Arkadaşlar maddeyi bırakmak istiyorum?

Arkadaşlar kardeşim gibi sevdiğim biri var bakın ben maddeye bırakmak istiyorum ve ilaçsız tedavisiz 1,2 ay içmedim arkadaşımı da zorluyorum ama 3,5 gün geçiyor kanka takılak mı şu bu diyor kırmak istemiyorum içiyoruz ben aramıyorum canım çekmiyor ama o öyle değil onun yüzünden bende içiyorum içmemesi için zorluyorum ama gizli içiyor bu sefer fark ediyorum kızıyorum vb en son yol verdim içen kim olursa olsun yanımda yeri yok diye kendimde iradeliyim ama içmiyorum ama ona üzülüyorum sizce ne Yapmalıyım hep onu kırmamak için geri dönüyorum ama busefer komple bırakmak istiyorum herkese yol verdim onada yol verdim şimdi ama onunda içmesini istemiyorum ama en fazla 3,5 gün sonra tekrar istiyor bunu bundan dolayı bende uzak duramıyorum istemiye istemiye onunla yapıyorum bunu gerçekten karar verdim. Bırakıcam canım artık istemiyor da zaten iradeliyimde arantıya da düşmüyorum

Güncellemeler
1 yıl
Ben uzun bir dönem kullandım ve artık sıkıldım bırakmak istedim tiksiniyorum artık içmek bile istemiyorum canım bile istemiyor ama arkadaşıma bıraktırmak istiyorum başaramıyorum en fazla 3,5 gün içmiyor sonra gel takılalım diyor takılıyoruz ne kadar anlatsam da anlamıyor ve devam ediyor bende yanında içiyorum yol verdim artık zaten içimde istek yok ama ona üzülüyorum sadece kurtarmaya çalışıyorum olmuyor ne yapsam olmuyor bu durumdan ötürü yardım istedim sizlerden
Arkadaşlar maddeyi bırakmak istiyorum?