Erkekler bu sorum sizlere
bir erkeği ruhen etkilemenin akılda kalmanın yolu nedir? Dikkatini çekmek ulaşılmaz olmaz kısacası aşık etmek
bir erkeği ruhen etkilemenin akılda kalmanın yolu nedir? Dikkatini çekmek ulaşılmaz olmaz kısacası aşık etmek
Her erkek baska seylerden etkilenir. Hepsi bir degil. Dikkatini cekeceksen farkli olacaksin onun tanidigi tum kizlardan. Ulasilmaz olman icin onun seninle ilgilenmesini sagla sonra mesafe koy ulasilmaz ol, telefon falan verme face falan. Sana tek bir yerden ulasmasini sagla. Asik olmasi icin once onu kendine bagliyacan cazibenle cilvenle guzelinle sohbetinle. Seni daha yakindan tanidikca daha cok asik olacaktir ve daha cok sana baglanacaktir. Kendin ol baskasi olma oyle etkile bagla kendine. bol sanslar
erkeklere sormuşsun ama cevaplamak istiyorum.En başta ruhen aşık etmek çok zor.Önce güzelliğinle çekiciliğinle etkileyeceksin,sonra huyun suyunla.deli dolu ve mantıklı olursan seni tanıdıkça aşık olacaktır
cevap yazmama gerek bırakmadığın için teşekkürler ;) +1
eheh ne demek :)
Çirkin değiliz, mükemmel güzelliktede değilimde ama yinede iyiyim güzelim güzel. Bakımı modayı vs severim kezban tipli değilim yani heh işte böyle oluncada güzelliğini görüp bedeninden yararlanmak istiyorlar huya suya gelene kadarda incirin çekirdeği pişiyor sonra da bir değeri kalmıyor hop basit kız oluyorsun göznde
çok yanış düşünüyosun görecelikle ön fikri oluşturursun davranışlarınla ana fikri oluşturursun yani basit kız izlenimi vermekte kaliteli kız izlenimi vermekte senin elinde... ;)
bedenini kullndırtma.seni tanımasına imkan ver arkadaş gibi davran en başta.bi süre sonra istesen de sana o gözle bakamıyacaktır benim başıma da geldi.bana en başta "itici" diyen bir çocuk bir iki ay sonra aşık oldu.küçük sürprizler ypmyı ihmal etme.mesela vatsapın vrsa durduk yere fotoğtaf gönder arkadşlığınız ilerledkten sonra.:) bunlar etki bırakır üzerinde ve sana aşık olur
bu merve ord. prof Allah canımı alsın :))
haha :D töbe de :D
Dene dene .insallah olur hadi bakalim :D
Dış görünüş önemlidir bence çok güzel olmayabilirsin ama bakımlı olsanda yeter . Fizik önemli erkeğin her dediğini yapmicaksın biraz peşinde koşturucaksın ama usandırmadan tabi kısacası tecrübe büyük faktör ama yok diyosun dışgörünüş ve dediğim şeyi yap o erkek kölen olur kölenn :D
Muska Muska Muska
Cevap
14Cevap
bir erkeğin aklına ilk gelen kadınmı olmak istiyorsun. sana güvenmesini sağla. biz erkekler çok sevsek bile içimizde hep bir güven sorunu vardır kadınlara karşı. sorugusuz sualsiz güvenebildiğimiz zaman da o kadın bizim için vazgeçilmez olur. bir erkeğe bu duygu nasıl verilir bunu bilmiyorum ama istedigin şeyi yapabilmenin yolu sana güvenmesini sağlamaktan geçer bunu biliyorum.
güvenden anladığın buysa işin çok zor.
öncelikle görünüşünü beğenmelim sonra ağırbaşlı utangaç ve ciddi tavırları ve az konuşması beni ruhen etkiler aklımdan çıkmaz bir süre sonrada aşık olurum ama bazen bir insanın bir yüz mimigi bile seni aşık etmeye yeter
ne ıstedıgını bellı et
tebessum halı ıcınde ol
samımıyetını ve içtenlıgını bellı et
özünü ortaya koyan hal ve hareketlerı uygula
hepsi bukadar
tüm yarışmacılara başarılar dılerım mutlu pazarlar :)
Her erkegin kriteri farklidir. Hedefin kimse silahlarini ona gore kusan :)
dişiliğini ön plana çıkar bak nasıl kölen oluyo ...
her deneni yapmayacaksın.biraz kendini ağırdn satacaksın belki o zaman kendini ulaşılmaz yaparsın.
Gözlerine bakıp seni seviyorum desen . o an onun aklından hiç gitmez merak etme. :)
uzun ve ciddi ilişki istiyosan ciddi adamla olucaksın o zaman . birini tanımadan bu hareketleri yapmaya gerek yok . bir taraflarını kaldırcağına inanıyosan onla beraber olmanın da bir alemi yok . ;)
Kalbinin sesine inan . doğru insanı seç . o sana aşıksa her halinle sever zaten merak etme
davranış ve tavır ayrıca bakım özen
erkek hakkında biraz araştırma yapabilirsin
Zekice süründüreceksin. ''Nasıl?'' diye sorma.
O zaman olmaz bu iş.
Düştüğünü görsem elimi uzatırdım.
:)
cinsel açıdan etkilesen köle edersin:)
Tatlive gizemli olmalisin:-)
Nefes al yeter :D
sen sanırım alamıyosun olsunn :)))
Erkekleri etkilemeye çalışmak gibi bir uğraşım yok.
sana yoksunlar denk gelebilir ama nefes alsın yeter mantığını genellememen lazım hem bu arada etkilemeye çalışmana zaten gerek yok etkilenecek biriysen şayet ;)
erkekler bizi etkilesin
gülümsemek :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar