Seven erkek ayrıldıktan sonra çok üzülür mü? 3 ay oldu, unutamıyorum. O unutmuş mudur...
2 ay
Seven erkek ayrıldıktan sonra çok üzülür mü? 3 ay oldu, unutamıyorum. O unutmuş mudur...
Cevap
13Cevap
Hemde saniyesinde unutmuş olmalı gadası
Saniyesinde unutmadi o kadar değil dbdhhd
Sen öyle san
Öyle be kırılmış bana baya
sen onu kırdıgın ıcın unutamıyo olabılırmısın bende bıraz sevdıgım bır kız vardı sonra sevmedıgımı farkettım kızı uzmemek ıcın sevdıgımı soylemeye devam ettım falan sonra bana baya zor agır geldı gıttım dedım senı uzmek ıstemıyorum falan 3 gun sevgılı kaldık sanaldandı zaten buyuk ıhtımalle senınkıde boyledır oyleyse gel dertlesebılırız
1 ay kadar sevgili kaldık.. ya bariz bi hoşlanti vardı. Ama aşığım aşkından ölüyorum diyemezdim ki bu şekilde ayrılmak dacma oldu çünkü kimse 1 ayda sevemez ki. Zamanla olması gerekiyordu. Ki beni hic üzmedi de kırmadı da değerli hissettirdi hep. Aksine ben onu üzüyor gibi düşündüm sanki yalan bi aşk gibi ama aşk hemen olmazdı ki zaten beklemeliydim
kac yasındasın sen
20😕 küçümseme miydi bu 🥲
evet kucumsemeydı bende 18 ıöm
Hdhdhd git yks çalış ablam hadi
ablaa hangı bolum
Ablan bok yolunda ablanı örnek alma
hangı bok yolu pekı bu yol
Aşk bolu
Aslında nasıl ayrıldığına bağlı. Senden ayrılmadan önce başka biriyle zemin hazırladı ise oda ayri
Ben ayrıdlım. Gururunu kırdım onun, sevemiyorum dedim 3 gün sonra gittim kabul etmedi haklı olarak. 3 ay oldu şimdi.. dönsem yazsam ne tepki verir sizce
Yapabilsem yaparım ama korkuyorum. Bugün gitmeyecek sanıyordum okula arkadaşım ağzını arayacaktı. Bir şey anlatti onun da bahsi geçti. Okuldaysa ağzını artmıştır barismak istiyor muyum diye. Bu bile strese soktu beni. Asla ümitli değilim çünkü yazmak istiyorum dediğimde arkadaşım yazma dedi. Ortak arkadaşımız.. Bilmiyorum bende gurur yokta korku çpk var üzülme korkusu en çokta
Kız da oyle bir şey yapmaz. Bizi tanıştıran da oydu. 1 senedir tanıyorum erkek gibi Kız. Onunda manitası falan oldu etti. Hem çocuk arkadaşımdan kısa hemde o tarz seyleri yok
İstediğine dair bir şey söylememiş çünkü hiç
Korkuyorum işte
Biliyorum evet onun fikirleri sabit şu an korkmam bi fayda sağlamayacak da. Ben geçmişte çok üzüldüm artık gülmek istiyorum. Çok ağlak bi insanım maalesef ki değiştiremiyorum da bu huyumu. İnsanları kaybedince ağlıyorum. O zaten yok hayatımda.. ama kendimce bi ihtimal daha var gibiydi. Bi yanda çok inanırken bi yanda hayır asla diyorum. Ben olacak şeyden değil olmayacak şeyden korkuyorum aslında. Hayatımda yaşadığım şeyler bana bunu öğretti hep.. maalesef ki. Elimde olmayan şeyler
Arkandan bir dal sigara yakıp sigarası bitene kadar unutmuştur bile buna emin ol, bu yüzden önündeki sevgililere bak
Sigara kullanmıyordu
Örnek verdim 🙄
Biliyom 😔
Zorda olsa bitirir. Bunun en büyük kırılma noktası, değmeyeceğini anladığı an oluyor. İşte orada bağlar kopar.
Gitsem ona beni aşağılık görür mü
Seviyorsan dile getirirsin, oturur iletişim kurarsın. Karşılığı varsa verir diye düşünüyorum. Yoksa çoktan bitmiş bir ilişki demektir.
Ben ona sevemiyorum dedim iste 3 gün sonra gittim kabul etmedi hakli olarak incittim onu çok. 3 ay oldu. Çok istiyorum gidip her şeyi konuşmayı ama defol git dese yeri
Napcam bilmiyom
Sen adım atmışsın ona rağmen dönmediyse bitmiş zaten. Sen de kabullenmeyi deneyebilirsin artık.
Ama 3 gün sonra gitmiştim 3 günde kim affetmiş unutmuş kırgınlıkları... arkadaşıma yazmak istiyorum dedim bence yazma dedi.. fikrince sanırım istemiyo son kez ağzını ara dedim bilmiyorum nolur
Değer verseydi dönerdi. Demek istediğim buydu hanımefendi.
Dogru evet çabalamadı hiç sonra.. haklısınız evet
Gerçekten seven erkek susarsa zaten tamamen bitmiştir. Unutma ki bir erkek susuyorsa çok kırılmıştır
Ama haklı.. Ben ona sevemiyorum dedim onun da gururu kırıldı. 3 gün sonra döndüm kabul etmedi haklı olarak 3 ay oldu şimdi özlüyorum yazmak konuşmak istiyorum ama istemez diye korkuyorum..
