00 Yorumla Yoo benim bir sevgilim var 17 yıldır beraberiz 6. Sınıftan beri ama arada ben onun i benim başkaları ile birlikte olmasına izin veriyoruz kaç sene oldu sıkıldık artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılinstanı almış kesin seni bacısı olarak görüyo
00 YorumlaSen bir kişiyle konuştum diye bu kadar takıyorsun kendini suçlu hissediyorsun kim bilir flörtün kaç karıyla yazışıyor sohbet ediyordur
00 Yorumla
+1 yılBence yaptığın yanlış konustugun varken böyle yapma
00 Yorumla
+1 yılSevgilin değilse sorun değilde hoşlantı sonrası flörtleşmeyse biraz anormal kaçar
00 Yorumla
+1 yılNeden anormal olsun gidip onla da sevgili olabilirsin diğerinden ayrıldığında
00 YorumlaŞu hep karşıma çıkıyor bari cevap vereyim evet 😂😂
00 Yorumla
+1 yılKeyfine bak. Herkes birbirini aldatıyor. Bundan zevk alanlar var. Gençliğinin tadını çıkar.
00 Yorumla
+1 yılYok canim dogru yoldasin karakterini bozma senin gibilerde lazim
00 Yorumla
+1 yılNasıl ne niyetle olduğun ve karşındakinin sana ne niyetle yaklaştığı önemli
00 YorumlaBence gayet normal bir şey sen onun hiç kimse ile konuşmadığını mi sanıyorsun
00 Yorumla
+1 yılHerkese mavi boncuk dağıtan klâsik bir TC kizisisin ikisine de ver bir şey olmaz.
00 Yorumla
+1 yılerkekle kadın ark kalamaz o sana ya da sen ona yaklasırsın
00 Yorumla
+1 yılNiyet önemli. Kendinizi bilen biriyseniz sıkıntı olmaz ama değilseniz geçmiş olsun.
00 YorumlaVerilmiş bı söz yok 2 sini de tanımaya ćalıs birini seç
Yanliş olduğunu düsünmüyorum00 YorumlaDoğru yoldasın kanka tek flört kesmiyor demek
02 Yorumla
Soran+1 yılYa işte flört değilim ki ben konuşurken bir duygu içerisinde değildim öylesine biri
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ayrıl o zaman
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. şunu bir erkek yapsa adamlığı kalmaz valla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Erdemli ve düşünceli güzel kadınları görmek harika
00 YorumlaEngelle sil onu flörte odaklan yanlış yapma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılYok ya normal degil aklın çekinebilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. tamamen yanlış olduğunu sende biliyorsun
00 Yorumlaİkinizde de saygı yok
00 Yorumla
+1 yılsoylersen sacma olur
02 Yorumla- +1 yıl
:) heyecanı mı kacar
- +1 yıl
@barmen_chıld sevgili degiller sonucta
+1 yılAnormal sevmiyorsan oyalama kardesimmm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılOlması gerekeni yapmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılOna desem mi acaba flörtüz ya hani benim haricimde konuştuğun kız var mı diye evet demez umarım hem ağzını yoklamış olurum
Gizli Üye(18-24)+1 yılFlörtun varken başka kişilerle konuşman normal.
10 Yorumla
+1 yılAyrılık sebebi
013 Yorumla
Soran+1 yılOna flörtüm olduğunu söyledim ve konuşurken de flörtleşmedim normal sohbet ettim ama flörtüm yanlış anlayabilir mi yani birisiyle konuşup arkadaş olduk bu anormal mi? Flörtüm karşı cinsğn arkadaşı olabilir seviyeli olduğu müddetçe dedi ben de arkadaş oldum yani yanlış bir şey mi acaba gerçekten merak ediyorum
- +1 yıl
Tatlım konuştuğun kişi sonuçta erkek
Sana asılma ihtimali yüksektir
Sevgilin olsun olmasin.
Bunu sevgilin kabul ettiyse sorun yok
Üçünüz takılırsiniz
Soran+1 yılEvet haklısın. Peki bu arkadaşla Instagram adreslerimizi aldık normal konuşsam ve bu kişiyi sorarsa, fark ederse ne demeliyim? Arkadaş bir sonraki buluşma gibi bir ayak yaptı ama düşünmüyorum buluşmayı çünkü yanlış olur sanırım
- +1 yıl
İstediğin kadar normal konuşmaya çalış bir yerde patlak verir
Çünkü dediğim gibi sana asılmak ister
Daha önce buluştuz mu
Soran+1 yılHayır dün tanıştık benim için herhangi biri yani
- +1 yıl
Onun için herhangi biri olduğunu sanmıyorum
Soran+1 yılSanmaya başlar zamanla. Soğuk yaparak, buluşmalara gelmeyerek
- +1 yıl
Zor bebeğim gerçekci olalım
Soran+1 yılNeden zor ona karşı bir hissim yok zaten tanışalı ne kadar oldu ki böyle yapmam daha mantıklı zaten flörtümün karşı cins arkadaşları hortlarsq ki sanmıyorum erkek arkadaşlarıylq bile doğru düzgün vakit geçirmiyor o zaman ben de hortlatırım
- +1 yıl
Yazılacak çok şey var ama boş ver canını sıkma
Soran+1 yılYaz yaz duymak istiyorum
- +1 yıl
Canını sıkar boş ver
- +1 yıl
Üzülme diye yazmak istemedim yanlış anlama
Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı. Yanlış yoldasın.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani bir erkek olarak mesela sen bu durumu nasıl karşılarsın? Biriyle arkadaş oldum bu kadar, kendisiyle konuşurken bir duygu içerisinde değildim bir de.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence normal
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru değil.
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım