Arkadaşlar siteyi bırakıyorum. İyi mi yapıyorum?

(Kağıdını Açar)

Evet arkadaşlar. Bana ayrılan sürenin şimdilik sonuna geldim. Hesabımı kapatmayacağım acil durumlar için, belki yeni hesapla falan dönerim bla bla bla. Burada bir arkadaşa sözüm vardı. O arkadaş siteyi bırakırsa, ben de bırakacaktım. Gitme vaktim gelmiş bile. Sizce iyi mi yapıyorum? Gerçi sorsam bile bir şey değişmeyecek, bence de iyi yapıyorum. Hadi kendinize iyi bakın kankalar. Sorularımda EİG falan seçip öyle gideceğim. Kısa serüvenimiz güzeldi. 👍🏻

Güncellemeler
+1 yıl
Evet... Bana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Vedalaşmam gereken insanları da etiketleyip açıklama yapma vakti geldi. Öncelikle

@PrensHazretleri seni yıllardır tanıyorum ve sen de beni tanıyorsun. Bu zamana kadar tüm maceralarımı, yaşadıklarımı, sana ne kadar bu sitede sahip çıktığımı kendi gözlerinle gördün. Sen çok iyi bir insansın ama senden imrenmeyi hiç kesmeyecekler. Asla taviz verme dostum. Çok kral adamsın. 👍🏻
Güncellemeler
+1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee abi seni de ne zamandır aynı Prens Kankamı tanıdığım gibi tanıyorum. Sitenin arka planında çok büyük işler yapmış birisin ama ikimiz de özellikle bir kaç sene önceki yaşanan o kaos döneminden sonra artık yorulduk. Sen ama kendini çabuk toparlamışsın. Bırakmak istemiyorsan böyle devam et. Uber Moderatörlüğe layık bir adamsın. 👍🏻