Aşk İlişkileri Arkadaşlar lütfen siteyi terk eder misiniz? Yalnız kalmak istiyorum? -Kral_Akrep- Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çıkın siteden. Güzel kızlar siz kalabilirsiniz.🤣 Güncellemeler+1 yıl Güzel kızları bekliyorum görüşe. Özellikle sarışın mavi gözlü olanları..😊 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar şakaydı bu kadar üzüleceğinizi düşünmedim.😄 Arkadaşlar lütfen siteyi terk eder misiniz? Yalnız kalmak istiyorum? Cevapla Site Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Boş ver takma kimseyi 1 1 Yorumla -Kral_Akrep- +1 yıl Sakat yaptım da herkes ciddi anladı.🤣
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben de sörvayvır yunus emre kıvamı bir şey mesaj yolluyorum evrene ama görüldü atıyor be 🤧🤧 0 60 Yorumla -Kral_Akrep- +1 yıl Seni anlamıyorum.:D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye işine mi gelmedi boğa bey 😂 Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Ne boğası lan? Kimsin sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşma tarzından tanımak diye bir şey de var 🤔🤔 Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Sence bence herkesi herkesle karıştırma daha iyi olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hıhı hıhı 😂 Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Selin misin diyecem alakan yok kimsin sen? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanane ulan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dansöz bile senin kadar dönmüyor karıştırıyormuşum 😂😂 zirzop seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seviyesiz herif Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Uza yoksa bir uzatırım seni uzay boşluğunda bulursun kendini. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zoruna mı gitti gardaş 😂😂 yorumumu yaptım bitti gitti uzatan sensin hey allam Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Seni kocanla birlikte üst üste koyar s1kerim ammina kodum konyalisi.;) Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Uğraşmak istemiyorum yoksa harbi sıkıntı yaratirim. Ben seni uyardım dimi? Sen uyarımı dikkate aldın mı? Almadın bak izle neler olacak neler iyi seyret.:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konyalıyı bilmem de Trakyalı kapçık ağzına verir veriştirir sit.. tin sene unutamazsın 😂 Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Kimsin sen aq adam gibi söyle kaşmer Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Boşu boşuna da bak millleti yakarsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küfretmeden konuşmayı öğrendiğin gün söylerim Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Şimdi söyleyeceksin. Düşündüğüm kişi misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düşünme sen boş ver ne uzattın ya sus Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Bak sana diyorum. Bana ergenlik sala*klık yapma. Baskasina yazarım eğer o kişiysen evliliği biter. Düzgünce söyle Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Sen buraya gelip ortaya bir şey söylüyorsan devamını getireceksin. Bana sanaldan saçmalama.. tanımadığın kişilere bence hiç saçmalama? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli değilim aklımı evlenecek kadar peynir ekmekle yemedim Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Kimsin sen? Beni tanıyor gibi niye konuşuyorsun ben seni bilirim bilmem ne gibisinden M Yorumla Cevap sahibi +1 yıl La havle vela oğlum yorum attım borçlu çıktım susar mısın? 1 yaş küççüksün benden zaten gardaşım sayılırsın Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Baş harfin M mi? Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Bak gardaşini s1ktirme bana aynı am-mdanmi çıktık kasmer Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Ben fazla takıntılı biriyim eğer canımı sıkarsan canını sıkarım. Gizliden çık kim olduğunu söyle. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok harf marf sana susmazsan simdi yazdırtcaksın bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsmini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl G anasını satayım ne bela çıktın işine bak Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Ben her kadına farklı isim veriyorum aq🤣 istediğini yaz Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl G harfle başlayan isim sahibi. Seni tanımam etmem. Bir daha herhangi bir paylaşımıma.. yorum yaptığını görmeyim. Hadi eyvallah. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam abdürrezzak Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl İyi bakalım Gülizar.😉👍🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elaleme salça olmayacak olsan s.. ittin sene söylemezdim b.. ok bulurdun ya neyse Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Madem bunları düşünecek kapasiten var yapma böyle ozaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okki by Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl 16 yaşımdan bu yana arada dinlerim. Her kıza bunu attım. Sana gelsin. Yalan attım seni aldattım. Yaz dinle 🤣 hadi kapatıyorum burayı. Ok bye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sussana ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni tanımayan insanla işim yok zaten 🤔🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep aynı soruları paylaşıyorsun yaratıcılık sıfır ondan tanınıyn tatlım Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Şu önemli şeyleri de kaldır G Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaldırma hakkım bitti On numara duruyorlar kaldırırsam tırnağım kırılsın 😂😂 Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl İşine gelmediğini sildi arkadaşlar.😉😂 Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Çirkin karı Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Git sen ilk o burnunu yaptır.🤣 Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Bbbbbbbbb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz de sol avcunuzu yalayın istihareye falan yatın anca rüyanızda belki görürsünüz 😂 fırıldak gibi hepinizi oynatırken kaba etimle gülüyordum zira 😂😂 Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl İstihare ne la Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dinsiz misan Oğğlim Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Ne alaka lan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Te allam kaybol bakim Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Bah bah hareketlere bah😂 Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Şimardı neyse bu sefer harbiden gittim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dur dur foti atcam dana gelsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana** Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç çekemem şimdi galeriden atcam 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şansını kaybettin Yorumla
Hokus-pokusss- Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Arkadaşlar siteye kullanmıyorum ben görüşün sahibi -Kral_Akrep-Bilginiz olsun. Durduk yere hesabımı kapattılar. 0 1 Yorumla Hokus-pokusss- +1 yıl Artık burada değilim. Selin görürsen bilgin olsun. Daha sonra uğrarım.😊 Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl tamam biz cikalim sen rahat et burada tek basina 1 1 Yorumla -Kral_Akrep- +1 yıl Bozuldun mu:D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Boş ver takma kimseyi
Sakat yaptım da herkes ciddi anladı.🤣
__E__
Ben de sörvayvır yunus emre kıvamı bir şey mesaj yolluyorum evrene ama görüldü atıyor be 🤧🤧
Seni anlamıyorum.:D
Niye işine mi gelmedi boğa bey 😂
Ne boğası lan? Kimsin sen
Konuşma tarzından tanımak diye bir şey de var 🤔🤔
Sence bence herkesi herkesle karıştırma daha iyi olur
Hıhı hıhı 😂
Selin misin diyecem alakan yok kimsin sen?
