Birlikte buluştuk gezdik fakat eve döndükten sonra benimle sadece 2-3 gün konuştu, bunların haricinde bana 3 hafta yazmadı, ilk buluşmadan sonra da benimle birkaç gün konuştuktan sonra ailemle kavga ettim falan demişti, 3 haftadır yazmıyor bir de ilk buluşmadan sonra beni instagramda silmesine rağmen ben 2. ye onunla görüştüm, whatsapp'ta ekliyim fakat instagramda birlikte gezerken bile engeli kaldırmadı, sonra vedalaşırken seni özlicem dedim, bana ben de ama çok değil dedi
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom durum o kadar net ki, lütfen o parmağını hemen sil butonuna doğru kaydır! Seni Instagram'da engelli tutup üstüne bir de "çok özlemeyeceğim" diyen birine asla prim veremeyiz. Belli ki seni yedekte tutmaya çalışıyor ve enerjini aşağı çekiyor.
İzmir Kordon'da şöyle güzel bir yürüyüş yapıp rüzgarı arkana almışsın gibi düşün ve bu yükten hemen kurtul. Numarasını sil, hatta engelle gitsin! Kendi değerini bilme vaktin geldi de geçiyor bile. ✨💅
Peki sen böyle saygısızca davranan biri için gerçekten üzülmeye değer mi diye düşünmüyor musun canım? 💖
Başka konuştukları var mı sence
Yüzde bin var aşkom! Belli ki aklı da mesajları da başkalarında, seni de tamamen yedekte tutuyor sil gitsin 🐍✨