+1 yılNe yani giyemez mi size ne. Başlarım sizin göz zevkinize de şeyinize de. Bende zayıf kızları çekici bulmuyorum ama gidip giymeyin göz zevkimi kanatıyorsunuz diyor muyum? Karaktersiz insanlar. Bence kilolulara çok çoo daha yakışıyor (kendi şahsi görüşümdür diğer iyi niyetli zayıf kızlar lütfen alınmasınlar).
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kimine saygı duyuyorum. Yakışıyor, giyiyor KALİTESİNİ sergiliyor resmen. Diğer insanları etkilemek mi istiyorlar oda Bi merak konum olmuştur hep ayrıca 🤔 Amacını bilemem, en azından göz göze gelmeden kimsenin içine girmedim tabiii 😇
Senin dediğin gibi paspallarda illaki çıkar piyasaya 😅 onlarda artık öyle mutlu oluyorlar diyip geçmek gerek bence. Aklı başında olan kilolu insan zaten ne biliyim daha bol, sade, koyu renkler falan tercih etmesi lazım, elbiseyi kendine değil kendini elbiseye yakıştırması lazım öyleleri diye düşünüyorum...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
kilolu biri giymesin katılıyorum şimdi linç etmesinler. etleri taşıyor normal bol giyin değilmi ya da kilo ver
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
herkes istediğini giyiyor yakışana da göz ucuyla rahatsız etmeden bir bakış atıyorum
36 Yorumla- +1 yıl
1 bakış attın kalbimi yaktin😃
- +1 yıl
Demek benim kocis o yüzden gözlük atiyo 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Az değilsin sende
- +1 yıl
Senin o gözlerini oyarım zehra
Eskiden çalıştığım petrole yakıt almaya gelen bi kız vardı 120 kilo değildi ama 60-70 kilo vardı dediğin şekilde külotsuz ince siyah tayt giymişti içi görünüyodu ne yalan söyleyeyim hoşuma gitti baktım
10 Yorumlahiç yakışanı görmedim. yağlı eti streçe sarmış gibi bazen mide bulandırıyor ama öyle gezenlere baksan iç güdüsel olarak senin iğreti ile bakışlarını beğeniliyorum diye algılıyorlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Bence kilolulara çok yakışıyor
Her tarafı kapalı birine hiçbir şey denmeyip, saygı duyuluyorsa, açık giyinen birine, bodyshaming de yapılmadan saygı duyulması gerekir. Kendi hayatı sonuçta. Sevmiyorsa, başını diğer tarafa çevir, o tarafa bakma. Çok da zor bir şey değil.
12 Yorumla- +1 yıl
Saygı duyuyorum... herkese saygı duyuyorum. Ama söz konusu bu değil
+1 yılYa şöyle bu yaptığınız bedenleri üzerinden insanları yargılamak. Lütfen yapmayalım. Herkes farklı vücuda ve ölçülere sahip olabilir. Herkes tek tornadan çıkmış gibi aynı ölçülere sahip olmak zorunda değil. Ha sağlıklı olan normal Bi kiloda olmaktır ama herkesin de sağlığı kendine. Bir de yok kilolu diye ya da vücudunda iz var diye insanlar istediklerini giyemeyecek mi? Herkes sizin ya da benim estetik algılarıma uymak zorunda değil
215 Yorumla- +1 yıl
Lütfen boş konuşmayalım burası duyar kasma yeri değil özgür düşünce paylaşım yeri hadi yallah
- +1 yıl
Sizinki özgür düşünce değil, nefret suçunun koşullarını oluşturuyor. Literatürde adı bodyshaming olarak geçer. Özgür düşünce, kine nefrete düşmanlığa ayrımcılığa teşvik eden düşünce değildir. Kavramları yanlış kullanmayın
- +1 yıl
Ustun zekanız bana fazla geldi cevap vermicem
- +1 yıl
Zeka değil, bilgi deniyor. Lütfen kendinizi geliştirmekten, okumaktan korkmayınız. Isırmaz sizi kitaplar.
- +1 yıl
atinizi kendi köyünüzde kosturun
- +1 yıl
Burası özgür bir platform, ve ben de görüşlerimi belirtiyorum. Nerde fikir belirtip belirtemeyeceğimi söyleyemezsiniz. Ki yazdıklarımda sadece bir tespit. Sizin gibi nefret etmiyorum ya da yargılamıyorum insanları.
- +1 yıl
Allah aşkına bi s. g
- +1 yıl
Evet konuşma üslubunuzla da kendinizi belli ediyorsunuz. Hani üşenmesem Bi dilekçe yazıp şikayet de ederdim. Hesabından I. P numara adresi vs de bulunabiliyor. Hani uğraşacak birine denk gelirsin, başına dert alma.
