kapali kadin
Açık kadın
Farketmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Açık kadınla sevgili olur kapalıyla evlenirler. Açık kadının kapanmasını isteyen cinslerde var... Genelleme yapmıyorum ama öyle oluyor bir kısmı:d Türk erkekleri genelde kapalı tercih eder.
Yabancılarda ise tam tersi. bazı ülkeler hariç
Kapali olsun el. degmemis olsun sadece benimle. seks yasamis olsun
Öyle demek iyiymiş
Yani benden baska 10 kisinin daha penisini yemis birini istemem
Ee yani kimse istemez🥲 ama şeninde öyle olman lazim, öyle misin
Sevgilim oldu ama cinselhayatim olmadi Şu an . Bu sebeptn dolayi
Kaç sevgilin oldu , öpüşme sevişme olmuştur illa bence yeme şimdi beni😃😃😃
Sevisme olmadi, tabiki opusme oldu haliyle. Ama seksi istemdim
Kapalı
Niye ki
Benim kadınım bana özel olmalı
Hımm güzel
Öyle janimm
İyi iyi umarim istediğin gibi birini bulursun
Sende bulursun umarım
İnş
Cevap
11Cevap
ben kapalı açık diye bakmam.. kalbine bakarım kadının
Karakterli olsun açık veya kapalı olması onun ile Allah arasında
Açıklarla evlenip evlendikten sonra kapatmaya çalışırlar
Ay harbiden en nefret ettiğim şey ya
Açık namaz kılan bir kadın. Kapalılar şimdi daha güvenilmez. Namuslu mütedeyyin kapalı kardeşlerim üstüne alınmasınlar.
Öyle olanlar aile baskisiyla yapiyor bence bunun başka bi açıklamasi olamaz
Kesinlikle katılıyorum.
Çünkü bende de öyle olmuştu ama şükür kendime sahip çikiyorum yoksa gerçekten çildirmiştim önüme gelenle bir şeyler yapmak istiyordum o derece
Aileler aslında iyilik yaptık sanarken kötülük yapıyorlar çocuklarına.
Dini eğitimi vermek ile sorumlu aile, zorla uygulatma ile sorumlu ve yetkili değil.
Evet gelecekteki çocuğuma asla bu kadar yüklenmem yahu din de bi yere kadar benim ailem yine iyi bazi aileler daha da beter
Din yahut kültür ile çocuğu boğmamak lazım, temel ahlaki ve etik eğitimi verdikten sonra aileler ne olursa olsun sen değerlisin ve yanındayım daima hissini hissettirmeli.
Kapalı isterim sebebini söyleyeyim. Kapalılar daha istekli oluyorlar yani eşlerini memnun etmek için her şeyi yapıyorlar gizemli geliyorlar, bakirim ben bakire bir kapalı olsa çok hoşuma giderdi.
Önemli olan güven sadakt insan olmak
Erkekten erkeğe değişir
Gavvat değilse kapalı
Açıklarla evlenen güzel kardeşim mı oluyor bu nasl slakca yorum
@1böğürtlenmasalı evet oluyor
İnşallah tiktoktaki ahlaklı kapalilara denk gelirsim hep 😄
@1böğürtlenmasalı onların kapanma sebebi dikkat çekmek
@1böğürtlenmasalı 🤣
Kapanma ya da açılma amacı insanlarn alnında yazmıyor sen ve senin gibiler onları ahlaklı bulduğu sürece bu tezi çürütecek daha çok şey yaşanacak
@1böğürtlenmasalı ben kapalı olmayanlar ahlaksız mı dedim senin kapasiten kıt galiba
Gavvat dglse kapalı demek ne demek oluyor gawtsa acikla evlenir dglse kapaliyla evleri ister demek yazdgn yorum ne manaya geldgni bilmeyecek zekada misn yoksa ergen falan misn yazdgndan habern yk
@1böğürtlenmasalı bunu sana anlatmaya uğraşmicam 😂
Sen önce yazdgn yorumun ne anla geldgni anlayacak seviyeye bi çık öyle yorumlasalm bnce daha yazdgndan nereye gittgnden habern yk ergen falansn sanrm ya da daha karaktern oturmamış 😄 linç yerim dıe korkuna da gizliden cvplamissn cesaretsz ya😄😄
@1böğürtlenmasalı 😂😂😂
Yobazla yaşayamam
Açık olmalı
Tesettürlü
Kapalı bi adım önde
Kapalı sen nasılsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?