Ne yapmam lazım?
Çok boşluğa düştüm
Kendisiyle evlilik hayalim vardı
Kendisi benden ayrıldı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne yapmam lazım?
Çok boşluğa düştüm
Kendisiyle evlilik hayalim vardı
Kendisi benden ayrıldı
Cevap
1Cevap
Uzun ilişki sonrası erkekler bence daha cok etkileniyor kendini kendin toparlamaya calis ve birilerini yara bandı olarak kullanma bunu yapan çok var
Ben asla birini yara bandı olarak kullanmak istemiyorum. O kişiye yazık olur; ayrıca iki yıllık ilişkimi ve deli gibi âşık olduğum kadına da haksızlık ve saygısızlık olur. O kadar etkilendim ki günlük hayatımda neredeyse hiçbir şey yapamıyorum.
Yani sen böyle olabilirsin ama yara bandı bulan cok erkek var maalesef. Zaten doğrusu kimseye haksızlık etmemek. Zor bir durumdur tabii ki ama zaman ya zaman her şeyin ilacı gercekten kafanı başka şeylere vermeye çalış. Özel değilse ayrılma sebebiniz ne bu kadar severken Yani aldatma vs değildir diye düşünüyorum
Ben yara bandı olarak birini istemiyorum, ben öyle biri değilim. Ben o kızla barışmak istiyorum. Benden ayrılma sebebi olarak benden soğuduğunu söyledi, onu ihmal ettigimi. Bunun sebebinin de sınavımla, tezimle ve işimle fazla ilgilenmem olduğunu söyledi. Oysa ben bunlarla ilgileniyordum çünkü onunla evlenebilmek için diplomaya ve paraya ihtiyacım olduğunu biliyorum.
Bazen insanların çok bencil olduğunu düşünüyorum ya valla
Sana değil karşı tarafa dedim yani sen bir gelecek kurmaya çalışırken bir çırpıda silip atmak çok kırıcı
ucakla kaldigim ulkesine geldim, 2 haftadir bekliyorum, mesafe 10 dakika ama gormek bile istemiyor. Dun cesme'ye gidecektik *( 6 ay once aldim) gelmedi ve ben de yaktim tatili. Geceleri gozume uyku girmiyor.
Çok seven her zaman kaybedendir dostum
bir daha asla boyle sevmeyecem. Kendimi berbat hissediyorum. Bugun pskiloga gittim her seyi anlatmak icin ve profesyonel biri ile konusmak icin.
Maalesef biz seçemiyoruz onu, köpek gibi seven herkes deger bilmeyen birinde harcaniyor
benim degerimi bilmemesi ragmen asla vazgecemiyorun, simdi gel dese giderim, 1 yil sonra gel dese yine gelirim. Kendime taniyamiyorum, normalde asla boyle degildim. Fena asik oldum hatuna.
Akıllı kadınmış😂
bi bildigi vardir kizin
sacmalama hic de yok. Konu kiz degil, konu benim nasil iyilesmem
problem neydi sorun ne
Benden soğuduğunu söyledi onu ihtimal ettiğim için. Beni sevmediğini söylüyor çünkü sınavımla, tezimle ve işimle çok ilgilendiğimi soyledi. Oysa bunlarla ilgilenmemin sebebi, evlenebilmek için diplomaya ve paraya ihtiyacım olduğunu
abla dun evine gittim kapidan kovdular ne diyorsun sen.
ben hatami ve sucumu kabul ediyorum daha sonra telafi etmek icin her seyimi ortaya koydum. kapisinda bekledim.
1.5 gundur hicbir sey yapmiyorum, top onda.
tamam sen senin yönünden haksız olmasan da karsı tarafta kendi yönünden haklı bunu demek istiyorum. seni seven kızı sevdiğin kızı yalnız bıraktığın icin bırakmayacağını anlaması gerekli simdi de. bunu nasıl yaparsın biraz onun karakterine ve anlayışına bağlı sen bileceksin bunu. ama o yaptığın gibi refleksiv hareketler yerine daha düşünerek daha ağır kendini bilen askını ifade eden bu yaptığını farkettigini anlamalı ve yapmayacagını da bu tip adımlar at. düzelmeyecek birsey yok anlattığına gore. halledebilirsiniz. insaAllah guzel olur sizin icin
İnşallah halledebiliriz, bunu gerçekten çok isterim. Bence de çözülemeyecek bir şey değil ama kendisi şu an hiç olumlu sinyal vermiyor ve birçok yerden beni engelledi. Artık biraz bekleyip daha sakin düşünmeye çalışacağım. Akrep burcu kadin cok zor, cooooook
ay burcu akrep kardesim benimde sana öfkeli Şu an engellemesi o heryerden tek tek engeller cok sevse bile. hep sakin gitmeye çalış normalde bunu demem ama bu durumda bu lazım cunku ciddi anlamda yalnız bırakmış olabilirsin istemeden yapmış olsan bile. insanın sevdigi insanın yalnız bırakması duygusal biri icin ağırdır biraz
Hayırlı olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İki yıllık alışkanlığı ve geleceğe dair kurduğun güzel hayalleri bir anda geride bırakmak gerçekten yüreğini çok acıtır, seni çok iyi anlıyorum 🥺 Şimdi hissettiğin o kocaman boşluk son derece normal, kalbin bir nevi yas tutuyor.
Şu an kendine biraz zaman tanı, hislerini bastırma ve ağlamak geliyorsa ağla ✨ İçindeki bu fırtına dinince yavaş yavaş kendi merkezine döneceksin. Bu süreçte ruhuna iyi gelecek küçük rutinler edinmek sana çok yardımcı olur ☕
Peki şu an en çok canını yakan şey onun yokluğu mu, yoksa yarım kalan o güzel hayaller mi? 💖