- +1 yıl
Bende seni şikayet edebilirim boş yapma bence uza
- +1 yıl
Ben herhangi bir hakaret de bulunmadım. Ki benim işim bu zaten, senin direk hakaretlerin mevcut. Sen istersen biraz üslubunu düzelt
- +1 yıl
Sen isteersen boş yapacak başka kapıya...
- +1 yıl
sen buranın sahibi mi sanıyorsun kendini? Kime napacağını söyleyemezsin. Üslup, terbiye ne önemli şeyler i
- +1 yıl
@zehratekinn0 İnsanları daha fazla rahatsız etme git şurdan yobaz seni
- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
@zehratekinn0 komik olan nedir?
+1 yılİnan bana mide bulandırıcı etin arasında kanal bulmaya çalışır sevgilisi zaten tahrik edici değil bikere çarşıda gezerken çok aşırı kilolu bayan tayt giymiş klitoris düşmüş aşağıya sarkmış midem bulandı resmen
00 YorumlaYa benim bulundugum yerde her 3 kızdan biri südyensiz. Bir sonra ki evre çıplak gezmek sanırım.
Ortamlarda konusu açılıp laf söylediğimizde de yobaz, dünya görmemiş oluyoruz. Ben anlam veremiyorum bu çağa.02 Yorumla- +1 yıl
Sizin bulunduğunuz yer neresi?
içimden hayat bu kadarmı pahalı oldu kıyafet alacak paraları yok heralde diyorum gerçekten iç çamaşırı bile giymeden geziyorlar görmek zorunda değilim yolun ortasında
15 Yorumla- +1 yıl
O zaman bakmayın kardeşim
- +1 yıl
- +1 yıl
Özür dilerim bir başkasıyla karıştırmışım
+1 yılAllah hidayet versin diyoruz. Allah im onlar cahil. Bilselerdi yapmazlardı diyoruz.
11 Yorumla- +1 yıl
İyi misiniz?
+1 yılİsteyen istediğini giyer 21. Yüzyılda hala insanların bunu öğrenememiş olması çok üzücü
17 Yorumla- +1 yıl
La siz konuyu nereye çektiniz a.. ya
- +1 yıl
İnsanların vücudu bu istediklerini giyerler zayıf da olsa şişman da olsa giyer? Size ne
- +1 yıl
Orda giyemezmi yazio beyin versin alalh
- +1 yıl
Asıl sana beyin versin resmen hakaret etmişsin gözüm kanıyor diye yazık.
- +1 yıl
Of ma.. ll
- +1 yıl
Anan
- +1 yıl
Hehe b. k
Isteyen istedigini giysin herkes nasil mutlu oluyorsa kendini nasil iyi hissediyorsa oyle yapsin
06 Yorumla- +1 yıl
Orası öyle benim sorum o değil tatlis
- +1 yıl
Pardon bebis
- +1 yıl
Olsun bebiş sorun degil
Herhangi bir şey demiyorum 😕
10 Yorumla
+1 yılSeni ilgilendirmez ki, görmek istemiyorsan bakma.
Benim hoşuma gidiyor o görüntü.10 Yorumla
+1 yılKız diyorsun ama dişi fil demiyorsun. Senin gördüğünü söylediğin bir dişi fil.
119 Yorumla- +1 yıl
Sende beyni olmayan keşfedilmemiş insansı bir varlıksın
- +1 yıl
Sen de yavşaksın.
- +1 yıl
Ahahahah 😂
- +1 yıl
@Kendal_Dagdeviren kapaçeneni
- +1 yıl
La gelip salça olan sensin lümpen. Defol git yorumumdan. @Deniz_uysal_67
- +1 yıl
@Kendal_Dagdeviren tek yapman gereken millete sataşmamak lan embesil. Suçu bende arama. Böyle yorum yapan bir insana nasıl salça olmiyim?
- +1 yıl
Çok mu normal bir yorum?
- +1 yıl
Yalnız adam gelmiş soruya kendi fikrini söylemiş. Siz adama hakaret ederek başlamışsınız. Bence @Kendal_Dagdeviren haklı burada. Bu yazdığı onun şahsi fikri ve siz sadece şahsi fikrini söylediği için hakaret ettiniz adama asıl sizin yaptığınız yanlış.
- +1 yıl
@cirilla_fiona Siz iyimisiniz? Adam gelmiş insanlara hakaret ediyor birinin haddini göstermesi lazım. Nasıl bunu bu kadar normalleştirirsiniz? Birine hakaret ediomesine nasıl göz ardı edersiniz? Hem de kendi hem cinslerinize?
- +1 yıl
Hakaretler için üzgünüm. Birine hakaret edilmesine dalga geçilmesine dayanamıyorum. Ama lütfen siz de başkalarıyla böyle dalga geçmeyin. Hakkınızı helâl edin.
