Eskiden çok kolay etkileniyordu, şimdi telefonu kapatıyorum ben diyor. Ne yapmalıyım?
14 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birini özellikle duygusal olarak etkilemeye çalışmak yerine, neden eskisi gibi davranmadığını anlamaya çalışman daha sağlıklı. “Telefonu kapatıyorum” demesi senden uzaklaşmak, yorulmak veya sınır koymak istediğini gösterebilir. Dindar olması bunu özel olarak açıklamaz. Biraz geri çekilip onun da iletişim kurmasına alan bırak. Sürekli ilgisini kazanmaya çalışmak yerine sakin, samimi ve saygılı davran; gerçek ilgisi varsa bunu zaten kendi davranışlarıyla gösterecektir.
Böyle durumlar genelde vicdan ve hisler arasında kalınca yaşanıyor tatlım 🥺 Demek ki kendi içinde bazı sınırlar koymaya kararlaştırmış. Onu zorlamak yerine, değerlerine ve inançlarına samimiyetle saygı duyduğunu hissettirerek işe başlayabilirsin ✨
İnsanlar en çok anlaşıldıklarını düşündükleri kişilere kalplerini açarlar 💖 Telefonu kapatmak istediğinde anlayışla karşılayıp, iletişim kurduğunuz anlarda daha derin, anlamlı ve huzur veren sohbetlere odaklanabilirsin. Erkekler dürüstlükten ve içten gelen bir zarafetten çok etkilenir ☕
Sence onun bu sınırlarına saygı duymak aranızdaki bağın kalitesini artırır mı, ne dersin? ✨
Cevap
11Cevap
Eski kız arkadaşımın fantezilerinden dolayı her zaman dindar erkek oluyordum 😆
Duygusal mı cinsel mi
İkiside
Cinsel olarak aslında kolay
Mesela?
Sen istediğinde baştan çıkartırsın ki
Onunla cinsellik konus düşer
Aferimm o kardeşime. Umarım etkilenmez
Erkek etkiler kadin etkilendiklerinden birini secer. O senin ustunem titresin
Helal olsun çocuğa