Arkadaşlar lütfen konu dışında yorumlar yazmayın ve bana yardımcı olun sevdiğini biliyorum nasıl geri döndüreceğim?

Arkadaşlar öncelikle lütfen dalga geçen yorum yapmasın benim 6 aydır çok güzel bi ilişkim vardı çok kez kavga ettik ama en fazla küslüğümüz 1 gün sürmüştür ve biz bu çocukla aynı yerde çalışıyoruz aynı ortam değil ama bir firmanın farklı dükkanı yani ben onu hergün görüyorum onun olduğu yere günde en az 10 defa gidiyorum bizim çok güzel bi ilişkimiz vardı ama 2 hafta önce ayrıldık ayrılma sebebimiz de benim bazı şeylerde fazla üstüne gitmemdi alkol içiyordu ben istemiyordum bu vs şeyler neyse biz ayrıldık benim birlikte çalıştığım kişiyle o çok yakın arkadaş o yüzdem sürekli o ne diyor öğreniyorum onun beni hala deli gibi sevdiğini biliyorum beni kıskanıyor ama inat beni istemiyor gibi davranıyor her dükkana gittiğimde gözümün içine bakıyor resmen bana laf veriyor birşeyler söylüyor ben şakasına evleneceğim dedim it gibi kıskanıyor o gün gitti içti mesela ama ben senle mutlu olacağımızı düşünmüyorum diyerek ayrıldı bende şimdi umursamaz davranıyorum ama onu çok özledim ne yapmalıyım ya da öyle bir şey söyleyin ki bana yazsın arasın yani yardım edin

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ayrılmadan bi hafta önce ailesiyle tanışmıştım ben evlerine gitmiştim iş yerimde herkes bizi biliyordu yani hatta ayrılmadan bir gün önce ben korksun diye ayrılık konusu açtım ve korkmuştu ne saçmalıyprsun diye bana kızmıştı
Arkadaşlar lütfen konu dışında yorumlar yazmayın ve bana yardımcı olun sevdiğini biliyorum nasıl geri döndüreceğim?