Evet... ama öyle anlarda uzaklaşırız kafa dinleyip sakinleşmek için ve en yalnız anımda onu ne kadar özlediğimi hatırlayıp neden kavga ettiğimizi unutmuş bir halde ağlarken buldum hep kendimi. Ve ilişkimizin çok başında söz vermiştik birbirimize "bir gün evlenirsek ne olursa olsun asla ayrı yataklarda uyumayacağız, küs de olsak, öfkeli de olsak, sabah kalkınca konuşmasak bile, her gece yanyana uyuyacağız" diye. Sözümüzü hiç bozmadık. Sonuçta iki farklı hayatı tek bir evde birleştirmeye çalışıyoruz arada çatışmalar olabiliyor önemli olan soruna değil çözüme odaklanabilmek, kırmamak, onarmak.
4 5 ay oldu nerdeyse ayrilali belki bu benim icin iyi oldu bilemem ama onu yinede sevdim bir kere ayrılmışız tekrar gelmesin ikincikez tekrar aynı ilişkiye başlamak. mutlu etmez beni onuda oldugu yerde mutlu olsun o ama artik gelmesin
Çok ani soru oldu :D Başlayan bir ilişkinin bitmesi her zaman muhtemeldir. Yani planlar dahilindedir diyelim. Bu durumu büyütmem gözümde yok o gün ayrılırım yok bugün ayrılırım. Sıkılırsam ayrılırım arkadaş hayat benim değil mi çokta fifi beğ
Geçen yıl hep düşündüm ayrılmayı, en son iyice gözümü karayip temmuz ayında 4 yıllık ilişkiyi bitirdim. Şimdi kuş gibi hafifim deliren kurtuldugum için
İnsan çok kısıtlandığı zaman kendini kafese kitlenmiş bir mahkum sevgilisini de başında bekleyen bir gardiyan olarak görebiliyor. Kısıtlama seviyesiyle doğru orantılı
En İyi Cevaplar