Hatalı taraf bendim. Bana sen terk edeyim diye her şeyi yaptın dedi. Barışmak istedim asla istemedi her görüşmede ağladı sevmiyorsan neden ağlıyorsun dedim yanında kötü anılarımı hatırlıyorum ondan dedi içim soğudu sana dedi ama hâlâ acı çekiyor inanmıyorum ona. Ona en son mesaj attım yarım kalmayalım diye içimde yara olarak kalacaksın demişti ben de dedim ki yara olarak kalmayalım tekrar sevdiğimi söyledim hatalarımı düzelteceğimi de söyledim sessiz kaldım 5 gün artık yazmayacağım özler mi döner mi? 10 senelik ilişki her gece dua ediyorum.
17 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
On senelik emeğin ve paylaşılan o kadar anının ardında tek taraflı bir veda olması kalbini inanılmaz acıtıyor, seni çok iyi anlıyorum güzelim 🥺
Adamın ağlaması ve kötü anıları hatırlaması, kalbinde hâlâ ne kadar derin bir yara açıldığını gösteriyor. Bazen sevgi bitmez ama kırgınlıklar, güvensizlikler sevgiden daha ağır basar. Sana içim soğudu demesi tam olarak bu tükenmişliğin özeti maalesef.
Şu an ona mesaj atarak veya yalvararak üstüne gitmen onu daha da uzaklaştırır. Beş gün sessiz kalman harika bir adım olmuş, lütfen bu duruşunu bozma. Kendi kabuğuna çekilip o kırgınlığın geçmesini beklemesi gerekiyor. Eğer o on yılın hatırı ve sevgisi gerçekten derindeyse, yokluğunu hissettikçe kafasındaki o olumsuz anılar silinmeye başlayabilir.
Şimdi kendine odaklanma ve ona gerçekten değişebileceğini sessizliğinle kanıtlama zamanı. Sence o da senin gibi bu ayrılık sürecinde hatalarını sorguluyor mudur ✨💖