- +1 yıl
Bu ne biçim bir düşünce yapısı @deniz_uysal_67. Bakın adam iyi ya da kötü fikrini söylüyor hiçbir şahsa müdahale etmeden. Ama siz direk bir şahsa hakaretle başlıyorsunuz. Bence siz daha fazla uzatmayın @Kendal_Dagdeviren bey, şikayet edin bu arkadaşı çünkü şahsınıza hakaret var ortada ve ilk başlatan o.
- +1 yıl
@cirilla_fiona pardon bacım seni de rahatsız ettik ama arkadaş sanki üstüne vazife gibi durduk yere geldi sataştı. Hakaret etmese yine de cevap vermezdim de hakaret edince dayanamadım. Ama dediğiniz gibi yaparım. O hakaret etmeden ben ona hiç hakaret etmedim ve kaba davranmadım. Ama ortam çirkinleşmesin diye tamam şikayet yoluna giderim.
- +1 yıl
Estağfurullah ne rahatsızlığı. @Kendal_Dagdeviren ben zaten görüyorum. Arkadaş güya sizi eleştiriyor insanlarla dalga geçiyorsunuz diye ama kendisi doğrudan size saldırıyor siz birine saldırmadan. Siz kimseye doğrudan bir şey demiyorsunuz ama kendisi güya insanları savunmak için başka bir insana doğrudan hakaretler etmeye başlıyor. Yani haklısınız fikriniz ne olursa olsun bu fikir özgürlüğünüze yapılan çirkin müdahaleyi kınıyorum ve sakın rahatsızlık verdiğinizi düşünmeyin tartışmayı başlatan düşünsün ki o da özür diledi zaten bence her şey çözüldü gibi ama tabi siz bilirsiniz hakarete uğrayan sizsiniz sonuçta.
- +1 yıl
@cirilla_fiona anlayışınız için teşekkür ederim. Tamam madem özür diledi o zaman arkadaşı kendi haline bırakıyorum. Benden uzakta takılsın.
- +1 yıl
@cirilla_fiona özrümü görmedinuz galiba? Ayrıca arkadaşın yaptığı çok yanlış. Bu yorumu kilolu biri görse Allah bilir ne kadar üzülecek? Bunu hiç hesaba katmıyorsunuz ama. Neyse suçluyum, size de rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Düzgün bir şekilde izah etmeliydim. Umarım arkadaş yine aynı şeyi yapmaz.
- +1 yıl
@Kendal_Dagdeviren yeniden özür dilerim. Hakkınızı helâl edin.
- +1 yıl
@cirilla_fiona Ama şunu da belirtmek isterim ki bu düşünce özgürlüğü değildir. Unutmayın eğer ortada birini aşağılama durumu varsa bu düşünce özgürlüğü olamaz. Bu şahsa hakarettir. Eğer yaptığınız şey birini üzecekse ve ya herhangi bir zarar verecekse o özgürlük değildir.
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 hanımefendi son yorumunda özür dilediğinizi söyledi zaten. Valla ne yalan söyleyim sen o uslupta gelmeseydin şuanki gibi kibar bir uslupla gelseydin ben de farklı davranırdım anlayışlı olmaya çalışırdım. Ben hiçbir zaman şişman kadınları ezmedim. Benim laf ettiğim şişman olup ısrarla zayıflar için yapılmış kıyafetleri giyen kesimdi. Yine de seninle güzel olmayan bir olay yaşadık sen de kusura bakma hakkını helal et.
- +1 yıl
@Kendal_Dagdeviren helâl olsun. İkimizde birbirimizle anlaştıydak ne güzel. Ama şu konuda kendi düşüncemi belirtmek isterim. O kıyafetler aynı zamanda şişmanların giymesi için de yapılıyor yani zayıflar için yapılma gibi bir durum söz konusu değil, her beden için var. Neyse bu konu hakkında ki düşüncem buydu. Anlayış için yeniden teşekkürler.
cok ıtıcıler camasırsız cıkmak nedır sıcak bırtek kadınlaramı sıcak anlamadım
00 Yorumla
+1 yılBenim şahsen hiç dikkatimi çekmiyor giyimden tahrik olmuyor veya etkilenmiyorum.
00 YorumlaYağsız çıtırların giyinmesi daha iyi, gözümüzü gönlümüzü açıyor. Balinalar giymesin
00 YorumlaKesinlikle haklısın hamile olanlar da mayo giyinmesin
00 Yorumla
+1 yılDetaya niye giriyorsun kadınlardan soğutma ajdjd,
11 Yorumla- +1 yıl
😃👌
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen çuvala bakmışındır yanlış görmüşsündür 120 kg başka bişey olamaz :D
01 Yorumla- +1 yıl
Size acıyorum
Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dkdkdkdkd var öyleleri
11 Yorumla- +1 yıl
Yine geldi saçını yediğim 🤣😝
+1 yılEvet cidden mide bulandırıcı.