😭😭 nasıl olucak naocam yaa
Cesaret edince okey. Ama isteseydi o da çabalardı herhalde
😕🥺 off of
Ne lisesi ya ünideyiz
Liseli ergen değiliz yani hdhshs
😕 Her şey olacağına varır artık.. istese o da çabalardı en başından tekrar deneyelim diyebilirdi yapmadı.. of of
Evet neyse olacağı varmış
Gerçekten seven adam ne olursa olsun bırakmaz..
Gurur yapıyor sevemiyorum dedim haklı o da. 3 gün sonra döndüm haklı olarak kabul etmedi.. 3 ay oldu. Dönsem olumsuz tepki yer miyim
Seviyorsan her şeyi göze alırsın..
Alırım alabilirim ama korkuyorum.. aşktan yana çok canım yandı tekrar yansın istemiyorum. Bilsem ki beni istiyo o da koşa koşa giderim
Ben 6 yıllık ilişki bitirdim unutmak diye bişi yok alışmak var
Vay be
İyi bişi değil
İlk sevgilimdi benimm benim yüzümden ayrıldık gururunu kırdım ben... hiç ihtimal var mıdır sizce
Benim de gururum kırıldı ama hep barıştık vazgeçmediyse olur olur
Konuşmak istiyorum ama arkadaşım ağzını arayacak bi sanırım istemiyo son bi kez soracak.. zaten olumsuz bir şey duyarsam sanırım yazamam. Kırılganım baya kaldıramam..
Barışır barışır seven adam gurur yapmaz
Gurur yapıyorsa sevmiyor mudur 😔
Bişey demeyeceğim :)
😕🥺😔 anladım
Üzülme üzülme ilişkilerde iniş çıkış olur aranız düzelir
Nasıl düzelecek dbsbshs
Kendi gelecek
Nasıl telepati yoluyla mi
Erkekler çabuk unutur sevgilisini ayrıldıktan bir gün sonra başka kıza eskiden flörtleştiğim biriydi diye tanıtan insandan bahsediyoruz
Üzülür gerçekten seviyorsa da unutmaz bekler hep
Gururunu kırdım sevemiyorum deyip. 3 gün sonra gittim kabul etmedi haklı olarak. 3 ay oldu şimdi.. dönsem yazsam ne tepki verir sizce
Seven tepki vermez kıyamaz çünkü
Reddeder mi yani diye
Benim gibi severse tepki veremez reddetmez
Sen nasıl sevmiştin
Dm atsana buradan anlatamam
Sonra yorumumu sil lütfen
Yo
Neden ki
İşte
Canın sağolsun
Yorumumu lütfen sil
Senden daha güzelini bulduysa tabii ki unutmuştur
Bu kadar kolay yani
Tabii ki yani kendini bulunmaz Hint kumaşı mı sanıyorsun
Hayır hayır olabilir doğru haklısın..
1.5 yıl oldu hala yokluğuna sadık kalıyorum 🙂
Vay be... Ne aşklar var neden bitmişti peki
Sürekli ayrıl barış ayrıl barış ayrıl barış olmadı
😕 Of off nolucak böyle.. sizce bi erkegin ayağına gitmek aptallık mi hemde 2. Kez.. ama ayrılık sebebi benim gururunu kırdım sevemiyorum dedim. Ayrıldıktan 3 gün sonra gitmiştim ama yapacak bir şey yok dedi. Özlüyorum deli gibi
Bende aynı durumdayım ya
Nolcak boyle
Gel senle dertleşelim moruq
Doğru konuş
Moruq şaka amaçlı dedim özür dilerim la
İyi bari
Dertleşek
Yok teşekkürler modem yerlerde be
Modun demek istedin herhalde
A evet
Modem ne alaka laaa
Ya yanlış oldu of
Ahahhahahaha
Üzülmez
Gerçekten seven insan ayrılmaz ki
Sevemiyorum dedim ayrildim zaten 3 gün sonra gittim kabul etmedi haklı olarak 3 ay oldu deli gibi özlüyorum sizce gitsem reddeder mi
Reddetme ihtimali fazla
🥺😕 napıcam ben
Unutmaya başlayacaksın keşke demeseydin sevemiyorum diye
O kadar sinirlenmistim ki o an ne geliyorsa ağzıma dedim..
9 ay oldu unutamadım
Gerçekten mi ben onun gururunu kırdım sevemiyorum dedim 3 gün sonra döndüm haklı olarak istemedi 3 ay oldu şimdi dönsem yine istemez mi acaba
bilemiyorum
😔
seven insan gitmez unutmaya çalış unutamazsın ama alışırsın
... of og
değmez be knk
İsteseydi dönerdi dimi gururunu kenara bırakıp
evet
Of..
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten sevmiş bir erkek ayrılıkta kesin üzülür canım, öyle çat diye silmek kolay değil 💔 Ama herkesin süreci farklı, kimisi içine atar, kimisi dışarıya hiç yansıtmaz. Üç ay aslında unutmak için hem kısa hem uzun bir süre; seni tamamen unuttu demek de zor, hâlâ arada aklına geliyor olman çok normal. Sen şu an en çok kendine odaklan, hayatını doldur, kalbin yavaş yavaş hafifler 🌈 Peki senin onu en çok özlediğin an ne zaman, gün içinde mi geceleri mi? 🥺✨