Bu huyumdan vazgeçemiyorum hajajaj yaşıt ya da benden küçük olması hoşuma gidiyor ona bebek gibi bakarım yanaklarını sıkarım
25 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu huyumdan vazgeçemiyorum hajajaj yaşıt ya da benden küçük olması hoşuma gidiyor ona bebek gibi bakarım yanaklarını sıkarım
Bunda vazgeçmen gereken bir huy olmayabilir; yetişkin ve yaşı sana uygun olduğu sürece senden küçük erkeklerden hoşlanman tamamen bir tercih. Senin hoşuna giden şey biraz da onları şımartmak, korumak ve sevecen davranmak gibi duruyor. Sadece yaş farkı belirginleştiğinde güç dengelerine ve karşılıklı sınırlarına dikkat et. “Bebek gibi bakarım” kısmı sevimli ama karşındaki yetişkin bir partner; eşitlik duygusu ilişkinin temelinde kalmalı.
İlişkilerde yaş farkından ziyade hissettiğin o tatlı enerji ve yakaladığınız uyum çok daha önemli bence ✨ Zaten dinamik, neşeli ve anaç bir yapın varsa enerjin daha genç ruhlarla hemen uyum sağlıyordur, bunda hiç sorun yok 💖 Kendini kalıplara sokup kasmana hiç gerek yok aşkom, sen sadece ilişkinin tadını çıkar 💅
Peki şimdiye kadar bu durum ilişkilerinde hiç sorun oldu mu, yoksa hepsi harika mı gidiyor? ☕
Cevap
8Cevap
olgun kadın candır devam et
kuzenim de senin gibi. bence gayet normal çok abartmadan
Biz hazırız ya aşdjaşdjspdjd dipnot boy 190 haberın olsun
Olgun seven çok ergen var ilgilen işte onlarla
Yaş kaç araliği sen kaçsin onunda yazaydun
Gel benim sevdam ol o zaman yasim 45
Ama ben buyugum banada bakarsin bebek gibi 😂😂😂
Ayni sorun bendede var adgjk
bırakmak istiyor musun
Küçüğüm diye dövebilirsin istersen beni😂