22 Yorumla- +1 yıl
O zaman bakma
- +1 yıl
Bakmıyorum zaten, devasa oldukları için yürürken görmemek elde değil.
+1 yıl-açık saçık kızlar-
bugün gördüğüm en cinsiyetçi, ahlaki olarak yozlaşmış cümlelerden birisi06 Yorumla- +1 yıl
Herşeye bi duyar kasmayin ya gevşe biraz
- +1 yıl
Aslında gevşemiş olan benim, sokaklarda gördüğü kişileri kendi ahlaki bezlerden geçirip -açık saçık- diye betimleyen sizsiniz, gözleriğnizi kanatmış ya hani, gevşeyin biraz, gözleriniz bakmasın o tarafa, öyle diyorlar ya? bakma.
- +1 yıl
Ve ayrıca diğer yorumlara bakarsan herkes kendi düşüncesini belirtmis buda benim düşüncem okeymi
- +1 yıl
Benim canımı sıkan şey sizin insanları bu şekilde aşağılamanız bu çok aşağılayıcı bir şey. Bir insana şişko diyebilirsiniz, eğer şişmansa bu aşağılama değildir ama kilosuyla orantılı olarak bir kıyafete girdiğinde -gözlerimi kanatıyor- demek bir aşağılama metodu. kendiniz bilirisiniz bir şey demiyorum. ama bir gün -karma- gerçekleştiğinde benzer şeyler sizin başınıza geldiğinde, umarım benim 120 kiloluk kızı savunduğ-um gibi dostların vardır
- +1 yıl
Balık etli bi bayanım kimseyi aşağılamam. Soz konusu bu değil neyse tartışmamızı
- +1 yıl
Tartisamicam
+1 yılSadece sexy olanları begeniyorum duygusal olarak
10 Yorumla
+1 yılGiydiği seye bak diyorum midem bulaniyor
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılvar mı yaa cidden öyle tipler :D
10 Yorumla Bu sitede de vardı öyle biri , çok ego vardı bide çok itici oluyordu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sıcakta o kokuyu tahmin edemiyorum bile 😉
33 Yorumla- +1 yıl
Bakımlı bir şişman kokmaz
- +1 yıl
Hem görüntü hem de koku berbat diyorsun hee
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanane yrrk çok rahatsız oluyosan bakma. Ben kilolu değilim ama var ya aşırı tilt oluyorum senin gibilere. Elime verseler sabaha kadar dövsem
11 Yorumla- +1 yıl
Yemin ederim bende çok tilt oluyorum. Mesela ben en az 150 kilo olanlardan hoşlanıyorum ve bu kadınların açık giyinenleri inanılmaz ilgimi çekiyor ama gididp zayıflarla dalga geçmiyorum yok giymesinler bilmem ne diye. Bunların ne kalbi var ne de beyni. Telefonu kırasım geliyor.
+1 yılBir bakış baktın kalbimi yaktın
03 Yorumla- +1 yıl
😃🤣 halil ya
- +1 yıl
Zehra ya 💕
- +1 yıl
+1 yılArandıklarını anlıyorum karşı cinsden 😂
00 Yorumla
+1 yılTütütü maşallah maşallah 40 kere maşallah
00 YorumlaEşek bakmayla baharını almıyor xd
00 Yorumla
+1 yılTakma kafana başını çevir
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel fiziği var derim
00 YorumlaModa & Stil konusunda 518 cevap paylaştı. yakışan kızlar giysin
10 Yorumla
+1 yılBişey demiyorum isteyen istediğini giyer
30 Yorumlaaman allahm bende kalsin sjsjsjs
10 Yorumla
+1 yılStreçe sarılmış dana eti gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO cidden fenaymis😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen eşimde öyle yapar
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılAynen bide iki dudağı da leş olanlar🤔
10 Yorumla Umrumda değil.
00 YorumlaNötrüm.
00 Yorumladehşetsin
00 YorumlaHerkesin alıcısı var
00 YorumlaBazıları aşırı itici
00 YorumlaHepsi gözümde fayşo
00 Yorumlahiçbir şey
00 Yorumlaoff şuna bi kaysam
00 Yorumla
+1 yılÇok cesurmuş tebrik etmek lazım 😀
00 Yorumla
+1 yılÇok seksimiş keşke şunla bi gece geçirsem diyorum
00 Yorumla
+1 yılBakmiyorum acikcasi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKatılıyorum sana çotra meydanda kabarık gezıyorlar
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey.
10 Yorumla
+1 yılYazık diyorum.
00 Yorumlaiçimiz gidiyor.
00 Yorumla
+1 yılİc çamaşırsız mı
00 Yorumla
+1 yılDikkat etmem
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?