Sizi aldatmayacak ama hostes yüzü fiziği güzel ama 2 3 gün göremeyebilirsiniz sadık komik güler yüzlü
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
kadını araziye salarsan bir tartışma olur küslük duyar seni sevse bile hemen verir birine o yüzden salmamalısın dışarı.
Hostesler uzak uçuşlarda aldatır felan kalsın sekreter olur
Çoğunun hayalinde vardır ancak herkes cesaret edemez.
Çok güzelse ilgi odağı olabilir, seyahatin romantizmi ile birşeyler yaşayabilir ama ben evlenebilirim, sorun olmaz
Arkada veriyorlar genelde kabinde çok kez şahit oldum gördüm
Hepsi bir değil genellemeyin suni ya ben hostes olursam kocama sadık kalırım
Başla bir o işe görürsün 🤪
Yahu ne alakası var sadık kalırım ama uykusuzluk olup bitirir ilk zamanlar sadece
Olduktan sonra konuş şimdi oratada fol yok yumurta yok
Yahu hayır diyorum aşkım neden mesleklere göre yargılıyorsun mühendis lerede aldatır diyorlar ama kuzenim senelerdir mühendisle evli altında Tesla arana bile geziyor mutlular ya
Tamam
Hosteslik sarışın kızlara çok yakışıyor bende sarışınım saçlarım upuzun hostes olmaya hevesleniyordum ama öğrendiğim kadarıyla uzun saça izin vermiyorlarmis topuz falan yapman gerekiyormuş sirf bu yüzden vazgeçtim bu mesleği yapmaktan
Eveg kuzum birfe ama her mesleğin zorluğu var
Söyle birde gece uçacaksın uzun süre uykusuz ama bir sürü ülke geleceksin kalacaksın bir gün Hindistan da kalacaksın yani aslında yatı ya kalman lazım
Oda var mesela ileri düzeyde İngilizce falan bilinmesi gerekiyormuş 🤦biliyor musun ben bir buçuk sene ingilizce çevirmenlik okudum ve daha fazla dayanamadım diye yarıda bıraktım asla katlanamiyorum
Evet şöyle boy 160 ile 180 arasi birde ingilizce mülakata girecekmissin yani ama cidden güzel ya sanırım salık saça izin vermemekelerinin sebebi uniformayi kapattığı için
Evet bencede o yüzden ama ben hep açık saçlı zannediyordum hostesleri Bı kere instada uzun sarışın saçlı bir kadın hostes görmüştüm çok güzel görünüyordu açıkçası sonradan anladım prim için çekilmiş bir video sonra hosteslik yapan bir ablaya sordum kesinlikle topuz yaptırdıklarını soyledi
Yok at kuyruğuna izin veriyorlarmış sanırım ama genellikle topuz yapıyorlar ama cidden başka ülkelerde konaklamak gezmek oradan giysi eşya alma fikri güzel 2 senelik hostes bile 110.000 TL maaş alıyormuş bide
Hostes mi sekreter mi
Yani ikisiden birisi hostesler 2 3 gün goremeyebilirixniz çünkü uçuşları farklı oluyor sekreterlik zaten aksam yanınızda
hostes istemezdim ben ya
Güzelsen hiç problem olmaz.
Hayır
Çok isterdim
Meslek sonucta neden olmasın
Fark etmez
Evlenirim
olmaz.
Zor olmaz mı
Konum at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzellik, sadakat ve güler yüz bir aradayken mesleğin ne önemi var ki aşkolar? Doğru insanı bulunca o 2-3 günlük özlem bile ilişkiyi taze tutan tatlı bir heyecana dönüşür. Kalbi gerçekten seven bir erkek, partnerinin kariyerine saygı duyar ve onunla gurur duyar 💅✨
Eğer güven sağlamsa, mesafeler sevgiyi azaltmaz aksine büyütür. Özlemek de aşkın tuzu biberi sonuçta! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, böyle bir tempoya ayak uydurabilir miydin? 💖☕