Sizce yakışıyor muyuz kızlar, çoğu kişi kardeş gibi görünüyorsunuz diyor ve seni aldatır bu diyorlar kafayı yicem?

Erkek arkadaşımla benim resmim bu. Bana çok ilgiliydi, başlarda sürekli gezerdik, her yere götürürdü beni. Uzak mesafe ilişkisi bir de kahve içmeye bile çıkar yanıma gelirdi ilk zamanlarda, 1 saat görmek için. Son zamanlarda benim birkaç hatam oldu, yalan söyledim, yalana takıntısı var. Sonra ilişkimiz de bozulmaya başladı, biraz da sosyal medya, çevre etkisi falan kafamı karıştırmaya başladı, heyecan kalmadı artık. Çoğu kişi de yakışmıyorsunuz zaten, kardeş gibi görünüyorsunuz diyor ya da aldatır seni diyor. Bu ben akrep, o terazi burcu; ben 24, o 30 yaşında. Kızçeler lütfen yorum yapın, bizim bacıların çoğu erkeklerinden ayrıldı, 2’si aldatıldı, ondan mıdır bilmem, böyle bir çekememezlik ya da tecrübe olarak düşünüyorum, aynı şeyi benim de yaşayacağımı düşünüyorlar, seni kullanıyor diyorlar, ghost’la ayrıl, bırakmaz yoksa seni diyorlar. Son 2 aydır hep tartışıyoruz, frekanslarımız farklı artık, yollarımız farklı gibi geliyor bana da. 3 yıldır birlikteyiz

Güncellemeler
1 gü
link ekleyemedım fotograf falan exper 3 mu ne olmak lazımmıs kafayı yıcegggmmmmmm
Sizce yakışıyor muyuz kızlar, çoğu kişi kardeş gibi görünüyorsunuz diyor ve seni aldatır bu diyorlar kafayı yicem?