😂😂😂
Sanane ulan
Dansöz bile senin kadar dönmüyor karıştırıyormuşum 😂😂 zirzop seni
Seviyesiz herif
Uza yoksa bir uzatırım seni uzay boşluğunda bulursun kendini.
Zoruna mı gitti gardaş 😂😂 yorumumu yaptım bitti gitti uzatan sensin hey allam
Seni kocanla birlikte üst üste koyar s1kerim ammina kodum konyalisi.;)
Uğraşmak istemiyorum yoksa harbi sıkıntı yaratirim. Ben seni uyardım dimi? Sen uyarımı dikkate aldın mı? Almadın bak izle neler olacak neler iyi seyret.:)
Konyalıyı bilmem de Trakyalı kapçık ağzına verir veriştirir sit.. tin sene unutamazsın 😂
Kimsin sen aq adam gibi söyle kaşmer
Boşu boşuna da bak millleti yakarsın
Küfretmeden konuşmayı öğrendiğin gün söylerim
Şimdi söyleyeceksin. Düşündüğüm kişi misin?
Düşünme sen boş ver ne uzattın ya sus
Bak sana diyorum. Bana ergenlik sala*klık yapma. Baskasina yazarım eğer o kişiysen evliliği biter. Düzgünce söyle
Sen buraya gelip ortaya bir şey söylüyorsan devamını getireceksin. Bana sanaldan saçmalama.. tanımadığın kişilere bence hiç saçmalama?
Evli değilim aklımı evlenecek kadar peynir ekmekle yemedim
Kimsin sen? Beni tanıyor gibi niye konuşuyorsun ben seni bilirim bilmem ne gibisinden M
La havle vela oğlum yorum attım borçlu çıktım susar mısın? 1 yaş küççüksün benden zaten gardaşım sayılırsın
Baş harfin M mi?
Bak gardaşini s1ktirme bana aynı am-mdanmi çıktık kasmer
Ben fazla takıntılı biriyim eğer canımı sıkarsan canını sıkarım. Gizliden çık kim olduğunu söyle.
Yok harf marf sana susmazsan simdi yazdırtcaksın bana
İsmini
G anasını satayım ne bela çıktın işine bak
Ben her kadına farklı isim veriyorum aq🤣 istediğini yaz
G harfle başlayan isim sahibi. Seni tanımam etmem. Bir daha herhangi bir paylaşımıma.. yorum yaptığını görmeyim. Hadi eyvallah.
Tamam abdürrezzak
İyi bakalım Gülizar.😉👍🏻
Elaleme salça olmayacak olsan s.. ittin sene söylemezdim b.. ok bulurdun ya neyse
Madem bunları düşünecek kapasiten var yapma böyle ozaman
Okki by
16 yaşımdan bu yana arada dinlerim.
Her kıza bunu attım. Sana gelsin. Yalan attım seni aldattım. Yaz dinle 🤣 hadi kapatıyorum burayı. Ok bye
Sussana ya
Beni tanımayan insanla işim yok zaten 🤔🤔
Hep aynı soruları paylaşıyorsun yaratıcılık sıfır ondan tanınıyn tatlım
Şu önemli şeyleri de kaldır G
Kaldırma hakkım bitti On numara duruyorlar kaldırırsam tırnağım kırılsın 😂😂
İşine gelmediğini sildi arkadaşlar.😉😂
Çirkin karı
Git sen ilk o burnunu yaptır.🤣
Bbbbbbbbb
Siz de sol avcunuzu yalayın istihareye falan yatın anca rüyanızda belki görürsünüz 😂 fırıldak gibi hepinizi oynatırken kaba etimle gülüyordum zira 😂😂
İstihare ne la
Dinsiz misan Oğğlim
Ne alaka lan
Te allam kaybol bakim
Bah bah hareketlere bah😂
Şimardı neyse bu sefer harbiden gittim.
Dur dur foti atcam dana gelsin
Sana**
Hiç çekemem şimdi galeriden atcam 😂
Şansını kaybettin
Arkadaşlar siteye kullanmıyorum ben görüşün sahibi -Kral_Akrep-
Bilginiz olsun. Durduk yere hesabımı kapattılar.
Artık burada değilim. Selin görürsen bilgin olsun. Daha sonra uğrarım.😊
tamam biz cikalim sen rahat et burada tek basina
Bozuldun mu:D
Həmən çıkalım!