Hangi tip kadınla erkekle asla evlilik sürmez?
Cimri
Sadakatsiz
Çapkın
İlgisiz
Sorumsuz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hangi tip kadınla erkekle asla evlilik sürmez?
Hangi tip kişiyle evlenilip evlenilmeme kararı, kişisel tercihler ve değerlerle belirlenir. Ancak önemli olan, bir insanın evlilik kararını sadece bazı genelleme ve önyargılara dayandırmamasıdır. Her birey kendine özgüdür ve herkesin evlilik için farklı beklentileri, öncelikleri ve değerleri vardır. İyi iletişim kurabilmek, karşılıklı empati yapabilmek ve birbirinizi anlamak evlilikte önemlidir. bunu yapmayan birisi ile evlenilmez çünkü nasıl konuşacağını bile bilmez karşısında ki kişiyi dinlemez
sadakatsiz olanla evlenilmez zaten sadakat aslında bir çok şeyi kapsar sevgiyi kapsar saygıyı kapsar ilgiyi kapsar yani bir insan sana sadakat duyuyorsa içinde sana karşı ilgide vardır saygıda vardır sevgide vardır diye düşünüyorum o yüzden sadakatsiz olanla evlenilmez sadakatli olanla evlenmek önemli
Aynen buda çok önemli bence. Herkes hayatına sadık ve sadakatli bir eş ister. Ama bu devirde ne yazık ki sadakatli bir insanı ne yazık ki bulmak çok çok zor diye düşünüyorum ben.
evet çok önemli bence de ama senin de dediğin gibi bu devirde sadakatli bir insanı bulmak çok çok zor doğru düşünüyorsun ama işte hayat bu öyle insanlar azda olsa yine de yok sayılmazlar varlar sadece çok çok azlar belki bir gün karşımıza çıkar öyleleri nasip kısmet sonuçta bilemeyiz
Somurtkan,
Her şeyi ben bilirim modunda olan,
Başka insanları sürekli kötüleyen,
Eski ilişkisinden veya geçmişten çok bahseden, örnekleyen,
Her şeye bahanesi olan,
Karşı cinste samimi arkadaşı olan kadın veya erkekle evlenilmez.
Aynen katılıyorum. Eski ilişkilerinden sürekli bahseden biriyle zaten ne sevgili olunur ne de evlenilir. Ben asla tahammül edemem sürekli eski ilişkisini anlatan bir adama..
Siteye yeni girebildim anca 😄
Teşekkür ederim :)
Çapkın , karşı cins arkadaş çevresi olan , cimri , yalancı, pis , pasaklı , kavgacı, sorunlu , ilgisiz , sapık , ahlaksız, hain ... Ne varsa saydım 😄
Aynen hepsine katılıyorum. Çapkın biri ile zaten o ilişki çok fazla uzun sürmez bir süre sonra biter diye düşünüyorum ben. Karşı cinsten bir arkadaşı olan birini bende istemem çünkü çok kıskanç biriyim.
Cevap
5Cevap
Bir şık daha eklemek isterdim memnuniyetsiz insanla evlenilmez ne yapılsa bahane bulan, mutlu olmayı da bilmez ot gibi yaşarlar
evet bu da çok büyük sorun, ağzımla kuş tutsam niye ağzını değdirdin pis oldu der.
Cimri ve yalancı olmasın yeter.
Aynen katılıyorum. Cimri bir insanı bende çekemem ya sürekli herşeyden kısar falan. Ben eli bol biri olarak öyle cimri biri ile uğraşamam ya. Birde sürekli her lafından biri yalan olan biri ile yapamam. m
Sadakatsiz, çapkın, ilgisiz, sorumsuz, cimri olanla.
Dengesiz ve s. lak kadınla evlenilmez.
Aynen dengesiz biri ile asla ne evlilik uzun sürer ne de sevgililik dönemi. Dengesiz ve ne istediğini bilmeyen biriyle gerçekten çok zor ilerler o ilişki diye düşünüyorum ben.
Baskin kadinla evlenilmez
Hepsi diyorum 🥳
hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?