Oyundan Tanıştığım Biriyle Çıkıyorum?

önce 5 senelik ilişkim ihanet sonucunda bitti sonra 9 ay yanyana olduğum dershaneden biriyle çıktım sevemiyorum istemiyorum diyerek o bıraktı. 4 ay oldu ama en son 3 hafta önce en güzel günlerimizi yaşadık sevgili değildik ama neyse oda bitti birbirimize cok ağır şeyler söyledik. 24 yaşımdayım bu kadar ilişkim oldu. Bende şimdi 3 sene önce tanıdığım 3 yıldır konuşmadığım çocukla çıkıyorum. Sanki benle dalgasına çıkıyor gibi. İyi geceler demeden uyuyor uyanınca yazmıyor bende neden böylesin demiyorum. 900 takipcisi var hepsi kız nerdeyse. Söyleyince ergensin falan diyor. İkimizde kariyer sahibiyiz. Ben en cok dershanede olduğum cocuğu sevdim. İlk cıktığımla çok uzak şehirlerdeydik ama bu son 2 siyle aynı şehirdeyiz. Hep ikisini kıyaslıyorum. Bu cocuk benle ciddi değil sizce ne yapayım pazar günü ikinci buluşmamız olacak. 1 haftadır çıkıyoruz. öpmek falan istemediğimi söyledim o istedi msjda. Öyle caresizimki. eski cıktığımın dönmesi imkansız gibi bişey ölse yine dönmez. cünkü istemiyorum diyip gitti. bu cocukta ciddi değil. 5 senelik olanıda sevmiyorum nolur yardım edin.
Oyundan Tanıştığım Biriyle Çıkıyorum?