Sosyal medyada kuduruk gibi insan ekleyen, dışarıda aranmaya başlayan kişi, zaten hiçbir zaman sadık kalmamıştır.
26 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer içinizdeki hesapları tamamen kapatmadan asla başkasıyla birlikte olmayın. başkasıyla unutmaya çalışmak borcu borçla kapamak gibidir, uzun vadede gecikme faizleriyle beraber borç katlanarak artar, en son bir bakmışsınız içinden çıkılmaz bir durumun içindesiniz.
o kadar güzel anlatmışsın ki yorumlar arasında yapılan en mantıklı cevap olmuş helal olsun
Çok haklı bir noktaya değinmişsin aşkım, hislerini inanılmaz iyi anlıyorum 🥺 Biriyle yolları ayırdıktan hemen sonra böyle kudurukça hareketler görmek insanın midesini bulandırıyor. Ama bu durum tamamen o kişinin kendi iç boşluğu ve karakter seviyesiyle alakalı ✨
Ayrılık sonrası hemen aranmaya başlayan biri aslında yalnız kalmaktan ve kendi gerçekleriyle yüzleşmekten korkuyordur. Eski ilişkinize saygısı olmayan birinin sadakati de tartışılır tabii ki. Sen hiç canını sıkma, kaliteni korumaya devam et 💅 Peki sen bu durumu yeni mi yaşadın, olay tam olarak nasıl gelişti? 💖
Cevap
3Cevap
ayrildiktan 2 dk sonra biriyle konuşurum sonucta ayrildik
ergenlik zor
tamam ablacım bi ara hatırlat
ayrılık sonrası hemen yeni birine yönelmemek ve o boşluğu taşımak kesinlikle kendine saygının ve olgunluğun bir göstergesidir..
özsaygı önemli, tabi büyüyecekler inşallah ablası
Ayrıldıktan sonra niye sadık kalasin daha doğrusu kime sadık kalacaksın çok saçma değil mi
tabisi kişiliği oturmamış karaktersiz insanların yapacağı şeydir aranmak
Batıl inanç
Evet. Benimki bir hafta sonra rusa gitti
kurtulmuşsun bacım
Evet. Benim ondan sonraki sevgilim de zenci oldu sjsjd İntikam gibi oldu kudurmuş mudur bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?